Şimdi Ara

bluetooth 2.0 ile 320kbps kalitesinde müzik dinlemek mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sennheiser bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ... bluetooth 320 kbps lik veri aktaracak kadar hızlı mı ?

• arkadaşlar bugun yarın almam gerek lütfen yorumunuzu esirgemeyin...
  • sanmam hocam 4 mb bir mp3 bile uzun sürüyor
  • Sorun hakkında bi fikrim yok ama sennheiser iyi tercih
  • sennheiser gercekten cok iyi bir marka... böyle bir problem olcagını hıc sanmıyorum ama 250 ytl verdıkten sonra daherhangı bı problemle karsılalsmak ıstemıyorum... biri kesin birşey soylese de alsam... :(
  • Version Data Rate
    Version 1.2 1 Mbit/s
    Version 2.0 + EDR 3 Mbit/s
    WiMedia Alliance
    (proposed) 53 - 480 Mbit/s

bu durumda bluetooth 2.0 3 Mbit/s hız destekliyor sıkıntı çıkarmaması gerek. Linki inceleyin

http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth
  • evet krm-iks gordum simdi... bikaç sitede daha 750 kbps oldugu yazıyor... aslında sık sık bilgisayardan telefona telfondan bilgisayara bluetooth la bişeler aktarıyorum ve senın de dediğin gbi 4 mb lık bir dosya aktarırken bile oldukça zaman alabılıyor... bugün de siparis versem yarın da versem pazartesı kargoya verilecek ve gelicek.. oyüzden biraz daha arastırmakta fayda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm hocam toeride olur gibi yani sitenin dediğine göre ama pratikde şüpheli
  • Hocam bana şu Mbit/s nedir açıklarmısın ... kbps basitt kilo byte per second ama megabit nedir ??
  • Canzz kullanıcısına yanıt

"Kbps basit, kilo byte per second"

Değil hocam. O "KBps". Kbps ise "kilobit per second" demektir. Mbps'nin "megabit per second" olması gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.