|
Bluetooth 6.0 tanıtıldı: “Bul” sistemlerinde santimetre hassasiyeti (2. sayfa)
-
-
güncelleme ile gelir.
-
Kaç sefer yorum yazdım sırf login olmaya üşendiğim içinyahu editoryal olarak sıfır bu haber gpt yazması havuz kiralaması şeyleri önümüze atmayın yazık değil yazık kere yazık ölüsünün helvasının sindirim sonucuna bile tüy dikilmiş bu sitenin.
patron sormuyormusun kardeşim bu gezegenin en yaygın iletişim çipinin haberini yapıyorsun, data aktarım hızı nedir, bağlantı mesafesi nedir yazmıyor bu haberde diye, 15 sene önceki BT3 haberinizde yazıyordu bunlar,
git bi bt 6 datasheetine bak 60 sayfa yazmış adamlar grafikler sayılar enkapsülasyon capsülasyon ile ilgili datalar hızlar topolojiler architectler derya deniz 2 kerede anaonim mesaj attım yayına alınmadı yakın bu siteyi kapatın bu kaberi lise öğrencilerine harçlık ilede yazdırırdınız niye editörünüz var sizin... kalite ve bana hayatıma alışkanlık ettirdiğin kaliteyi ver bana bu ne yahu
-
Yok hocam, bluetooth 6 daha yeni çıktı. 2 seneye ancak üretim bandından çıkar. Samsung S27'ye ancak gelir. Wifi 7 yok daha ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Eylül 2024; 16:13:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S24 Ultraya sahibim ve Wifi7 var ...
Qualcomm bu ... Boru değil ...
Bence bekleyip görelim :) ...
-
Hocam wifi 7 standartları daha Ocak 2024'te belirlendi. O Qualcom'daki wifi 7 chipleri henüz gelişecek, anca S26 ile wifi 7 ve bluetooth 6 hayatımıza düzgünce girer. Daha doğru düzgün üretilen wifi 7 router yok :)
Sakin olun ve bekleyin :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wi-Fi
Wi-Fi/Bluetooth System: Qualcomm® FastConnect™ 7800
Peak Speed: 5.8 Gbps
Generation: Wi-Fi 7, Wi-Fi 6, Wi-Fi 5, Wi-Fi 4
Standards: 802.11be, 802.11ax, 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Spectral Bands: 6 GHz, 5 GHz, 2.4 GHz
Channels: 320 MHz
Peak QAM: 4K QAM
Features: TDLS, Passpoint, High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link, Wi-Fi Optimized Connectivity, MU-MIMO (UL/DL), Wi-Fi Aware R3, Wi-Fi QoS Management, Miracast, Wi-Fi Location, OFDMA (UL/DL), Voice-Enterprise, XPAN Technology
www.qualcomm.comSnapdragon 8 Gen 3 Mobile Platformhttps://www.qualcomm.com/products/mobile/snapdragon/smartphones/snapdragon-8-series-mobile-platforms/snapdragon-8-gen-3-mobile-platformWi-Fi
802.11a/b/g/n/ac/ax/be 2.4GHz+5GHz+6GHz, EHT320, MIMO, 4096-QAM
samsung trSpecs | Samsung Galaxy S24 Ultra | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s24-ultra/specs/Wifi 7 modem ve router lar vardır. Hatta birçoğu teknik özellikleri çok öncesinden belirlendiği için firmalar basit bir yazılımsal firmware güncellemeleriyle çok erkenden bilinen Wifi 7 modem ve router ları yazılımla aktifiliyorlar ... Ayrıca Wifi 7 li modem ve router var. Geçen yıl tanıtılmıştı ...
Mesele Bluetooth 6.0 olduğuna göre benzer şeyler karşımıza çıkabilir. Ama Samsung nedendir Bluetooth u biraz geriden takip eder ve donanımsal olarak daha güncel bluetooth lu olsa da eskiyi yazılımsal olarak kapattırmaktadır. ( S24 Ultra esasında donanımsal olarak bluettoh 5.4 ile geliyor ama Samsung 5.3 ile sundu :) ... .. ) ...
S25 serisinde belki bu değişebilir eğer ki Exynos lu modeller çıkmazsa keza şuana kadar EXynos 2500 li S25 ler olmayacakmış :) ......
-
Donanımsal olan şey nasıl güncelleme ile gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple’da ses çaldırma özelliği 13 yıldır var. Sadece Android’e özgü bir şeymiş gibi anlatmanız saçma olmuş. Find My olayının atası da şahı da Apple’dır bunu tartışmaya bile lüzum yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herşeyin içine bu özelliği eklemeleri gerek. Gözlük, cüzdan , TV kumanda daha ne istersen etiket gibi bir şeyde olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X