bu aletin fiyatı nedir nereden daha ucuza buladiliriz kaçmetrelik alalım hangi marka alalım bi helpp meee
Bence bilionton yada epox u terchi edebilirsin ve 100m almanda yarar var fiyatı 40-50 milyon arası birşey ben bascuda.com dan 100 epoxu kargo dahil 52 milyona aldım üstelik finans kartıma 9 taksit yapıyor peşin fiyatına diğer kartlarada cazip taksit avantajları var
git teknosadan tecom 100metre al 50 milyona ,ya da billionton al 10 mt ben kullan1yorum çok da memnunum
Billionton 100 metre olanı tavsiye ederim. (50 milyon civarı) Tecom'u tanıtmada bazen sorunlar oluyormuş. MSI de tercih edilebilir ama favori Billionton. (Teknosa'da bulabilirsin sanırım.)
50 Milyona ben Flexy 100 Mt. aldım sorunsuz gayet iyi tavsiye ederim genelde zaten hepsi 50 Milyon civarında
arkadaslar git 100 mt al diyorsunuz ama sadece bluetooth adapter ın 100 mt olması bir ise yaramaz karsıdaki cihazında 100 mt olması gerekir ki eger siz cep telefonu için dusunuyorsanız 100mt bluetooth destekleyen telefon ben bilmiyorum bence git 10 mt al yada 3 dolar daha veririm diyorsan 100mt al mutlaka 100mtde calısan bir alet bulursun daha sora.. adres istiyorsan. penta bak derim
50 Milyona ben Flexy 100 Mt. aldım sorunsuz gayet iyi tavsiye ederim genelde zaten hepsi 50 Milyon civarında
Katılıyorum çünkü bende de var.
aranızda eskişehirde yaşayan warmı eskişehirde nereden bulabilirim ucuza
herhangi bi bilgisayarc1 da bulursun yaw
quote:
Orjinalden alıntı: asi_sey
arkadaslar git 100 mt al diyorsunuz ama sadece bluetooth adapter ın 100 mt olması bir ise yaramaz karsıdaki cihazında 100 mt olması gerekir ki eger siz cep telefonu için dusunuyorsanız 100mt bluetooth destekleyen telefon ben bilmiyorum bence git 10 mt al yada 3 dolar daha veririm diyorsan 100mt al mutlaka 100mtde calısan bir alet bulursun daha sora.. adres istiyorsan. penta bak derim
Telefonlar 10 Mt. destekliyor ama 3-4 dolar için ne gerek var 10Mt. almaya
recom 100m 45 milyona aldim.. 45 50 m arasi bulmak mumkun... saygilar
ßeNde VAr 100 MetRe BiLLionTon 55miLyona Almı$tım.Çok GüzEL bi$€y.Kim BuLduysa Bravo...
Bilinton 100 Mt öneririm, 50 milyon .. Sorunsuz ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme