Linkteki ürünü aldım bunun USB portu 2.0 mı 3.0 mıdır? Buna 5 veya 7.5 metre uzatma kablosu alacağım diğer odadaki TV gamepad bağlamak için. Direnç ve voltajı daha düşük ve PC USB portuna zarar verme ihtimali düşük olur diye 2.0 uzatma alayım gecikme olmazsa. Bilindiği gibi USB 2.0 standartı 5mt desteklerken USB 3.0 3 metre olarak geçiyor sanırım sonrası tehlikeli oluyor. 15 metre denedim bilgisayar aniden kapandı. amazon UGREEN Bluetooth Adaptörü 5.3 100m iletim aralığı ile Windows 11/10/8.1 için https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Bluetooth-Adapt%C3%B6r%C3%BC-aral%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Windows/dp/B0BXF13GB7/ref=sr_1_3?crid=VSWUY2IKDUCI&keywords=ugreen+bluetooth+5.3&qid=1699429266&sprefix=ugreen+5.3%2Caps%2C192&sr=8-3&tag=technopattr-21 |
Bluetooth dongle için USB uzatma kablosu
-
-
Bu ürün USB 2.0
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 veya 7.5 metre 3.0 almam tamamen portu anakartı gereksiz zorlamak olacak hocam değil mi? Aynı ölçülerde 5m 7.5m usb 2.0 uzatma bluetooth çekiminde gecikme yaratır mı ?
Usb 2.0 legal sınır 5mt
Usb 3.0 3mt
Daha üst uzunlukların riskleri kullanıcının tercihine bırakılmış uzadıkça sıkıntı çıkma ihtimali artıyormuş diye okudum.
2.0 5mt gecikmesiz iş görürse port bozma olayım dirençten dolayı karşılaşmam gibi.
15mt 3.0 activ bin liralık kablo taktım amazondan aldığım.Koruma olan yeni kasam kendini aniden kapatıyor.Kasa portuna takınca yüksek güç uyarısı veriyor çalıştırmıyor.Ondan legal sınırları ve direnci düşük tutmaya çalışıyorum gecikme olmazsa 2.0 alayım.
Bluetoothada xbox contoller bağlayacağım bu arada dosya transferi vs yok sade kolda gecikme olmaması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 8 Kasım 2023; 16:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb li cihazlar 10m üstü mesafeli kablolarla çalışamaz diye biliyorum.
-
Yok çalışıyor hocam o tür sorun yok çalışmasa üretilmez zaten.Kablo direnç anakart usb yeri bozulması komple gibi sorunlar olabiliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzattığınız kablonun ucuna 5v harici adaptör koyun USB kablonun besleme hattına yani 5v ucuna seri bir diyot bağlayıp PC tarafına voltaj gitmesini önleyin çalışır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X