MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart AMD Ryzen 9 7950X3D On Altı Çekirdek 4.2 GHz İşlemci G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 7200Mhz CL34 Ram Bilgisayara format attıktan sonra bir türlü Bluetooth driveri yüklemeyi başaramadım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Manuel olarak kendi sitesinden indirme yaptığım da install aktif olmuyor. Bilgisayar da Bluetooth gizli sekmesini aktif etmeme rağmen gözükmüyor. MSI canter da driver güncellemelerinde bile çıkmıyor kafayı yedirdi bu illet. YouTube da izlemediğim denemediğim şey kalmadı.Formattan önce çalışıyordu. Teşekkür ederim şimdiden ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bluetooth driver

-
-
https://tr.msi.com/Motherboard/MPG-X670E-CARBON-WIFI/support#driver
Buradan tüm driverleri indirip sıradan güncelleyin ve tekrar Bluetooth aygıtının algılanıp algılanmadığını kontrol edin...
Bluetooth aygıtını aygıt yöneticisinde göremez iseniz Msı yazılımı üzerinden aktif etmeniz yada bios üzerinden aktif etmeniz gerekebilir...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aygıt yöneticisinden ünlem işaretli olan aygıtın donanım kimliğini kopyalarak aratın uyumlu sürücüyü driver sitelerinde bulabilirsiniz. Ağ aygıtınız Mediatek ürünü.
Iobit Driver Booster programıyla da taratma yaparak uyumlu sürücü varsa kontrolünü yapabilir, donanım ile ilgili bir sorun varsa çözebilirsiniz.
Cihaz üreticilerinin sayfalarında yer alan sürücüleri denemek lazım ilk etapta eski sürümler ile birlikte. Sadece bluetooth sürücüsü kurmak da yeterli olmayabiliyor. Örneğin Asusda bluetooth etkinleşmesi için bluetooth suite diye bir yazılım daha gerekiyor. Sürücü + yazılım uyumlu hale geldikten sonra donanım kullanılabilir hale geliyor. Format sonrası epey uğraştırmıştı beni de bluetooth sürücüsü.
-
Hocalarım çok sağolun inanılmaz şaşırdığım bir şekilde buldum. Reddit sayfasında bir kişinin tekniğiyle kurtardım hayatta bulamazdım
kasanın arkasında ki power güç kablosnu çek
30 sanıye boyunca power tusuna basılı tut
sonra fişi tak çalıştır yazıyordu ve olduu :)) statik elektrikden kaynaklıymış günlerdir uğraştım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X