Şimdi Ara

Audio Driver Yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • realtek hd audio sürücüsü kurulumu yapılamadı [error code:0xE00000227] ...hatası veriyor 2 gündür pcde ses yok arkadaşlar bi yardım???

Audio Driver Yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 25 Mart 2009; 19:02:08 >

• Driverın doğru driver olduğuna eminsin dimi ?
  • evet eminim
  • pcnin özelliklkerini yada nakart ismini modelini biliyosan bir tanıdığından falan aynı özellikli anakart cdsi al ondan kurmayı dene bide daha eski srüüml ürealtek indir mesela 1.82 falan oalcakdı onu kurmayı dene yada dull driverlei xp cdsi ile kurulum yap ekrankartına kadar otomatilk kendi yüklüyo flash diskten kuuruyosan yada flashdan o proğramı masa üstüne yada herneyse nereye attıysan çalıştırıyosan driverin sistem dosyası bozulmuştur geçende bende flashdan nod32 kurmaya kalktım kurmuyo enson intden indirdim kurdu bazen bozluyo böle sistem dosyaları:D
  • Bilgisayarınıza yeni format attınız ve sürücüleri yüklüyorsunuz. Herşey güzel giderken Realtek HD Audio ses kartı sürücüsü bir türlü kurulamıyor, herşeyi deniyorsunuz ama malesef olmuyor. Eminim bir çok kişinin başına gelmiştir veya geliyordur. Bizimde başımıza gelmişti zamanında, bir sürü yol denedik ama şu şekilde çözdük. Bilgisayarım sağ tuş özellikler — > Donanım –>Aygıt Yöneticisi ‘nden Sistem Aygıtları var altta, oradan “Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio” ismide bir aygıt göreceksiniz. Bunu ilk önce devre dışı bırakıp sonra da kaldırın. Ardından normal sürücünüzü yükleyebilirsiniz.

NOT: Eğer sistem aygıtlarında böyle bir şey yok ise, aynı benzer isimde ünlem işareti olan başka bir aygıt olabilir.
  • hiç bişi anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: orh@n

Bilgisayarınıza yeni format attınız ve sürücüleri yüklüyorsunuz. Herşey güzel giderken Realtek HD Audio ses kartı sürücüsü bir türlü kurulamıyor, herşeyi deniyorsunuz ama malesef olmuyor. Eminim bir çok kişinin başına gelmiştir veya geliyordur. Bizimde başımıza gelmişti zamanında, bir sürü yol denedik ama şu şekilde çözdük. Bilgisayarım sağ tuş özellikler — > Donanım –>Aygıt Yöneticisi ‘nden Sistem Aygıtları var altta, oradan “Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio” ismide bir aygıt göreceksiniz. Bunu ilk önce devre dışı bırakıp sonra da kaldırın. Ardından normal sürücünüzü yükleyebilirsiniz.

NOT: Eğer sistem aygıtlarında böyle bir şey yok ise, aynı benzer isimde ünlem işareti olan başka bir aygıt olabilir.

kardeş dediklerini yaptım
    şimdi pc'de ses çıkyor sayende!
    gerçekten çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.