Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.309
Cevap
390
Favori
1.363.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulfucan

galiba bu hocam.

https://www.amazon.com/Cambridge-SoundWorks-OontZ-Angle-Generation/dp/B010OYASRG

Türkiye'ye gönderimi yok o yüzden sordum. Amazon'da gerçekten güzel hoparlörler var ama %99 u Türkiye'ye gönderilmiyor malesef...

Hala Türkiye gönderiminin çoğu üründe yapılmaması hakkında kesin nedenini biliyor musunuz hocam?

Mevzuat gereği Çin menşeili firmalar powerbank göndermeyi de kesmişlerdi. Onunla mı alakalı acaba?

Çok iyi ürünler var dediğiniz gibi.

Tam sebebini bilmiyorum ama bizim gümrüğün lityum pilli ürünlerde sorun çıkarıyor olması olabilir. Lityum pilleri tamamen yasakladılar zaten, telefona tablete pil dahi alamıyoruz... Yakında yurtdışı internet alışverişi de yasaklanırsa şaşırmayacağım artık.

Benim leadstar MX19 elime ulaştı, bir rolton kadar hoşuma gitmedi sesi ama ortalama üzeri yinede, led ışığı çok güzel, keşke başka led renk seçeneği de olsaydı, iyiki tavsiyeniz üzerine pilli almışım, şunu öğrenmek istiyorum, şarj yerine şarj kablosunu takınca radyo çekimi artıyor gibi doğru mudur? Radyosunun daha iyi çekmesi için ceptelefonları benzeri şarj yerinden mi kablo almalıyız( öyle farketti gibi) yoksa USB yerinden mi,? Kafam karıştı biraz ama yanındaki kabloda bu aparatlar var gibi mesela adamlar kulaklık girişi jackı eklemişler sizce bu takılacak bir aparatla anten gücünü artırmak için mi koyulmuştur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

quote:

quote:

quote:

galiba bu hocam.

https://www.amazon.com/Cambridge-SoundWorks-OontZ-Angle-Generation/dp/B010OYASRG

Türkiye'ye gönderimi yok o yüzden sordum. Amazon'da gerçekten güzel hoparlörler var ama %99 u Türkiye'ye gönderilmiyor malesef...

Hala Türkiye gönderiminin çoğu üründe yapılmaması hakkında kesin nedenini biliyor musunuz hocam?

Mevzuat gereği Çin menşeili firmalar powerbank göndermeyi de kesmişlerdi. Onunla mı alakalı acaba?

Tam sebebini bilmiyorum ama bizim gümrüğün lityum pilli ürünlerde sorun çıkarıyor olması olabilir. Lityum pilleri tamamen yasakladılar zaten, telefona tablete pil dahi alamıyoruz... Yakında yurtdışı internet alışverişi de yasaklanırsa şaşırmayacağım artık.

Benim leadstar MX19 elime ulaştı, bir rolton kadar hoşuma gitmedi sesi ama ortalama üzeri yinede, led ışığı çok güzel, keşke başka led renk seçeneği de olsaydı, iyiki tavsiyeniz üzerine pilli almışım, şunu öğrenmek istiyorum, şarj yerine şarj kablosunu takınca radyo çekimi artıyor gibi doğru mudur? Radyosunun daha iyi çekmesi için ceptelefonları benzeri şarj yerinden mi kablo almalıyız( öyle farketti gibi) yoksa USB yerinden mi,? Kafam karıştı biraz ama yanındaki kabloda bu aparatlar var gibi mesela adamlar kulaklık girişi jackı eklemişler sizce bu takılacak bir aparatla anten gücünü artırmak için mi koyulmuştur?

Merhaba oncelikle hayirli olsun. Zaten bu model 3w, Rolton E500 6w illa ki ses farki olacak

Normalde Leadstar ve Rolton modellerinde dahili anten var ancak cekimi artirmak icin usb kablo ya da line in girisine kulaklik takmak faydali olur. O giris normalde kablolu ses baglantisi kurmak icin ama cekim gucunu artirmaya da faydasi olabilir. Usb girisini kullanmaniz daha mantikli olur

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Ups ile geldi. Sade bi tasarımı var. Malzeme kalitesi olarak sağlam duruyor. Baya ağırmış. Dediğim gibi ilk olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama son seste bas daha ön planda gibi geldi bana. Ama şunu söyleyebilirim dolby destekli laptopuma göre çok daha iyi ses veriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

galiba bu hocam.

Merhaba oncelikle hayirli olsun. Zaten bu model 3w, Rolton E500 6w illa ki ses farki olacak

Normalde Leadstar ve Rolton modellerinde dahili anten var ancak cekimi artirmak icin usb kablo ya da line in girisine kulaklik takmak faydali olur. O giris normalde kablolu ses baglantisi kurmak icin ama cekim gucunu artirmaya da faydasi olabilir. Usb girisini kullanmaniz daha mantikli olur

Line in aux menüsü var ekranda aux yazıyor ama cihaz da aux girişi göremedim, şarj (DC), USB ve micro sd girişi var, aux yok galiba, ayrıca mic deliği gözüküyor ama kayıt için de herhangi bir menü seçeneği bulamadım, USB den okurken bazı zamanlar kısa kısa parazit ses kesilmesi gibi şeyler yapıyor, bunun dışında radyo, bluetooth, ve saat özelliği sorunsuz

Düzeltme:aux mini USB den alınıyormuş, ben kablonun kulaklık gibi jackını anten ile alakalı sanmıştım ama galiba jack ucunun özelliğinden sansa clip imle sorunsuz ses aldım ama xiaomi resmi note 3 pro telle çok az ses verdi, cihaz güzel arkadaşlar tavsiye ederim, ancak MX19 pili olarak + kutbu yassı pil almayın benim Panasonic piller uymadı, 500 mahlık pil taktım, şimdi + ucu kusputlu iyi bir pil bulmam lazım en az gerçek 2400 mah filan, tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 13 Haziran 2017; 7:30:41 >

• Arkadaşalr 30-40 tl aux girişi olan (şart) güzel bluetooth hoparlör var mı,yurtdışı da olur.yardımvı olursanız sevinirim

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    baba zeilot nasıl? aliden ben de almayı düşünüyorum onun bir modelini. diğerlerine göre epey kaliteli duruyor. bende de jbl go, aec bq-615 ve rugby topu olan modelden var. bq-615 inanılmaz bişey zaten her gören istiyor. zeilotu da bisiklete takarım falan diye düşünüyorum. feneri nasıl bir de onun? güçlü mü? sample falan çekip atabilir misin?
  • koloccini kullanıcısına yanıt
    Amazon dan aldınız galiba? Topam maliyeti ne oldu? Kaç günde elinize ulaştı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

galiba bu hocam.

Line in aux menüsü var ekranda aux yazıyor ama cihaz da aux girişi göremedim, şarj (DC), USB ve micro sd girişi var, aux yok galiba, ayrıca mic deliği gözüküyor ama kayıt için de herhangi bir menü seçeneği bulamadım, USB den okurken bazı zamanlar kısa kısa parazit ses kesilmesi gibi şeyler yapıyor, bunun dışında radyo, bluetooth, ve saat özelliği sorunsuz

Düzeltme:aux mini USB den alınıyormuş, ben kablonun kulaklık gibi jackını anten ile alakalı sanmıştım ama galiba jack ucunun özelliğinden sansa clip imle sorunsuz ses aldım ama xiaomi resmi note 3 pro telle çok az ses verdi, cihaz güzel arkadaşlar tavsiye ederim, ancak MX19 pili olarak + kutbu yassı pil almayın benim Panasonic piller uymadı, 500 mahlık pil taktım, şimdi + ucu kusputlu iyi bir pil bulmam lazım en az gerçek 2400 mah filan, tavsiyelere açığım

Pil yuvasını malesef az bulunan 18650 Top Button tarzı yapmışlar bu pilleri bulmak daha zor ama yurtdışından alabilirsiniz. Li-ion yasağı kalkmış sanırım.

ru.nkon.nl
    NKON | Sanyo NCR18650GA 3350mAh - 10A Button Top - 18650 - Li-ion - Rechargeable batteries
    https://ru.nkon.nl/rechargeable/18650-size/sanyo-18650ga-button-top.html

Bunun dışında elinizdeki pilin + ucuna lehim ile ek yaparak da kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shephard16

baba zeilot nasıl? aliden ben de almayı düşünüyorum onun bir modelini. diğerlerine göre epey kaliteli duruyor. bende de jbl go, aec bq-615 ve rugby topu olan modelden var. bq-615 inanılmaz bişey zaten her gören istiyor. zeilotu da bisiklete takarım falan diye düşünüyorum. feneri nasıl bir de onun? güçlü mü? sample falan çekip atabilir misin?

Şu an atamıyoru,müsait bir zamanda atarım. 3 Watt ama temiz bir sesi var. Pek güçlü bir sesi yok. BQ-615 daha güçlü ses olarak. Feneri güçlü ama Beam kalitesi düşük. Eski tip ampüllü fenerler gibi aydınlatıyor yani 10-15 cm lik bir çapta odaklanmış. Pili çok iyi zaten. All in one bence güzel bir ürün radyo çekimi,usb okuma vb. Tavsiye ederim ama ses olarak çok beklentin olmasın

• Güçlü, uygun fiyatlı ve tasarımı güzel bir hoparlör arayanlar için aşağıdaki modeli de tavsiye ediyorum, şu an indirimde:

www.banggood.com
    W5 Wireless bluetooth Dual Speaker Wooden Speaker Media Players from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/W5-Wireless-Bluetooth-Dual-Speaker-Wooden-Speaker-p-1142076.html

• iyi günler sıcak fırsat mı bilmem ama n11 de Harman Kardon SoundstickBT hoparlor 800 lira emsalleri 1000 üstünde
    Hocam Caller_ID özellikli stereo speaker var mı bildiğiniz

• Geçmiş postları okumaya çalıştım ama aradığım özellikte bi ürün tavsiyesi goremedim.

-Sd kart yada usb ile haricen calısabılecek,
    -timer yada benzeri bi özellikle önceden ayarladığım saatte kapanacak

bi ürün var mı piyasada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Hocam Caller_ID özellikli stereo speaker var mı bildiğiniz

Malesef hiç duymadım öyle bir hoparlör ancak yapılsa güzel olur
  • Arkadaşlar LEADSTAR Hoparlör-Alarmlı Saat banggood da 10 dolara düşmüş ilgilenen varsa kaçırmasın

www.banggood.com
    LEADSTAR Wireless Alarm Clock Mini bluetooth Speaker With Card Play FM Radio Media Players from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/LEADSTAR-Wireless-Alarm-Clock-Mini-Bluetooth-Speaker-With-Card-Play-FM-Radio-p-1113878.html?rmmds=collection&utmid=1801

Teşekkürler, ben baya bi bakındım göremedim. speakerdan konuşmayı seçtiğimizde, telefona bakmadan kim arıyor görsek iyi olacaktı. Sadece konuşma amaçlı, mono ürünler var, jabra tarzı

• Dünyanın en ilginç bluetooth hoparlörü olmayan aday bir ürün

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

www.banggood.com
    Original EARSON ER-160 Mammoth Waterproof Portable Wireless bluetooth Stereo Speaker Earphones & Speakers from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam nereden alabiliriz bu ürünü?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.