Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.309
Cevap
390
Favori
1.363.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam kampda ve sahilde dinlemek icin sesi ve basi iyi olan kaliteli bataryasi iyi giden bir hoparlör ariyorum önerin nedir alixpress de var mi iyi bir seyler ucuza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linkten alabilirsiniz en uygun fiyat şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

www.banggood.com
    Original EARSON ER-160 Mammoth Waterproof Portable Wireless bluetooth Stereo Speaker Earphones & Speakers from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam kampda ve sahilde dinlemek icin sesi ve basi iyi olan kaliteli bataryasi iyi giden bir hoparlör ariyorum önerin nedir alixpress de var mi iyi bir seyler ucuza

Dış ortam olunca minimum 10-20 watt olması tavsiyemdir. Asagidaki hoparlörler hem güçlü hem uygun fiyatlı pil olarak da başarılı.

aliexpress.com
    US $43.43 40% OFF|VTIN Portable Wireless Bluetooth Speaker 20W by dual ten drivers Water resistant speaker Bass with Mic & 4400mAh for Ipad &phone-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/7Z7juMjm

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Amazon mu aliexpress dekini mi alirdiniz siz olsaniz
    Birde hocam bu p5 den iyi herade bunlar p5 de cikis 10w bunlar da 20w dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 16 Haziran 2017; 0:34:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar LEADSTAR Hoparlör-Alarmlı Saat banggood da 10 dolara düşmüş ilgilenen varsa kaçırmasın

https://www.banggood.com/LEADSTAR-Wireless-Alarm-Clock-Mini-Bluetooth-Speaker-With-Card-Play-FM-Radio-p-1113878.html?rmmds=collection&utmid=1801

Hocam tavsiye eder misiniz?

Mrrhaba hocam,

Amazondan bende teatronics aldım ilk defa bt hoparlor aldım fakat birşey dikkatimi çekti; örneğin spotify ile parça çalarken melodi başlar başlamaz alttan derinden bir hışırtı bir gürültü var özellikle hoparlor yakındayken hissediliyor. İstisnasız bütün parçalarda böyle.

Bu hepsinde böylemidir ben mi çok hassasım ?

• Düşük seste yakından dinlemek için almıştım fakat bu hışırtı beni rahatsız ediyor. Kısık seste yakın mesafede belirginleşiyor. Sanırım ben hassasım bu konuda isteyen olursa kargo karşı tarafa ait olmak üzere 100 tl ye verebilirim.

Ürün linki ;

• quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

quote:

Arkadaşlar LEADSTAR Hoparlör-Alarmlı Saat banggood da 10 dolara düşmüş ilgilenen varsa kaçırmasın

https://www.banggood.com/LEADSTAR-Wireless-Alarm-Clock-Mini-Bluetooth-Speaker-With-Card-Play-FM-Radio-p-1113878.html?rmmds=collection&utmid=1801

Hocam tavsiye eder misiniz?

Cok guclu bir urun degil ancak fiyatina gore radyosu,lcd ekrani vb. gayet iyi bir urun

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTMY

Amazon mu aliexpress dekini mi alirdiniz siz olsaniz
    Birde hocam bu p5 den iyi herade bunlar p5 de cikis 10w bunlar da 20w dimi?

Evet p5 10 watt bunlar 20

• quote:

Orijinalden alıntı: rad

Mrrhaba hocam,

Amazondan bende teatronics aldım ilk defa bt hoparlor aldım fakat birşey dikkatimi çekti; örneğin spotify ile parça çalarken melodi başlar başlamaz alttan derinden bir hışırtı bir gürültü var özellikle hoparlor yakındayken hissediliyor. İstisnasız bütün parçalarda böyle.

Bu hepsinde böylemidir ben mi çok hassasım ?

Boyle bir sorun olmasina uzuldum. Benimki varis 15 haziran gorunuyordu ama halen gelmedi yoksa denerdim dediginiz olayi. Hisirti sadece muzik baslarken mi oluyor yoksa muzik boyunca devam mi ediyor? Bir de spotify yerine mp3 calarak deneyebilir misiniz yine ayni problem var mi?

Melodi devam ettikçe var melodi bitince yok. Youtube da filanda öyle hatta kendi açılış melodisinde bile duyuluyor. Mp3 denemedim ama sanırım genel birşey bu. Gürültülü ortamda cihaz biraz uzağınızdaysa rahatsız etmez. Sizinki gelince sizde yorumunuzu yazarsanız iyi olur.

Bu arada dediğim koşullarda (sessiz ortam be kısık seste)temiz ses beren tizleri net çıkaran bir öneriniz var mı?

• P5 in yerini tutmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: rad

Melodi devam ettikçe var melodi bitince yok. Youtube da filanda öyle hatta kendi açılış melodisinde bile duyuluyor. Mp3 denemedim ama sanırım genel birşey bu. Gürültülü ortamda cihaz biraz uzağınızdaysa rahatsız etmez. Sizinki gelince sizde yorumunuzu yazarsanız iyi olur.

Bu arada dediğim koşullarda (sessiz ortam be kısık seste)temiz ses beren tizleri net çıkaran bir öneriniz var mı?

Yukarıda da linkini vermiştim aşağıdaki ürün ses kalitesi olarak çok iyi, sesi çok açmayacağım zaman ben JBL yerine tercih ediyorum

www.banggood.com
    Original EARSON ER-160 Mammoth Waterproof Portable Wireless bluetooth Stereo Speaker Earphones & Speakers from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Jawbone big jam box test eden oldumu arkadaşlar,dedikleri kadar iyimi jbl xtreme ve bose soudlink ile kıyaslanıyor...?
  • Arkadaşlar sakın almamış olan arkadaşlar bu taotronics midir nedir almasın uzak dursun, adamlar bozuk ürünleri indirim yapıp insanlara kasıyorlar, benim hoparlör bugün geldi denemek için sadece 5 dakika inceledim, sesi harika çok hoşuma gitti her ne kadar seviye bana yüksek gelmediysede, telefonda batarya simgesi yarı güçte gösteriyordu, ama 5 dakika sonra hoparlörden ses kesildi, şarjı bitmiştir dedim, şarja koydum, normalde çalışırken mavi ışıl yanıyor, şarja koydum turuncu, bi yarım saat geçti alıp bi bakayım dedim çıkardım şarjdan, açma kapama tuşuna basıyorum ama açılmıyor cihaz, şarja takıyorum yanıyor turuncu ışık,şarj takılıyken basıyorum açma kapamaya turuncu ışıl sinyal sinyal yanıp sönüyor ama hoparlör açılmıyor, kısacası hoparlör açılmıyor çalışmıyor, ses gitmeden öncede hafif parazitler geliyordu hoparlörden ve aux bağlamıştım, hayal kırıklığı oldu ya, hemde kargoya verildikten sonra burda bir arkadaşın bu cihazda batarya sorunu olduğunu söylediğini hatırlıyorum ve yorumlara çok geç baktım aynen öyle, sadece 5 dakika çalıştı hoparlör, elimizde patladı,şarj takılıyken çalışsa bari diyorum ama çalışmıyor ,tamda istediğim gibi hoparlör buldum derken, garantisiz ürün alınca böyle olur işte, ilk amazon deneyimi beni hayal kırıklığına uğrattı, paramızı geri alamaz mıyız şimdi, ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 16 Haziran 2017; 15:53:27 >

• 22 Haziran'da A101'e gelecek olan hoparlör hakkında bilgisi olan var mı

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    amazon burdaki firmalara benzemez onun için üzülmeyin, paranızın karşılığını her zaman alırsınız...
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Amazona durumu bildirin. Telafi ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

amazon burdaki firmalara benzemez onun için üzülmeyin, paranızın karşılığını her zaman alırsınız...

inanın çok kötü hayal kırıklığına uğradım. hala kendimi kandırıyorum taotronics şarjda turuncu ışık yanıyor ama şarjdan çıkardığımda hiçbir fonksiyon yok. tam şarj olunca mı açılacak diye kendimi kandırıyorum :) ayrıca cihazın üst sağ köşede çok da küçük olsa iki adet iz . düğmenin sağ üst köşesinde içeri doğru hafif çökme var. bana mı rastlar bu işler anlamam ki. 5 dakika çaldı kapandı cihaz sesi de çok hoşuma gitmişti kahretsin diyorum ne diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.