Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.332
Cevap
390
Favori
1.364.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

quote:

quote:

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam daha önce 25 dolara mfa n1 almıştım aliexpressten. Bunu alırsam sıkıntı yaratır mı?

Çıkaracagını sanmam hocam 10 numara ürün. Tek problemi plastik-silikon kasası çok çabuk ve fazla çiziliyor ama sesi ve pili çok iyi

Hocam alıyordum tam ztin 20 aklımı karıştırdı. Earson 160 yani alacağım urun ile ztin 20 arasında ses kalitesi üstünlüğü hangisinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam daha önce 25 dolara mfa n1 almıştım aliexpressten. Bunu alırsam sıkıntı yaratır mı?

Çıkaracagını sanmam hocam 10 numara ürün. Tek problemi plastik-silikon kasası çok çabuk ve fazla çiziliyor ama sesi ve pili çok iyi

Hocam alıyordum tam ztin 20 aklımı karıştırdı. Earson 160 yani alacağım urun ile ztin 20 arasında ses kalitesi üstünlüğü hangisinde?

Ses kalitesi olarak Mammoth, ses gücü olarak Vtin. Daha çok dışarda kullanacaksanız Vtin daha iyi olur

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    bq 615'i suluğa takıp güçlü led fenerimle yola devam etsem daha mantıklı olucak sanırım :D
  • Taotronics Sk06 ile sorun yaşayanlar için üzüldüm. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne bahsedilen dip ses şikayeti nede şarj ile ilgili bir problem yaşamadım. Ses kalitesi olarak da fena değil. Şu ana kadar elime bir çok Bluetooth hoparlör gelip geçti. Halihazırda 11 adet hoparlör de elimde bulunakta. Mifa M9 un verdiği tadı hiçbiri vermedi. Cihazın şekli için aynı şeyi söyleyemiyeceğim fakat ses kalitesi olarak elime geçen hoparlörlerin en iyisi diyebilirim. Yüksek ses gücü ve ses kalitesini bir arada isteyen herkese tavsiye ederim.
  • SCCR kullanıcısına yanıt
    Merhaba , bahsettiğiniz hoparloru nerden aldınız? Harman kardon esquire 2 ye 600 tl vermeye değer mi arada o kadar kalite farkı var mı? Deneme şansınız oldu mu?

Birde bahsettiğiniz hoparlor 10 w taotronics 20 w buna rağmen daha iyi mi ses beriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 17 Haziran 2017; 23:46:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ses kalitesi olarak Mammoth, ses gücü olarak Vtin. Daha çok dışarda kullanacaksanız Vtin daha iyi olur

Hocam Earson 160 siparişini vermiştim. Forumda yorumları okurken iptal ettim znit 20 daha iyidir diye ama siz ses kalitesinde bu daha üstün deiniz benim için de önemli olan ses kalitesi. Şimdi sanırım tekrardan earson 160 sipariş edeceğim ama yine forumu okurken falan başka bir ürün aklımı çeler diye endişe ediyorum :(((

• Aydın kipadan bugün p7 aldım 190 dan 150 ye düşmüş 6 taksit

• buna ne diyosunuz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: rad

Merhaba , bahsettiğiniz hoparloru nerden aldınız? Harman kardon esquire 2 ye 600 tl vermeye değer mi arada o kadar kalite farkı var mı? Deneme şansınız oldu mu?

Birde bahsettiğiniz hoparlor 10 w taotronics 20 w buna rağmen daha iyi mi ses beriyor?

Merhaba, Mifa m9 u Ali express üzerinden Mifa Offical Store dan aldim. Ürün fiyati 30 euro sınırının üzerinde olduğundan ( Satici 24 dolar gostermesine rağmen) gümrüge takildi. Yaklaşık 42 TL gümrük parasını ödeyerek elime geçti. Açıkçası ben müzik dinlerken bas tiz dengesini sağlayan ürünleri tercih ediyorum. Harman Kardon E2 biraz baslarda yavan kalıyor. Ürünlerin tasarımına bakarsanız HKE2 her türlü üstün kalacaktır. Fakat asıl yapmaları gereken işe yani sese odaklandığınızda Mifa M9 un rahatlıkla üstün olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle şunu belirteyim "Müzik" stereo sistemlerde dinlenince zevk verir. Bu yüzden amaçları sadece müzik dinlemek olan arkadaşlara tavsiyem stereo sistemlere yönelmeleri olacaktır. Sen neden bluetooth hoparlör alıyorsun diye soracak olursanız tamamen mobilitesinden kaynaklı tercih ediyorum.

Taotronics sk06 ile Mifa M9 u birbirine üstün özellikleri olarak karşılaştırayım.

Taotronics sk06

- Malzeme ve dizayn olarak dah üstün bir ürün. Premium hissiyatını veriyor.

- Tuş takımı rahat ve kullanışlı.

-Ipod veya ipadniz varsa pil seviyesini cihazın üst bildirim bölgesinde görebiliyorsunuz.

Mifa M9

- Ses kalitesi ve seviyesi olarak daha üstün ( Taotronics in 20W olduğunu düşünmüyorum Mifa M0 10W olmasına rağmen daha fazla ses vermekte.)

- Pili daha uzun süre gidiyor. Yaklaşık 10 saat kullanım sunuyor. ( Ses seviyesine göre değişkenlik gösterebilir.) Taotronics te bu süre 6 -8 saat arasında değişiyor. Ayrıca PowerBank olarak kullanabilme özelliği de var telefonunuzu veya diğer ürünleri şarj etme olanağı sağlıyor.

-Malzeme kalitesi iyi fakat benim aldığım renk siyah çok fazla parmak izi tutuyor üzerinde.

- Gösterge ekranı mevcut. ( Saat, hangi odda olduğu, çaldığı parçanın zaman bildirimi, pil seviyesi , ses seviyesi gibi bildirimleri görebiliyorsunuz.)

- Alarm kurma özelliği var.

-64gb a kadar Micro Sd kart destekliyor. ( Özelliklerinde 32gb diyor fakat 64 gb lık kart taktım çalıştırıyor.)

-Mifa App ile Android veya IOS ta cihazın tüm özelliklerini mobil cihazlardan kullanımına olanak sağlıyor.

Aklıma gelenler bunlar. Bunların dışında sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

• Merhaba arkadaşlar. Flip 3 veya flip 4 kullanan arkadaşlar bu aleti uzun süre şarjda bırakmama rağmen bu 5. noktacık yanmadı. Acaba o farklı bir fonksiyon için mi çalışıyor.

• SCCR kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bas tiz dengesi benim içinde önemli taoronics te biraz bas ağır basıyor gibime geldi.
    çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için.
  • rad R kullanıcısına yanıt
    Taotronics de ses temizliğini tam alamadım. Özellikle enstrüman sesleri diğer seslerin arasında boğulup kalıyor. Ama yinede f/p acısından iyi bir ürün. Mifa nın hoparlörlerinin çoğunda ses temizliği üst seviyede sanırım bunda MAXXAUDIO şirketinin büyük payı var.

• Logitech x300 veya sony xb10 hakkında bilgisi olan varsa iyi veya kötü müdür yorum yapabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Merhaba arkadaşlar. Flip 3 veya flip 4 kullanan arkadaşlar bu aleti uzun süre şarjda bırakmama rağmen bu 5. noktacık yanmadı. Acaba o farklı bir fonksiyon için mi çalışıyor.

Normalde hepsi yanmasi lazim bence farkli adaptorle sarj edin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Earson 160 siparişini vermiştim. Forumda yorumları okurken iptal ettim znit 20 daha iyidir diye ama siz ses kalitesinde bu daha üstün deiniz benim için de önemli olan ses kalitesi. Şimdi sanırım tekrardan earson 160 sipariş edeceğim ama yine forumu okurken falan başka bir ürün aklımı çeler diye endişe ediyorum :(((

Earson gelsin iyi almisim diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Merhaba arkadaşlar. Flip 3 veya flip 4 kullanan arkadaşlar bu aleti uzun süre şarjda bırakmama rağmen bu 5. noktacık yanmadı. Acaba o farklı bir fonksiyon için mi çalışıyor.

Merhaba, aldığımdan beri içindeki şarjla kullanıyorum. Henüz bitmedi. Şarj edince bilgi veririm.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam bangood'da birisi earson hakkında şu yorumu yapmış Not the best construction or sound quality, I would suggest the Enusic Soundcup over this,
    gerçekten de enusic soundcup bundan iyi mi?
  • quote:

Hocam bangood'da birisi earson hakkında şu yorumu yapmış Not the best construction or sound quality, I would suggest the Enusic Soundcup over this,

enusic soundcup yorumları çok iyi fakat, şuan satışta olmayan bir ürün. bende outdoor amaçlı bir şey arıyorum, ama henüz bulamadım.
  • quote:

Soundcup ın sesi daha yüksek basları daha güçlü ama ses kalitesi olarak Mammoth kadar dengeli ve kusursuz değil. O kıyaslamayı yapması bile hoparlörden anlamadığını gösteriyor zaten:) Biri 20 watt, diğeri 10 watt...

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

enusic soundcup yorumları çok iyi fakat, şuan satışta olmayan bir ürün. bende outdoor amaçlı bir şey arıyorum, ama henüz bulamadım.

hocam burdan alınamaz mı?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.