Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.332
Cevap
390
Favori
1.364.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu anda satışta değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, arkadaşım vasıtasıyla Amerika'dan Oontz Angle 3 getirtme fırsatım doğdu. Sizce getirtmeli miyim? Bir de Angle 3 ile Angle 3 plus arasındaki tek fark batarya süreleri mi? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Merhaba arkadaşlar. Flip 3 veya flip 4 kullanan arkadaşlar bu aleti uzun süre şarjda bırakmama rağmen bu 5. noktacık yanmadı. Acaba o farklı bir fonksiyon için mi çalışıyor.

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

Merhaba, aldığımdan beri içindeki şarjla kullanıyorum. Henüz bitmedi. Şarj edince bilgi veririm.

Teşekkürler arkadaşlar başka şarj aleti ile deniyeceğim bir daha.

• Yurt disinda bluetooth hoparlör siparis ettim gümrüğe takıldı.hepmi boyle yoksa benimki şansa mi takildi.yasakmiki bu meret icinde batarya var diye çünkü millet getiriyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Yurt disinda bluetooth hoparlör siparis ettim gümrüğe takıldı.hepmi boyle yoksa benimki şansa mi takildi.yasakmiki bu meret icinde batarya var diye çünkü millet getiriyo...

Takilmamasi lazim en kötü vergi çıkar yine gelir..

Nerden almıştınız ve model neydi

• Bu kanalda cok iyi testler kiyaslamalar var.kulaklikla dinleyin.uygun fiyatli tercih edilebilecek modeller de ,cok pahali modeller de var.ben xiaomi nin hoparlorunu almayi dusunuyorum incelemelerini dinledikten sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

22 Haziran'da A101'e gelecek olan hoparlör hakkında bilgisi olan var mı

bugün test ettim gayet güzel sesi cızırtı yapmıyor kaliteli.
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Gearbest ten aldim xaomi bluetooth speaker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor -- 20 Haziran 2017; 3:4:46 >
  • Ya arkadaşlar konu dışı ama bir cevap bulamadım, gearbestten action cam aldım adamlar bu sefer dpex diye bir şirketle göndermişler, 556065199152 takip nosu ile, kaç gündür pending payment İstanbul yazıyor, nette araştırmadığım yer kalmadı her zamanki gibi benim şansızlığım, İstanbul pim arıyorum yok ptt ile alakası yok, yok takip numaranız harfle başlayıp rakamşa devam edip harfle bitmeli diyor, ben ürünüme ulaşamıyorum bir türlü, nette biri kargonuz gümrüğe takılmışsa en yakın gümrük birimine gider diyor, şimdi ben trabzondayım, bu gümrük birimi neresidir? Gerçi kargo takip İstanbul gözüküyor hala, bana ulaşan bir kağıt ya da telefon da yok, ne yapmalıyım ben şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 20 Haziran 2017; 9:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCCR

quote:

Orijinalden alıntı: rad

Merhaba , bahsettiğiniz hoparloru nerden aldınız? Harman kardon esquire 2 ye 600 tl vermeye değer mi arada o kadar kalite farkı var mı? Deneme şansınız oldu mu?

Birde bahsettiğiniz hoparlor 10 w taotronics 20 w buna rağmen daha iyi mi ses beriyor?

Merhaba, Mifa m9 u Ali express üzerinden Mifa Offical Store dan aldim. Ürün fiyati 30 euro sınırının üzerinde olduğundan ( Satici 24 dolar gostermesine rağmen) gümrüge takildi. Yaklaşık 42 TL gümrük parasını ödeyerek elime geçti. Açıkçası ben müzik dinlerken bas tiz dengesini sağlayan ürünleri tercih ediyorum. Harman Kardon E2 biraz baslarda yavan kalıyor. Ürünlerin tasarımına bakarsanız HKE2 her türlü üstün kalacaktır. Fakat asıl yapmaları gereken işe yani sese odaklandığınızda Mifa M9 un rahatlıkla üstün olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle şunu belirteyim "Müzik" stereo sistemlerde dinlenince zevk verir. Bu yüzden amaçları sadece müzik dinlemek olan arkadaşlara tavsiyem stereo sistemlere yönelmeleri olacaktır. Sen neden bluetooth hoparlör alıyorsun diye soracak olursanız tamamen mobilitesinden kaynaklı tercih ediyorum.

Taotronics sk06 ile Mifa M9 u birbirine üstün özellikleri olarak karşılaştırayım.
    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

Taotronics sk06

- Malzeme ve dizayn olarak dah üstün bir ürün. Premium hissiyatını veriyor.

- Tuş takımı rahat ve kullanışlı.

-Ipod veya ipadniz varsa pil seviyesini cihazın üst bildirim bölgesinde görebiliyorsunuz.

Mifa M9

- Ses kalitesi ve seviyesi olarak daha üstün ( Taotronics in 20W olduğunu düşünmüyorum Mifa M0 10W olmasına rağmen daha fazla ses vermekte.)

- Pili daha uzun süre gidiyor. Yaklaşık 10 saat kullanım sunuyor. ( Ses seviyesine göre değişkenlik gösterebilir.) Taotronics te bu süre 6 -8 saat arasında değişiyor. Ayrıca PowerBank olarak kullanabilme özelliği de var telefonunuzu veya diğer ürünleri şarj etme olanağı sağlıyor.

-Malzeme kalitesi iyi fakat benim aldığım renk siyah çok fazla parmak izi tutuyor üzerinde.

- Gösterge ekranı mevcut. ( Saat, hangi odda olduğu, çaldığı parçanın zaman bildirimi, pil seviyesi , ses seviyesi gibi bildirimleri görebiliyorsunuz.)

- Alarm kurma özelliği var.

-64gb a kadar Micro Sd kart destekliyor. ( Özelliklerinde 32gb diyor fakat 64 gb lık kart taktım çalıştırıyor.)

-Mifa App ile Android veya IOS ta cihazın tüm özelliklerini mobil cihazlardan kullanımına olanak sağlıyor.

Aklıma gelenler bunlar. Bunların dışında sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

Hocam benimde başıma yeni geldi aldığım bir ürün gümrüğe takıldıngaliba pending payment İstanbul yazıyor, ürün gümrüğe takılırsa nereden gidip alıyoruz ürünü ben trabzonda yaşıyorum bir net cevap alamadım kimseden ya, kargo şirketi dpex. 556065199152 takip kodu, 6 gündür pending payment telle arıyorum pttyi bizle ilgisi yok diyorlar, peki gümrük nere diyorum onuda bilmiyorlar, limana git diyorlar, EE havaalanında da gümrük var, ürün istanbulda gibi, şaşırdım kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Ya arkadaşlar konu dışı ama bir cevap bulamadım, gearbestten action cam aldım adamlar bu sefer dpex diye bir şirketle göndermişler, 556065199152 takip nosu ile, kaç gündür pending payment İstanbul yazıyor, nette araştırmadığım yer kalmadı her zamanki gibi benim şansızlığım, İstanbul pim arıyorum yok ptt ile alakası yok, yok takip numaranız harfle başlayıp rakamşa devam edip harfle bitmeli diyor, ben ürünüme ulaşamıyorum bir türlü, nette biri kargonuz gümrüğe takılmışsa en yakın gümrük birimine gider diyor, şimdi ben trabzondayım, bu gümrük birimi neresidir? Gerçi kargo takip İstanbul gözüküyor hala, bana ulaşan bir kağıt ya da telefon da yok, ne yapmalıyım ben şimdi?

Merhaba, kameraya büyük ihtimalle gümrük vergisi çıkmış ve bu verginin ödenmesi gerekiyor diye bekletiyorlar gibi görünüyor.

444 5 320 numarasını arayıp dpex firmasıyla görüşün

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Gearbest ten aldim xaomi bluetooth speaker

Takip no varsa bakalım. Gearbest problemli bu aralar, erişimi de engellediler zaten..

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Normal devlet taşıma şirketlerinde ( PTT, Singapur Post, China Post, PostNL Vb..) ürün gümrüğe takıldığında bulunduğunuz ilin PİM merkezinden vergisini ödeyerek alabilirsiniz. Keyfi olarak bazen merkezde tutuyorlar sizin gelmenizi bekliyorlar bazen PTT görevlisi teslimatı yaparken ödeme alıyor. Özel taşıma şirketleri ( DHL, TNT ,Aremex vb...) gümrüğe takılan ürünleri kendi bekleme depolarına çekiyorlar ve sizinle irtibata geçiyorlar. Gümrük işlemleri için vekalet vermeni ve gümrük bedelini ödemeni istiyorlar. Ardından dağıtıma çıkarıyorlar. Bu yüzden eğer taşıyıcı firma DPEX sizinle irtibata geçmedi ise siz ulaşmaya çalışın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bakmadan piknikte falan kullanmak için Philips BT110 hoparlör almayı düşünüyordum. 4W ses çıkış gücü varmış, şarjı 8 saat civarı gidiyormuş kaç mah Philips sayfasında da yazmıyor. 125 tl civarında var piyasada. Bu fiyatlara taşınması kolay, boyutu kaba olmayan, ses kalitesi ve yüksekliği iyi bir alternatif önerebilecek var mı? Ya da benim söylediğim hoparlörü kullanan görüş bildirebilecek birisi var mı?

Bt110 un incelemesi;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla arkadaşlar sorun da orda, adamların Türkiye irtibatını bulamadım, Türkiye de işlem yapan DPEX biz farklı bir kuruluşuz dünya çapındaki DPEXle alakamız yok isim benzerliği var dediler, bu ürüne ulaşmak anladığım kadarıyla imkansızlaştı, hayır ben Malezya post seçiyorum gearbest seçiyorum böyle gönderiyor, yoksa ptt dağıtıcı olsa kodla filan ulaşırım ama bunun kodu hiçbir işe yaramıyor ilginç durum ya, adamlar madem dağıtımını yapacak Türkiyede nasıl muhatap bulamıyorum anlamıyorum. Kargo türkiye'ye girmeden gearbest benden vergi no, TC kimlik no bile istedi yine de uğraşıyoruz aldığımız 40 USD lik ürün gümrüğe takılıyor, 1 USD ye indirsinler de rahatlayalım ya, kurtulalım yurtdışı alışverişinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 20 Haziran 2017; 10:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEnano

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

x-mini bu ufak hoparlör olayını başlatan firmadır. geri kalanlar hep bunun çakması. ihtiyacı olan değerlendirsin.
    bende x-mini II var yıllardır tık demedi.

Güzel mantıkmış.

Bu mantıktan yola çıkarak Apple,Samsung,HTC de çakma telefon üreticisidir diyebilir miyiz?

ilk akıllı telefonu htc ürettiği için kalan hepsi çakmadır diyebiliriz :p
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Eğer türkiye irtibat ofisleri yoksa firmanın infosuna sipariş numaran ve takip numaranla birlikte SS lerde ekleyerek mail ( ingilizce) atarak sorunu çözebilirsin.

• Arkadaşlar merhaba,

Elimde 3 adet bluetooth hoparlör var kısaca sizlere bilgi vermek istiyorum.

Dunp Dunp : 2014 yılında bana hediye olarak gelen bu ürün beni hayatta aldığım en güzel hediye hislerinden birine kavuşturdu. Açıkçası hala alabileceğim bir yer bulabilirsem eşime dostuma hediye etmek için almak isterim. Hem malzeme kalitesi, hem ses kalitesi tatminkar. ürünün şu an satış linki yok ama
    grupfoni.com
    Dunp Dunp Bluetooth Hoparlör 128 TL yerine grupfoni fırsatıyla 49 TL!
    https://grupfoni.com/dunp-dunp-bluetooth-hoparlor
    sitesined görülebilir.

Xiaomi :
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Taşınabilir Speaker Modelleri
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-bluetooth-hoparlor-beyaz-pm-telmulxiaomihpbyz
    bu modelden gearbest'ten aldım ve hediye ettim. bir kaç gün denedim ve Dunp Dunp'ın bu üründen çok daha yüksek ve kaliteli ses verdiğini söyleyebilirim. Ayrıca sd kart girişi, aux girişi gibi girişleri mevcut değil. 19$ seviyesinde kimseye tavsiye etmem.

Rolton E500 : siparişim dün elime geçti ve gerçekten fiyat performans ürünü. Radyosu, sd kart okuması ve telefon görüşmeleri için kullanılması çok iyi. Ayrıca sesi beni oldukça tatmin etti. Ancak Dunp Dunp'ın bası bu üründen daha iyi.

Sonuç olarak Dunp Dunp muadili varsa piyasada dediğim gibi akrabalarıma eşime dostuma almak isterim. Bence çok güzel bir hediye. Aynı şekilde Rolton E500'de öyle.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.