Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.309
Cevap
390
Favori
1.363.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Taotronics hoparlorum de geldi arkadaslar. Yarim saatlik bir karma muzik testi yaptim. Su an icin bir sorun gorunmuyor. Sorunlu gelen arkadaslar icin gercekten uzuldum..

İlk izlenimlerim:

*Malzeme olarak cok kaliteli

*Ses kalitesi gayet iyi ama JBL performansi beklemeyin.

*Son seste cok az bozulma oluyor.

*Ses yuksekligi 20 watt hoparlore gore biraz dusuk kalmis. Enusic Soundcup bundan bariz daha guclu.

*Ses te herhangi bir cizirti,parazit vb. yok temiz ses veriyor.

*Full sarj ettim sorun yok.

*Sonuc olarak bu paraya son derece iyi bir hoparlor bence ama sorun yasayanlari gorunce sonradan bozulma ihtimalini dusunmek bile sinir bozucu o yuzden baska alternatiflere yonelmekte fayda var gibi...Kullanmaya devam edecegim sorun cikarsa yazarim su an icin sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 16 Haziran 2017; 20:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendekinde sarj sorunu yok bence yuksek amperli bir adaptorle sarj edip oyle deneyin.

• Geçen bim de LG Ph1 modeli 79.9₺ idi. Aldım direk, ses sistemini kaldırdım. Gereksiz sese gerek yok başarılı cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla korktuğum başıma geldi. burda bir arkadaş yazmıştı sipariş verecektim ama şarj sorunu çok yaşayan var vermedim diye ben o yazıyı okuduğumda ürün kargoya verilmişti oksa iptal edecektim. anlamıştım aklımın bir köşesinden geçiyordu ve beni buldu şans. bir 5 dakika mutlu oldum kaç gündür merek ediyordum bu ürünü bekliyordum daha iyisi inanın lazım değildi bu bana yeter dedim ama adamlar nasıl bir dandik cihaz yapmışsa güç almada sorun var işte. şarja takıyon turuncu ışık yanıyor ama açılmıyor

bundan 2 sene önce cowon güya mp3 te en iyi markalardan biridir d3 diye modelini aldım 1 ay sonra aynı şarj sorunu verdi cihaz şarj olmyor açılmıyor. taaa koreye gönderdik yaptı güya adamlar 20 sayfaya yakın a4 inceleme kağıdı geldi.1 ay sonra yine aynı sorun daha da göndermedim sıfır köşede duruyor bozuk pil sorunlu. bana rastlayan bu şarj sorunlu cihazlar heralde başka kimseye rastlamamıştır şimdi de bu. paranla iş göremiyorsun ya

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    İlk attiiniz aliexpress linkinde olani aldim lg p5 arkadasim da var ondan o kadar ses cikiyorsa 10w bir cihazdan bu 20w dusunemiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Elektronik işi tam bir şans-sürpriz. Geçmiş olsun, inşallah telafi olur. Benim anker ve oontz plusta sorun çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam daha önce 25 dolara mfa n1 almıştım aliexpressten. Bunu alırsam sıkıntı yaratır mı?

• quote:

quote:

quote:

hocam mifa n1 den sonra en f/p alınabilecek cihaz ne tavsiye edersiniz?

Aşağıdaki ürünü şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi bakımından çok iyi bir ürün. Benim onca hoparlörümün arasında en sık kullandığım hoparlördür sesi gerçekten fiyatına göre çok üst düzeyde.

https://www.banggood.com/EARSON-ER-160-Mammoth-Waterproof-Portable-Wireless-Bluetooth-Stereo-Speaker-p-977417.html

Hocam daha önce 25 dolara mfa n1 almıştım aliexpressten. Bunu alırsam sıkıntı yaratır mı?

Çıkaracagını sanmam hocam 10 numara ürün. Tek problemi plastik-silikon kasası çok çabuk ve fazla çiziliyor ama sesi ve pili çok iyi

tşk ederim hocam mfa n1 den aslında çok memnundum arkadaş bana sat diyince aynı fiyatatan verdim şimdi tekrar aynı ürün de almak istemedim. Bunu alıyorum inşallah.
  • Bugun Urban vybe 30 TL idi metro adanada.

• quote:

tşk ederim hocam mfa n1 den aslında çok memnundum arkadaş bana sat diyince aynı fiyatatan verdim şimdi tekrar aynı ürün de almak istemedim. Bunu alıyorum inşallah.

Şimdiden hayırlı olsun hocam Mifa M1 den çok daha iyi emin olabilirsiniz

• Hocam daha önce sizin tavsiyenizle blitzwolf bw f3 almıştım memnunum ama evde 1 ihtiyaç daha oluştu. 40-45 dolarlıkmbi şey almak istiyorum ses seviyesi, ses kalitesi olarak bir tık daha iyi olsun. Ne önerirsiniz taotronics alacaktım birkaç arkadaşınki sıkıntılı çıkınca çekindim açıkçası bi de bulabilirsem enusic soundcup alayım diyordum ama o da stokta hiç yok. Eğer o fiyata çok fark olmaz dersen bw-f3 mü almayı düşünüyorum. Kusura bakmayın hep size soruyoruz ama tek karşılaştırabilme imkanı olan da sizsiniz.

• Amazon'a iade işlemlerini başlattım ama yardım bekliyorum, şimdi kargo masrafını ben ödeyecem galiba gönderirken, amazonda ürün ellerine geçtikten sonra 15 USD ödeme yapacaklarını söylüyorlar, bu kargo ptt ile amerikaya kaça gider? Ayrıyetten mailime kutu üzerine yapıştırmam gereken bir takım çıktılar gönderdiler, mesela bir çıktıdan iki tane var, alıcı gönderici adresleri, ürünün ismi, fiyatı vs, burası önemli arkadaşlar 2 tane bu, biri ticari makbuz yazıyor, gümrük için kutuyu vereceğiniz dağıtıcıya verin diyor, yani aynı kağıttan iki tanr, birini kutuya yapıştırın diğerini dağıtıcıya verin diyor, neyi kastediyor, dağıtıcıya ne diyerek vereceğim o kağıdı, gümrükte takılmasın bişeler diye anladım sanki olayı ama tam anlamadım, bilenler yardımcı olabilir mi? Paranla sıkıntıya kalıyorsun arkadaş ha iş!

• quote:

Orijinalden alıntı: m.hüseyin

Hocam daha önce sizin tavsiyenizle blitzwolf bw f3 almıştım memnunum ama evde 1 ihtiyaç daha oluştu. 40-45 dolarlıkmbi şey almak istiyorum ses seviyesi, ses kalitesi olarak bir tık daha iyi olsun. Ne önerirsiniz taotronics alacaktım birkaç arkadaşınki sıkıntılı çıkınca çekindim açıkçası bi de bulabilirsem enusic soundcup alayım diyordum ama o da stokta hiç yok. Eğer o fiyata çok fark olmaz dersen bw-f3 mü almayı düşünüyorum. Kusura bakmayın hep size soruyoruz ama tek karşılaştırabilme imkanı olan da sizsiniz.

Merhaba,Asagidaki urunu tavsiye ederim. Kucuk bir ihtimal 35-40 TL de vergi cikabilir, 35 dolardan sonrasi normalde vergiye giriyor cunku.

aliexpress.com
    US $43.43 40% OFF|VTIN Portable Wireless Bluetooth Speaker 20W by dual ten drivers Water resistant speaker Bass with Mic & 4400mAh for Ipad &phone-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/7Z7juMjm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 17 Haziran 2017; 3:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Amazon'a iade işlemlerini başlattım ama yardım bekliyorum, şimdi kargo masrafını ben ödeyecem galiba gönderirken, amazonda ürün ellerine geçtikten sonra 15 USD ödeme yapacaklarını söylüyorlar, bu kargo ptt ile amerikaya kaça gider? Ayrıyetten mailime kutu üzerine yapıştırmam gereken bir takım çıktılar gönderdiler, mesela bir çıktıdan iki tane var, alıcı gönderici adresleri, ürünün ismi, fiyatı vs, burası önemli arkadaşlar 2 tane bu, biri ticari makbuz yazıyor, gümrük için kutuyu vereceğiniz dağıtıcıya verin diyor, yani aynı kağıttan iki tanr, birini kutuya yapıştırın diğerini dağıtıcıya verin diyor, neyi kastediyor, dağıtıcıya ne diyerek vereceğim o kağıdı, gümrükte takılmasın bişeler diye anladım sanki olayı ama tam anlamadım, bilenler yardımcı olabilir mi? Paranla sıkıntıya kalıyorsun arkadaş ha iş!

Sadece 15 dolar mi verecekler yoksa urun ucreti+15 dolar daha mi verecekler. Tahminimce n az 40-50 TL ye gider ABD ye...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Amazon'a iade işlemlerini başlattım ama yardım bekliyorum, şimdi kargo masrafını ben ödeyecem galiba gönderirken, amazonda ürün ellerine geçtikten sonra 15 USD ödeme yapacaklarını söylüyorlar, bu kargo ptt ile amerikaya kaça gider? Ayrıyetten mailime kutu üzerine yapıştırmam gereken bir takım çıktılar gönderdiler, mesela bir çıktıdan iki tane var, alıcı gönderici adresleri, ürünün ismi, fiyatı vs, burası önemli arkadaşlar 2 tane bu, biri ticari makbuz yazıyor, gümrük için kutuyu vereceğiniz dağıtıcıya verin diyor, yani aynı kağıttan iki tanr, birini kutuya yapıştırın diğerini dağıtıcıya verin diyor, neyi kastediyor, dağıtıcıya ne diyerek vereceğim o kağıdı, gümrükte takılmasın bişeler diye anladım sanki olayı ama tam anlamadım, bilenler yardımcı olabilir mi? Paranla sıkıntıya kalıyorsun arkadaş ha iş!

Sadece 15 dolar mi verecekler yoksa urun ucreti+15 dolar daha mi verecekler. Tahminimce n az 40-50 TL ye gider ABD ye...

15 dolar ürün ellerine ulaşınca kargo ödemesi olarak yazıyor, o fiyata gitse iyi valla, gerçi ürün 150 civarına patladı zaten, bataryadan çok şikayetler var ama yorumları okumadık, incelemeden aldık, sıkıntı çıkmasa ne güzel halletmiştim hoparlör işini, aynı bu ses kalitesinde microsd ya da USB desteği olan, radyosu bulunan ürün olsa ne iyi olurdu

Ürün +15 dolara kadar kargo ucretini karşılarlar.Amazon konusunda iade olayi anlatilmis ordan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Ürün +15 dolara kadar kargo ucretini karşılarlar.Amazon konusunda iade olayi anlatilmis ordan bakabilirsiniz.

Hocam iade konusunda ben şunu anlamadım orda değinilmemiş, hani paketin üzerine yaptıştıracağımız adresler ve ürünün adı ve fiyatı yazan çıktıdan alacağımız kağıt varya, ondan iki tane var, birisi tamam pakete yapışacak, diğerini de kargo şirketine verin diyor, diğer kağıt o iade anlatımında değinilmemiş, kargonun gğmrüğe takılmaması yoksa geri gelir gibisinden birşeyler yazıyor, şimdi ben ptt de o kağıdı verirken ne diye vereceğim, ptt benden elden o kağıdı alır mı, ticari fatura yazıyor başına, bilen yok bunu, dünden beri araştırmadığım sormadığım kalmadı, benim başımamı gelmiş sadece anlamadımki

Yazan yazı şu bu adres ve ürün bilgi, fiyatı yazan aynı çıktıdan diğeri için yazıyor, diğerini kutuya yapıştırın diyor, ne gerek var zaten yapışanla aynı anlamadım:

Commercial Invoice
    Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able to return your package to Amazon without it.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 17 Haziran 2017; 8:47:54 >

Satici gonderirken paket uzerine farkli fiyat yaziyor ben sordum 13$ yazmis gencede 250 tl lik projeksiyon aldim o bile takilmadi sikinti olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Hocam, popüler ürünlerden bir kısmının linkini ilk mesaja eklemenizi istesek ayıp olur mu?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.