Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.372
Cevap
391
Favori
1.365.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen gormussunuzdur ama yine de paylasayim Taotronicsin Puls X (14W) ve Rock (16W) modellerinin karsilastirildigi youtube incelemesi.

Ses acisindan cok buyuk farklar yok ama yine de Puls X daha temiz ve yukses ses veriyor denmis.

Dizayn pil omru falan artik onlar tercih meselesi iki urun de guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 100TL'ye kadar alınacak kablosuz hoparlör tavsiyesi istiyorum ses kalitesi iyi olsun ve sesi çok çıksın yeter köye gideceğim tarlada bağ evinde kalırken dinlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

çok teşekkürler hocam seni de yorduk epey peki id number kısmına tc kimlik numaramı yazayım mı ? bir de ödeme aşamasında usd seç demiştiniz ama benim kart usd ödemelerine açık mı kapalı mı bilmiyorum problem olmaz herhalde di mi?

Rica ederim TC falan yazmanıza gerek yok. Yurtdışı işlemlere açıksa USD olarak da çekim yapar problem olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatckmk

dediğiniz ürün aşağıdaki mi? pc bağlantı yazıyor tv ye bağlanıyor mudur?

GittiGidiyor
    SES BOMBASI HOPARLÖR AUX TRIPOD PRIGE PR-125 14040 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/ses-bombasi-hoparlor-aux-tripod-prige-pr-125-14040-276943261

Link çıkmamış

http://www.samsung.com/au/audio-video/multiroom-360-sound-speaker-wam1500/

TV ile kullanmak için ideal. Ses sounbar ayarında, 3 Mode var. WiFi, Bluetooth, tv connect. Ses 360 derece 40w 1.0. Altına tripod bağlanıp köşelere konulabilir.

Mobil ve pc uygulama sı mevcut.

WiFi üzerinden bu uygulamalar ile Spotify. Tidal, tune in gibi program lar dinlenebilir.
    Hatta şöyle bir özelliği var. Diyelim ki telefon dan uygulamayı açıp tune in radyo dinliyorsunuz, uygulamayı kapatsanız, telefonu kapatsanız bile radyoyu dinlemeye devam ediyorsunuz. Stereo konusunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 30 Haziran 2017; 12:34:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Muhtemelen gormussunuzdur ama yine de paylasayim Taotronicsin Puls X (14W) ve Rock (16W) modellerinin karsilastirildigi youtube incelemesi.

https://youtu.be/qcezQdcuEgk

Ses acisindan cok buyuk farklar yok ama yine de Puls X daha temiz ve yukses ses veriyor denmis.

Dizayn pil omru falan artik onlar tercih meselesi iki urun de guzel.

Evet o elemanı takip ediyorum o video yüzünden kararsız kaldım ben de yoksa 16w olanı alıyordum

• Elimde jbl flip 4 mevcut.Gittigidiyordan alindi ürün sıfır hic kullanilmadi faturasi ve her seyi tam kargodan yeni alindi.Kampanya ile alindigi icin fiyati 375 tl dir.Ciddi alıcılar iletisime gecsin lütfen

• Arkadaşlar konu dışı olabilir ama bluetooth hoparlör konusunda en aktif konu burası. Bende samsung da-e550 hoparlör mevcut ancak prize bağlı olmadan kullanamıyorum. 12v 2a adaptörle çalışıyor. Bunu dışarıda kullanmak için nasıl bir güç kaynağına ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?
  • amazondan pulse x siparişi verdim gitti, ilk bt hoparlörüm olacak baya bir idare eder sanırım beni :)
    Daha sonra duruma göre daha iyi bir alete geçeriz belki...
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ne kadara geldi acaba fiyat olarak dolar üzerinden bir de gümrük ücreti alıyor mu yada takılır mı?

• ButtHead kullanıcısına yanıt
    Hocam toplam ücret orda görünen işte 33,46 $.. Kargosu gümrüğü vs herşeyi dahil buna. Gümrük sınırı 30 avro o da 34 dolar gibi yapıyor, takılmaması lazım bu ürünün...Benim hesapta önceden almış olduğum 19 $ vardı, onu da kullandım.
    Karttan çekilir bir kaç güne, dolar kurunu söyleyebilirim o zaman.
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim hocam bende alacağım ona göre bakayım eğer çok yükselmiyorsa fiyat direk sipariş vereyim
  • Mnebjk kullanıcısına yanıt
    Msj attım hocam iletişime geçebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

amazondan pulse x siparişi verdim gitti, ilk bt hoparlörüm olacak baya bir idare eder sanırım beni :)

Hocam aidetek yerine bu daha mantıklı galiba 4 dolar var kargoları hariç. Aidetek 10w pulse x 14w, aidetek 15 saat şarj süresi, pulse x 7saat. Başka bir farkı var mı benim dikkat etmediğim plastik metalik kasa boyut farkı vs?@freefalcon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum kullanan var mı nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: b.unal

https://www.amazon.com/gp/product/B01B5QLN7Q/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UWM6NHQEYYGL&psc=1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-bluetooth-hoparlor-siyah-kare-p-TELMULXMISYHKARE

http://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-sport-su-gecirmez-bluetooth-hoparlor-siyah-p-HBV0000063XG8?magaza=Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-kare-bluetooth-hoparlor-2-beyaz-xiaomi-square-box-2-p-HBV000005Q0OF?magaza=Hepsiburada

Bunlardan birini almaya niyetliyim. Aidetek hem kargo suresi hemde tipi bakimindan bir adim geride benim icin. Xiaomi ler arasinda performans olarak fark var mi? Arastirmama ragmen bulamadim.

Anker su gecirmemezlik ozelligiyle one geciyor. Performanslari konusunda yorum yapabilecek varsa sevinirim. Aralarinda cok fark var mi?

şu rezil alışveriş sitesi hepsiburada dan birşey almanızı tavsiye etmem. adamlar satıcıları aracı kullanıyor daha geçen iki adet 18650 pil siparişi verdim kargoyu eve bırakmışlar ben yokken kutudan 1 adet pil çıktı bu amatörler insanı sinir eder.aras kargo zaten beni sinir etti adamlara ürünü açıp bakacam diyince sanki canlarını alıyorsun imza atmadan ürünü vermiyorlar atınca da yola koyuyorlar. sonuç 15 tl lik göndermedikleri ürün yüzünden hepsiburada beni kargocularla başbaşa bıraktı. kargocuları buldum adamların karşısında salak var sanki hasar için tutanak tutuyoruz eksik ürün için öyle birşey yapamıyoruz sistemimizde diyorlar. elimden gelse bu Türk şirketlerine kuruş kazandırmayacağım pis haram yiyiciler. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bu arada ama bu insanlar Türklüğü de kirlettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

amazondan pulse x siparişi verdim gitti, ilk bt hoparlörüm olacak baya bir idare eder sanırım beni :)

Hocam aidetek yerine bu daha mantıklı galiba 4 dolar var kargoları hariç. Aidetek 10w pulse x 14w, aidetek 15 saat şarj süresi, pulse x 7saat. Başka bir farkı var mı benim dikkat etmediğim plastik metalik kasa boyut farkı vs?@freefalcon

Aidetek, Taotronics e gore daha kucuk ve hafif. Fiyat farkini da goz onune alirsaniz ihtiyaciniza gore herhangi birini de secebilirsiniz

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kusara bakmayın mesajınızı geç gördüm. İlkinde samsung adaptörü ile yapmıştım 4 bildirim ışığı yanmıştı. Bugünde iPhone adaptörü ile şarj ettim hemde baya beklettim ama gene 4 te kaldı. Sanırım sorun var birde bilgisayara bağlayacağım.

• ButtHead kullanıcısına yanıt
    Dolar kurunu 3,57 gibi hesaplamış hocam, garanti bonus. 120 TL ye falan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Merhaba, kusara bakmayın mesajınızı geç gördüm. İlkinde samsung adaptörü ile yapmıştım 4 bildirim ışığı yanmıştı. Bugünde iPhone adaptörü ile şarj ettim hemde baya beklettim ama gene 4 te kaldı. Sanırım sorun var birde bilgisayara bağlayacağım.

Bilgisayara hic baglamayin bence daha kotu olur. Garanti varsa bir an once geri gonderin. Az once sarj ettim Flip 4 u sarj dolunca lambalar sönüyor sarj duruyor kendiliginden

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.