Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.375
Cevap
391
Favori
1.366.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

amazondan pulse x siparişi verdim gitti, ilk bt hoparlörüm olacak baya bir idare eder sanırım beni :)
    Daha sonra duruma göre daha iyi bir alete geçeriz belki...

Hocam aidetek yerine bu daha mantıklı galiba 4 dolar var kargoları hariç. Aidetek 10w pulse x 14w, aidetek 15 saat şarj süresi, pulse x 7saat. Başka bir farkı var mı benim dikkat etmediğim plastik metalik kasa boyut farkı vs?@freefalcon

Dun nerdeyse butun incelemeri kulaklik ile izledim Pulse X icin. Bu hoparlor efsane bence. JBL Flip 3 bile tokatlamis resmen yuksek seste bass lari cok daha iyi. Amerikalilarin Punchy diye tabir ettigi son seste bile gumbur gumbur bir hoparlor. Hemen gectim siparisi fiyat yukselmeden ve Turkiye ye gonderim kapanmadan herkes alsin bence bu hoparloru

Hocam bahsettiğiniz efsane ürün bu mu:

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01B5QLN7Q/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1499093258&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=AideTek+bluetooth+Speaker&dpPl=1&dpID=41bIrmK5oYL&ref=plSrch

Yoksa bu mu:

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GPIES08/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1499093439&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=pulse+x

Altta ki linkte olan cihaz pulse x.

4000 lik pil ile 8 saat diyor. Önceki sayfalarda 14 saati bulan modeller vardı galiba ama fiyat tabi ona göre. Bu fiyata sizce iyi mi pil kalitesi?

Amazon'dan kendine getirtecek olan varsa bende sipariş verebilirim getirten arkadaş 2 tane getirtebilirse.

4000 lik pille daha az gitmesi ürünün gerçekten güçlü olduğunu gösteriyor Zaten 16 wattlık modelden bariz daha güçlü ses veriyor incelemede de.

Aynı anda 2 tane getirmek problem malesef. 34 doları geçince kargo ve vergi 4 e katlanıyor..

Taotronics SK06 daha iyi ama ses olarak değil mi hocam?

İncelemelere gore en iyisi Pulse X. Gelince kiyaslama yaparim

Bende sizin yorumlariniza gore pulse x aldim. Lg p5 ile pulse x arasında kalmistim. Yorumlarda sarj girisi biraz narin diyorlar. Takip çıkartırken dikkatli olmakta fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozgur kullanıcısına yanıt

Bu ürün nasıl pulse x le karşılaştırılır mı fiyat olark aynı ayrıca en çok satılan ürün

• Evet arkadaşlar amazondan aldığım Aidetek hoparlör ü 1 haftadır deniyorum. Ürünün malzeme , ses kalitesinin gayet iyi olduğunu soyleyebirim. En yüksek seviye seste hiç bir bozunma olmuyor. Bass , tizz dengesi iyi. Sulu ortamlarda kullanımda ürüne hiç bir zarar gelmedi. Ince ergonomik bir tasarımı var. Alüminyum gövdesi sağlam. Almayı düşünen arkadaşlar için rahatlıkla tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SCCR

Evet arkadaşlar amazondan aldığım Aidetek hoparlör ü 1 haftadır deniyorum. Ürünün malzeme , ses kalitesinin gayet iyi olduğunu soyleyebirim. En yüksek seviye seste hiç bir bozunma olmuyor. Bass , tizz dengesi iyi. Sulu ortamlarda kullanımda ürüne hiç bir zarar gelmedi. Ince ergonomik bir tasarımı var. Alüminyum gövdesi sağlam. Almayı düşünen arkadaşlar için rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Ürünün linkini de atabilir misin?

• quote:

https://www.amazon.com/Ultra-Portable-Bluetooth-AidetekBoxBluetooth-Streaming-Hands-Free/dp/B01B5QLN7Q/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1499194432&sr=1-2&keywords=aidetek

Bunun da fiyati uygunmus. Pulse x aldik bakalım bizimki nasil cikacak

• ersind3 kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki hafta oda geliyor gelince geri bildirimde bulunurum.

• quote:

Önümüzdeki hafta oda geliyor gelince geri bildirimde bulunurum.

Lg P5 ten iyimi acaba ürünler sizce?

• ersind3 kullanıcısına yanıt
    Elimde 2 adet P5 var birbirine bağlantı özelliği olduğu için elimde bulunduruyorum. Aidetek daha güçlü P5 den. Pulse X ı gelince göreceğiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Merhaba, kusara bakmayın mesajınızı geç gördüm. İlkinde samsung adaptörü ile yapmıştım 4 bildirim ışığı yanmıştı. Bugünde iPhone adaptörü ile şarj ettim hemde baya beklettim ama gene 4 te kaldı. Sanırım sorun var birde bilgisayara bağlayacağım.

Bilgisayara hic baglamayin bence daha kotu olur. Garanti varsa bir an once geri gonderin. Az once sarj ettim Flip 4 u sarj dolunca lambalar sönüyor sarj duruyor kendiliginden

D&r ile iletişime geçtim gönderin dediler bakam nolacak.

• quote:

Evet arkadaşlar amazondan aldığım Aidetek hoparlör ü 1 haftadır deniyorum. Ürünün malzeme , ses kalitesinin gayet iyi olduğunu soyleyebirim. En yüksek seviye seste hiç bir bozunma olmuyor. Bass , tizz dengesi iyi. Sulu ortamlarda kullanımda ürüne hiç bir zarar gelmedi. Ince ergonomik bir tasarımı var. Alüminyum gövdesi sağlam. Almayı düşünen arkadaşlar için rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Şarjı nasıl gidiyor hocam Aidetek in?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hboz90 H kullanıcısına yanıt
    Ilk geldiğinde şarj ermedim yaklaşık 8-9 saat civarında kullanım sundu. Tam şarj ettikten sonra 12 saat kullanılmıştır şuan halen sarji var. Muhtemelen 14-15 saat civarında bir kullanım sunacak. Kendi deklerasyonlarida 15 saat zaten.

• Ben de freefalcon'un tavsiyesi üzerine Aidetek aldım.
    Çok fazla deneme şansım olmadı ama malzeme kalitesi çok iyi, baslar evde açılmayacak kadar yüksek.
    Tavsiye ederim.
    Şimdi de Pulse X alacağım.Bu arada teşekkürler freefalcon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros7777 -- 5 Temmuz 2017; 14:19:32 >
  • albatros7777 A kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bluetooth hoparlörü ne yapiyorsunuz? 3-4 tane farkli farkli alan var

• arkadaşlar, şu ürün n11'de mobile özel 69.99 imiş, nasıldır acep?

urun.n11.com
    Logitech Bluetooth Audio Music Adaptör 980-000912 - n11.com
    http://urun.n11.com/ses-sistemleri/logitech-bluetooth-audio-music-adaptor-980-000912-P169266254

• merhaba,

pulse X alacağım fakat tatile giderken yanımda istiyorum ama amazon.com yetişmiyor. Şuan elinde olan veya haftaya çarşambaya kadar gelipte satmak isteyen var mı :)
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    O sadece bağlantı kiti hoparlör değil

• Arkadaşlar pulse x alacağım ama son ödeme ekranında 8.47 shipping ücreti çıkıyor. Ücretsiz kargo değil miydi?

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

• quote:

Orijinalden alıntı: maestoso76

Arkadaşlar pulse x alacağım ama son ödeme ekranında 8.47 shipping ücreti çıkıyor. Ücretsiz kargo değil miydi?

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

Abd icin kargo ucretsiz

• Napıyoruz şimdi PULSE X mi alıyoruz arkadaşlar. Bu fiyatlarda başka tavsiyesi olan varmı?

Örneğin AliExpress'ten alabileceğimiz bir ürün varmı 35 dolar civarına
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.