Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.257
Cevap
493
Favori
972.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok geç oldu ama söyliyim bu aralar teknosa da preo my sound bluetooth kulaklık var 120 ye bakarsın xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Google değil, ilgili alanda yaptığım bir çalışma doğrultusunda söyledim. İnanıp inanmamak keyfinize kalmış.

Bu teknoloji ise elektrik elektronik mühendisliğinden ziyade doğrudan fizik bilimi ile ilgili.
    çalışma şekli fizik kurallarını illgilendirebilir, ama iş mühendislik tamamen, o yüzden her kulaklıkta işe yaramıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    Sanki buradan almışsınız gibi gelmiş. Çok iyi. Benimkiler daha kargoda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün sayfaları okudum ama kafama takılan şey bu kulaklıkların TV de veya Android box ta film izlerken senkron sorunu yaşadığı söylenmiş birkaç arkadaş tarafından. Gerçekten bu durum her bluetooth kulaklık için geçerli mi? Çünkü sadece film izlemek için kullanacağım. Kaynak olarak da TV veya Android box olacak. Bu şekilde kullanıp senkron veya kopma sorunu yaşamayan arkadaş var mı? Varsa hangi kulaklığı kullanıyor? Önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar EOZ air nasıl kulaklıktır duyan bilen varmı?

Kickstart şeklinde 1 sene bekleyerek alınan bir kulaklık. Arkadaş 2 tane almış birini satıyor. Almayı düşünüyorum.

Bluetooth 5.0

Kutuda şarj olma

52 Saat çalma çalma süresi

USB Type C

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Kaca satiyor hocam

• 400'e verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Çok geç oldu ama söyliyim bu aralar teknosa da preo my sound bluetooth kulaklık var 120 ye bakarsın xd
    Teşekkür ederim mesaj için. 11.11de aliexpressden aldım 150 tlye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    Bende bugün aldım JBL T450bt 330 a sevdim gibi biraz pahalı ama hayatım kulaklık olduğundan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonsmoke

Bende bugün aldım JBL T450bt 330 a sevdim gibi biraz pahalı ama hayatım kulaklık olduğundan :D
    Ben aynı kulaklığı bu konu açıldığında almaya çalıştım yetişemeyince vazgeçtim

https://forum.donanimhaber.com/jbl-t450bt-bluetooth-kulaklik-139-tl-stok-su-anlik-yok--130346095

Wow 140 lira keşke yakalayabilseydin metroda otobüste falan dinledim bir kaç müzik dışarıya ses verme olayı az ses seviyesi yüksek güzel bence umarım aldığın kulaklıktan memnunsundur.

• Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
    Bluedio t5 aldım hocam daha yolda. Arkadaşımda t4 modelini denedim. Baya hoşuma gitti. Bakalım benim aldığım nasıl.

O modelleri pek bilmiyorum bugün gezdim iştr genel olarak philips Sony JBL preo beats vsvs vardı ben de JBL in namını duymuştum daha önceden 60 tlye Sony almıştım kablolu idare edecek tarzda şimdi dedim Alıyım baya kullanma niyetindeyim umarım baya kullanırım :D

• GittiGidiyor
    Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-desibel-k550-bluetooth-kulaklik-beyaz-392175736

ürün daha önce 69 gibi fiyatlardan satıldı, bende 2 hafta önce 89 liradan satın almıştım ancak gelen ürün bozuk çıktı ve ürünü iade ettim. (sadece Bluetooth dan ses gelmiyordu)

genel olarak malzemesi kaliteli, basları düşük, çek bulabilirsem bende satın alacağım.

üretici ne yazıkki Çin, Shenzhen, Xsound. Bu fiyata alınacak hemen hemen tüm kulaklıklar sanıyorum Shenzhen çıkışlı ve aynı devreyi paylaştığını düşünüyorum. aptx ve 4.2 Bluetooth destekliyor. Yabancı incelemelere göre noise cancelling yok, ancak dış sesi bir şekilde azaltıyor.

Teknosa preo kulaklıklarda aynı şekilde Shenzhen üretimli.

GittiGidiyor dan 80/20 çek alabilenler var

cepte teb %20 iade veriyor..

çok daha uyguna gelebilir..

ürünün amazon linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 17 Kasım 2018; 22:16:30 >

• zero-man kullanıcısına yanıt
    vestel servisi garanti konusunda hemen değişim yapalım dedi, ürün 2 sene değişim garantili yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Arkadaşlar EOZ air nasıl kulaklıktır duyan bilen varmı?

Kickstart şeklinde 1 sene bekleyerek alınan bir kulaklık. Arkadaş 2 tane almış birini satıyor. Almayı düşünüyorum.

Bluetooth 5.0

Kutuda şarj olma

52 Saat çalma çalma süresi

USB Type C

Hocam kulaklık bilinmeyen markadan alınmaz. O tasarım kulaklıklar çok rahat olmuyor. Hele bir de kablosuz. 400 yüksek fiyat olmuş.

• blrack friday de fırsat yakalayabilen oldu mu? kulak içi yada kulak üstü farketmez.
  • D&R da T450BT 270 lira. 20 lira indirim kuponu var garanti kartınız varsa 30 tl puan 5 lirada avantajix 215 tl e geliyor. Ayrıca Whch500 amazonda 232 liraya satıldı şuan 242 dende var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 23 Kasım 2018; 17:10:50 >
  • Airpods için fırsat var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

D&R da T450BT 270 lira. 20 lira indirim kuponu var garanti kartınız varsa 30 tl puan 5 lirada avantajix 215 tl e geliyor. Ayrıca Whch500 amazonda 232 liraya satıldı şuan 242 dende var.
    teşekkürler başka birşey bulamazsam T450BT yi alacağım. amazonda biraz indirim var ama hep kablolu yada piyasa fiyatına yakın.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.