Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.257
Cevap
493
Favori
972.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Jbl t500bt aldim 255 liraya.

Uygun mudur?
    nerden aldın bir de tv telefon uyumlu mu bilgin var mı?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada 303 lira idi. 50 lirada cek vardi o sekil aldim.

T450bt ile ayni ozellikte. Tv ile uyumlu mu bilmem ama bt ozelligi olan her cihazla eslebiliriz diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Hocam hepsiburada 303 lira idi. 50 lirada cek vardi o sekil aldim.

T450bt ile ayni ozellikte. Tv ile uyumlu mu bilmem ama bt ozelligi olan her cihazla eslebiliriz diye dusunuyorum
    tmm teşekkurler hayırlı olsun ben de takıpteyım bakalım
  • 50-60 liraya kafaüstü bluetooth kulaklık var mı macbooka uyumlu. aliexpress falan olabilir fiyat performans ürünü

• Şu ürüne yanılmıyorsam forumda fiyat performans ürünü diyorlardı.
    Ali Express'te indirimle 65 TL 'ye geliyor.N11 Vs sitelerde 129-179 arası satıyorlar.Sipariş verdim ama gelmediği için birşey söyleyemiyorum.

aliexpress.com
    US $13.64 22% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Bluetooth Kulaklık & Kulaklıklar'de Baseus S06 Gerdanlık Bluetooth Kulaklık Kablosuz kulaklık Için Xiaomi iPhone kulaklıklar için stereo auriculares fone de ouvido MIC ile Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Baseus-Magnetic-Wireless-Bluetooth-Earphone-For-iPhone7-Samsung-S8-Sport-Running-Stereo-In-Ear-Earphone-Earbuds/32813977154.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.579c4c4diU7LP5

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Şu anki piyasaya göre uygun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.11 de verdiğim g20bls geldi. daha doğrusu ben aldırdım PİM den.
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Hocam hediye çeklerini nasıl alıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • designr kullanıcısına yanıt
    Hocam g20bls nasıl, mikrofon kalitesi ve karşıdaki kişiye ses iletimini deneyebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkseid09

Hocam hediye çeklerini nasıl alıyorsunuz?
    Youtube ve face uzerinden onedio canli yayin yapiyor. Orda dagitiyorlar cekleri hocam. Sans biraz.

• herkese merhaba, ben aliexpressten kulakiçi bluetooth kulaklıklara bir göz gezdirdim ama işin içinden çıkamadım bir sürü farklı bilinmedik marka var ve çoğu da yüksek sipariş sayılarına ulaşmış. bana max 150 tl olacak şekilde en iyi hangisini önerirsiniz.
    dışarıdan çok kaba gözükmeyecek ve kulaktan zırt pırt düşmeyecek modeller tercihimdir.
    kendi araştırmalarım sonucu qcy markasını tuttum gibi. farklı önerileri olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler..
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    yok daha test edemedim. yorumlarımı daha sonra yazacağım konuya
  • hed-pe kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda awei g20bls ve baseus s06 öneriliyor. Awei şu an 90, baseus 65 lira civarında alınabiliyor.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Ama ben kapsül gibi olanlardan istiyorum. Kablo hiçbir şekilde olmayacak yani.

• hed-pe kullanıcısına yanıt
    Herhalde tamamen kulağın içinde kalanlardan istiyorsunuz, onların yorumlarında sesi pek iyi iletmedikleri yazıyor. İşitme cihazı gibi olanlar belki size uyar. Ayrıca retractable bluetooth earphone şeklinde arama yaparsanız yakaya takılan kablosu uzayıp kısalabilen bu türü inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

11.11 de verdiğim g20bls geldi. daha doğrusu ben aldırdım PİM den.
    Bende siZden 1 gün sonra siparişi vermiştim. Daha 2 gün önce Çin den yola çıktı. Sizinki baya hızlı gelmiş.

İncelemenizi bekliyoruz 😊

• butun gun aradim bluetooh kulakliklarda duzgun bir indirim bulamadim d&r da T450BT de bitmis. amazon.com.tr ve hepsiburadada pek birsey cikmadi. aliexpress yada amazon.com veya amazon.de de indirim bulabilen oldu mu?
  • Anker soundbuds slim + 169₺ Hepsiburada
    Anker soundbuds slim 158 ₺ Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• VLX kullanıcısına yanıt
    Usbehci kullanıcısına yanıt
    kısa yorum;
    kulaklıklar biraz kaba duruyor, fotolardan da anlaşılacağı gibi kulağın içine giren kısım kulaklıktan dirsek şeklinde çıkıp tamamen içeri giriyor ama diğer kalan kısım dışardan bakınca baya baya görünüyor.
    bu kadar büyük olması zaten almadan önceki tereddütlerimi de biraz haklı çıkardı. normalde bu kulak içileri ben kullanamıyorum düşüyor ediyor ya da hafif çıkıyor ve sesi az ve tiz geliyor ondan sevemiyorum. bunda da o dirsek kısmını iyice kulağın içine sokmayınca büyüklüğü ve kabloları ile birlikte ağırlığından dolayı sanki çok daha rahat kulağımdan çıkıyor. yolda yürürken ve sporda deneyemedim ama sanki beni zor duruma düşürüecek gibi duruyor.
    kulağın içine iyice sokunca da ben çok rahatsız oluyorum dışarı ile bağlantı tamamen kesiliyor, bir şey çalmazken kalp atışınızı kulaklarınızda duyuyorsunuz. eski tansiyon aleti kullananlar anlar, cihaz zart diye kulağınıza girerdi

ses olarak gayet başarılı buldum, noname piston benzeri bir kulaklık kullanıyordum telefoncudan alınma yüksek basslı diye satılıyor. ondan daha az bası ama ses çok çok temiz gerçekten kaliteli. spotiden eq ayarında biraz bass verince istediğim seviyeye geldi. hem temiz hem basslı o konuda başarılı.

pil konusunda bir şey diyemyeceğim asıl testleri haftaya yapacağım, umarım kağıt üzerindeki değerleri alırız

ekleme: en yüksek ses seviyesine getirip kimse kullanamaz herhalde çok yüksek ses veriyor kulaklık. ve çok çabuk açılıp bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 23 Kasım 2018; 23:17:59 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.