Şimdi Ara

BLUETOOTH KULAKLIK İLE OYUN OYNARKEN SOHBET ET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 olupta kulaklıkla deneyen arkadaşlar varmı? ben sırf bunun için kulaklık aldım
    en son motorstrom oynarken şahit olduğum yarışanların aralarında konuşmaları beni kulaklık almaya ikna etti. kullanan arkadaşlar var ise lütfen yaşadıkları deneyimi yazsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 7 Haziran 2007; 3:06:16 >

• Slm,
    Ben de düşünüyorum almayı hocam. Sen ne marka aldın, kaça aldın ve şu anda PS3 le sorunsuz kullanabiliyor musun? Resistance da kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

Slm,
    Ben de düşünüyorum almayı hocam. Sen ne marka aldın, kaça aldın ve şu anda PS3 le sorunsuz kullanabiliyor musun? Resistance da kullanmayı düşünüyorum.

valla ben nokıa aldım,fiyat 40 ytl forumdan aldım şimdi 1 arkadaşımdada kulaklık var akşama deneyeceğiz
  • Ebay den aldım h700 ps3 siyahı...Çokda güzel kullanılıyor yanlış hatırlamıyosam 30 milyon gibi malolmuştu hong kong tan oem olarak gönderdiler o yüzden ucuz.. ilk geldiğinde çakma olabileceği şüphesi vardı içimde ama orjinali ile karşılaştırınca çakma olmadığına eminim artık.Baya uzun gidiyor şarjı kullanımı da kolay.20 milyona class 1 bluetooth aldım pc ye bağladım msn de ve skypede kullanıyorum evin heryerinden konuşabiliyorum....

Bu tr fiyatı ama rengi bundan değil bunun safi siyah olanı ps3 gibi....

http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=1462&Pid=10&ProductID=45811&n=Motorola%20H700%20Bluetooth%20Kulakl%C4%B1k

http://www.pc3w.com/Files/UpFiles/2006/9/20069114456469.jpg

en sağdaki...(not ışığı ps3 mavisidir bu scan yaparkenki rengi 5-10 değişik renk ışık ile anlatıyo derdini alet....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 6 Haziran 2007; 15:22:55 >

• Süper yaw bende istiyorum PS3 için bluetooth kulaklık

Carrefour'da fiyatlar 30-40 civarına düşsün bizde alalım (kredi kartı yok sitelerden alamam)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

Süper yaw bende istiyorum PS3 için bluetooth kulaklık

Carrefour'da fiyatlar 30-40 civarına düşsün bizde alalım (kredi kartı yok sitelerden alamam)

ben teknosada satış fiyatı 110 ytl olan kulaklığı forumdan 40 ytl aldım
  • ben de 1-2 tane cep telefonu için bluetooth kulaklık vardı denedim çalışmadı ya da ben tanıtamadım cihazı.bunun için bir model zorunluluğu falan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

ben de 1-2 tane cep telefonu için bluetooth kulaklık vardı denedim çalışmadı ya da ben tanıtamadım cihazı.bunun için bir model zorunluluğu falan var mı

yokmuş benim arkadaşın hiç bilinmedik 1 markası var tanımış sen ps3ten ayarı açtınmı
  • evet ps3 ten tarattım ama kulaklık bir arkadaşın dı üzerinde basacak bir tuş bulamadım açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

evet ps3 ten tarattım ama kulaklık bir arkadaşın dı üzerinde basacak bir tuş bulamadım açıkçası

hıı olabilir açık olması lasım mutlaka şarj bitmişte olabilir
  • abi şimdi bende böyle bişey arıyordum bazı alışveriş sitelerinde ama aramama gerek yokmuş, telefonların da kullandığı bluetooth kulaklıklar oluyorsa iyi ya ben de gidip kablosuz wifi kulaklık arıyordum yok yere, Allah benim tepemden bakmasın
  • Hakan abi iyi bulmuşsun 40 ytlye kulaklık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

abi şimdi bende böyle bişey arıyordum bazı alışveriş sitelerinde ama aramama gerek yokmuş, telefonların da kullandığı bluetooth kulaklıklar oluyorsa iyi ya ben de gidip kablosuz wifi kulaklık arıyordum yok yere, Allah benim tepemden bakmasın

işte o yüzden foruma yazdım ya
  • Orjinalden alıntı: Thathurts

Hakan abi iyi bulmuşsun 40 ytlye kulaklık
    eywallah ama sana hala dargınım
  • şimdi bi saniye, Güzel bi Bluetooth lu kulaklık alınca giç digital ses sistemine gerek kalmıyomu şu kulaklıkların linkini alabilirmiyiz arkadaşlar? bizde alalım ya, Line in den Ses kartına bağlayıp kalitesiz ses dinlemekten bıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

şimdi bi saniye, Güzel bi Bluetooth lu kulaklık alınca giç digital ses sistemine gerek kalmıyomu şu kulaklıkların linkini alabilirmiyiz arkadaşlar? bizde alalım ya, Line in den Ses kartına bağlayıp kalitesiz ses dinlemekten bıktım.

kardeşim sen 5+1 kulaklık istiyorsun galiba anladığım kadarı ile benim dediğim bildiğin cep telefonu için
    maksat birbirinle konuşmak

• evet arkadaşlar eve geldim ve kulaklık hemen ps3 le tanıştırdım dost oldular yalnız deneme yapacağımız arkadaş 2200de gelecek
  • bende istiyorum hakan abi ama mehmetin dediği gibi carefourda 30-40 düşsün alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

bende istiyorum hakan abi ama mehmetin dediği gibi carefourda 30-40 düşsün alınır

foruma ilan ver o fiyata rahat rahat bulursun
  • her kulakligi tanimyo bendede var motorola kulaklik tanimiyor her onunuze gelen kulakliga aaaa bluetooth lu diye para vermeyin tanimayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 6 Haziran 2007; 21:23:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.