Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
21
Favori
214.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Amazon'dan xiaomi mi true wireless earphones 2 basic aldım. Telefonumla eşleştirdim. Sorunsuz bağlandı ve müzik dinledim. Şarjını tamamladım. Sonra dışarı çıkarken yanıma kutusunu almadan çıktım. Yoldayken bağlantı yapayım dedim. Ama kulaklığı bir türlü açamadım. Işık vs hiç yoktu. Kulaklığın aktif olması için illa kutudayken mi bağlantı yapmak gerekiyor. 5 saat şarjı gidiyor diye kutu almadan çıkmıştım ben.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt

Düğmesine basılı tutunca açılıyor olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşünerek çeşitli varyasyonlar denedim ama bir türlü açılmadı. Şarjı da tamdı.

• baseus marka kullanan var mı? memnun olan varsa söylesin çöpe atıcam da

• ucuz yollu kulaklık ne önerirsiniz. önceden qcy t1c pro kullanıyordum. kulaktan düşmesin, rüzgar sesi fazla almasın yeter. xiaomi mi true wireless nasıldır o tarz hiç deneyimlemedim. kullanan varsa bilgilendirebilir mi? genelde kulak içi kullandım dışarıdan gelen sesi bir nebze kesiyor. bu tarz kulaklıklarda dışarıdan gelen ses ne derece içeriye gelir?

• Sudesuuuu kullanıcısına yanıt

Ben de yorumlara bakıp qcy7 almıştım.Kulaklıkta ses yok maalesef.Son seste bile müzik video keyfi vermiyor.

Jabra Elite 65T amazonda 599 TL Ye düşmüş.Tavsiye eder misiniz?müzik ve video için kullanacağım daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 3 Mart 2021; 10:42:6 >
  • 500TL'ye kadar kulak içi bluetooth kulaklık önerisi verebilir misiniz?

Aynı anda birden fazla cihaza bağlanma özelliği ve kaliteli mikrofonu olursa daha iyi olur.

Öneriniz varsa fiyatı yukarı çekebilirim.

Eşim ve kendim için 2 adet alacağım. Yurt içinde yoksa yurt dışından da sipariş verebilirim.

Yardımcı olursanız sevinirim çünkü hiç anladığım bir konu değil.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neil Patrick Harris

Merhaba geçen hafta Qcy t7 aldım. Kulaklığı her taktigimda bir kulaklıktan ses gelmiyor. Reset attığımda bu durum düzeliyor. Ama her yeni takışımda ya sağ ya sol kulaklıktan sea gelmiyor. Nedenini bilen var mı ?

Once sag kulakligi bagliyacaksin telefona sonra solu bagla yapmazsan mesaj at

• Arkadaşlar kulaklık alıcam yardım edermisiniz şarjı iyi giden ve dış sesi engelleyen iyi bir kulaklık arıyorum bütçem 500 1000 tl arası

• Sıcak fırsatlar konusuna yazmışım. Buraya da atayım dursun faydalanır birileri.

Sennheiser Momentum true wireless kullandım yaklaşık 6 ay. Mikrofon idare eder yüzde 80 konuştuğum kişiler şikayetçi olmadı. Gürültülü ortamlarda çok fazla denemedim.
    Artılar
    +ses mükemmel. Tek kelime. Başka söze gerek yok. Elimde kablolu sennheiser game one mevcut aratmıyor neredeyse.
    +kulağa tam anlamıyla oturuyor boşluk yok. Kimi rahatsız olabilir ama ben seviyorum.

Eksiler
    -Anc yok ancak kulağın içine tam anlamıyla oturduğu için Anc görevi görüyor.
    -Kaba duruyor.
    -Kutu büyük taşımak zor ve zamanla kirleniyor ve çözümü yok
    -Sarj az gidiyor 3 saat maks. Kutu da 3-4 kere sarj ediyordu sanırım.
    -Hearthrough özelliği aman aman iyi değil. %50 ve üzeri seviyede müzik dinlerken başkalarını duyamazsınız.

Müzik dinlemek isteyen kesinlikle mtw alsın mtw2'den iyi diyorlar sesine.

Gelelim asıl bombaya. Tamam müzik dinliyoruz da bu cihazlar hayatı kolaylaştırmak için var öyle değil mi? Sadece müzik dinlemiyoruz sonuçta. Anc iyi çalışmalı, Hearthrough müzik dinlerken, telefonla konuşurken vs. akmalı, kolay taşınıp kolay şarj olmalı bize ekstra şeyler sunmalı. En azından ben böyle istiyorum.

Jabra Elite 85t.
    Sennheiser momentum true wireless sarj kutusu type c girişi tarafında plastik üzerinde kılcal çatlaklar meydana geldi. Kronik olup olmadığını bilmiyorum. Değişimden Momentum True Wireless 2 verdiler. Yukarıda bahsettiğim işlevselliği ve henüz bahsetmediğim "o" can alıcı özelliği kullanmak istediğim cihazı daha kutusunu açmadan sattım ve 85t gold rengini aldım.

85t kutusu ufak görüntüsü şık bir kulaklık. Anc ve Hearthrough mevcut. Üzerine o özelliği; aynı anda 2 cihaza bağlantı yapabilme özelliği mevcut. Bu tam olarak şu işe yarıyor. 2 tane Bluetooth'u olan cihazınız var. Benim için biri ofisteki pc'm diğeri telefonum. Eskiden ofisteki pc'de kablolu kulaklık kullanırdım. Artık Bluetooth kulaklığımı çıkartıyorum kutusundan önce telefona sonra pc'me bağlanıyor.

Pc'de takılırken ses kulağımda. Telefonu elime alıyorum ve YouTube'a geçiyorum ve ses yine kulağımda. Ve bu geçişin gerçekleşmesi 1 saniyeyi geçmiyor. Bu geçiş için Bluetooth'a gir bağlan yap vs. Zorunda değilim. Kendisi otomatik hallediyor.

Evdeki masaüstü pc'me Bluetooth 5.0 modülü aldım aynı performans ile kullanıyorum. Senaryolar çoğaltılabilir. Artı ve Eksilere gelelim.

Artılar
    +Kutu ufak, kablosuz sarj var. 4-5 kere sarj ediyor kulaklıkları.
    +Sarj 5 saat gidiyor
    +Anc ortalama blokluyor ama tam anlamıyla iyi bir Anc'ye sahip bir kulaklık kullanmadım bana güvenmeyin :)
    +Birden fazla cihaza bağlanma özelliği kesinlikle çok iyi.
    +Hearthrough sennheiser momentum true wireless'a göre daha iyi ancak bir samsung galaxy buds plus değil. Ofisteki arkadaşımda buds plus var ses seviyesi %100'de iken her şeyi duyabiliyor. İşitme cihazı gibi başarılı özellikle bu özelliği arayan varsa yazmış olayım.
    +Ses yüksekliği fazlasıyla yeterli.
    +Mikrofon çok iyi. 6 adet mikrofon hakkını veriyor.

Eksiler
    -Ses sennheiserdan sonra ortalama. Kesinlikle kötü değil yanlış anlaşılmasın. Ses çok iyi belki ama sennheiser çok başka.
    -Kulağa oturuş şekli değişik. Sennheiser gibi tam deliğe derine oturmuyor dışarıda kalıyor gibi. Tercih meselesi.
    -White Noise denilen bela... O kadar para ver karşılığında sol kulaklıktan tıslama gibi bir ses gelsin :) Nadiren de olsa bazen fark ediyorsunuz. Ses %70"in üzerinde ise anlaşılıyor altında yok. Ve bir şey dinlemiyorsanız belli oluyor. Müzik çalarken sıkıntı yok.

Sonuç olarak kullanışlılık olarak 85t, 75t tavsiye ederim. Seste olay Sennheiser.

Bu arada 85t ve 75t'deki tıslamayı kimi duyuyor kimi duymuyor. Bazı cihazlarda yok sanırım emin değilim. Benimkinde var ve benim kulağımda boşta bütün gün durduğu için ben duyuyorum. Duymayan da çok. Çözümü anc kapat aç demişler ancak bende yemiyor devamlı orada o ses. Kulaklığı kutuya koyup tekrar çıkarınca gidiyor. Jabra ürünün arkasında. İstediğim zaman değişim yapabileceklerini söylediler ancak 1 hafta da olsa kulaklıksız kalmak istemiyorum.

Sorusu olan olursa bu 2 kulaklık için yanıtlarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ekonomik 100tl civarı ve kullanışlı sesi de kötü olmayan bir model tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bendede creative ep630 vardı 11 yıllık kablolu. onun yüzünden kulaklık beğenmiyorum

Selam olsun :)

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt
    kendi mallığıma kulaklığı bozdum :(. bunun yerine kulaklık arayışına girersen boşuna ona buna para verme, airpods 2. nesil yerini dolduruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

redmi airdots'un sol kulaklığını düşürüp kırınca yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bu haftasonu xiaomi mi true wireless earphones 2 basic modelini aldım ankamall evofone mağazasından.

Görüşmelerde oldukça başarılı, aktif gürültü engelleyicisi olmasa da her iki kulaklıkta da mikrofon olduğu ve tasarımı nedeniyle sesin karşı tarafa gitmesinde bir sorun yok. Dün hayli rüzgarlı bir ortamda ve tarlanın ortasında yaptığım telefon görüşmelerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Bu arada samsung note 8 ile kullanıyorum kulaklığı. Kutunun pil seviyesini göremesek de kulaklığın pil seviyesini gösteriyor telefon. Airdotsta bu da gösterilmiyordu.

Hepsiburada bazı yorumlarda sesin karşıya kötü gittiğini ve telefonla eşleştirmede sorun yaşayan kullanıcıların mesajlarını okuyunca, evofone'u tercih ettim. 50 lira daha verdim ama içim rahat şekilde kullanıyorum. Zira geçmişte HB'nin sattığı bazı xiaomi kulaklıkların orjinal üretim değil, orjinale çok benzeyen muadil ürün olduğunu okumuştum.

Sonuç olarak, ürünü 2 gündür kullanıyorum ve teelfon görüşmeleri konusunda oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. TYPE -C ile şarj olması da ayrı güzel. Yanınızda 2 kablo taşımanız gerekmiyor.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic ve Xiaomi Airdots Pro 2 Tws Bluetooh Kulaklık arasında kaldım hangisi iyidir ? 

alternatif var mıdır ?

• canalanplt kullanıcısına yanıt

Mi true wireless iyiydi ama kulaklık telefona bağlanmakta sorun yaşamaya başladı. Sağlam düşğrmüştüm, etkilendi sanırım. Ben olsam mi true wireless alırdım ama kalite fazla beklemeyin derim.

• alternatif var mı peki hocam bu fiyat aralıklarında

• canalanplt kullanıcısına yanıt

Hemen hepsi aynı kalitede. Jabra t serisi veya huawei freebuds gibi modellere bütçe yok ise, veya vermek istemiyorsanız bu fiyat aralığında herhangi birini alabilirsiniz. Ama bence tıkaç gibi olmasın, kullanımı zor olur.

• s.a.

sadece görüşme öncelikli bir kulaklık almam lazım günlük çok sayıda görüşme yapıyorum (100 den fazla) .3 sendir aralıksız hergün bu modeli kullandım

Samsung Level U Lacivert Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Samsung Level U Lacivert Kablosuz Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

www.trendyol.com

ama arızalandı 2 mikrofon vardı yine de konuştuğum kişiler sesimin az geldiğini söylüyorlardı.

Sony Wı-1000xm2 Gürültü Engellemeli Kablosuz Kulaklık Gümüş Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Sony Wı-1000xm2 Gürültü Engellemeli Kablosuz Kulaklık Gümüş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

www.trendyol.com

bu modeli gördüm ama görüşme kalitesi için çok detaylı bilgi yok.

önerilere açığım

boyun askılı olmalı çok alıştım öncesinde bir çok kulaklık kaybettim. bütçe aşırıya kaçmamak kaydıyla sorun değil.

bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Hayırlı günler, şimdiden teşekkürler

• gunesindostu G kullanıcısına yanıt

Benim qcy t7 bağlanıyor ama sağ tarafın şarjı 20 dakikada bitiyor. Solda sorun yok

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 12 Haziran 2021; 11:26:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.