Arkadaşlar isyerimde yerelağ ile internete bağlanan bilgisayar lar var. Benimde kendime ait bir laptopum var. Sormak istediğim ben laptopumla internete bağlı bilgisayar arasında Bluetooth kullanarak bir ağ oluştursam internete laptopumla girebilirmiyim
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
girebilirsin ama bluetooth iki bilgisayar arasinda ag olusturur biliyorum ben.yani bluetooth olan makinalar arasinda ag olusuyor sanirim.belkide degildir emin olman icin denemen lazim.
ayrica denersen deneyimlerini ayrica buraya post edersen iyi olur cunku benimde boyle bir projem var [sml2k]
saygilar
olusturuyor ama sadece iki bilgisayar arasinda bir cok bilgisayar arasinda olmasini istiyorsan bluetooth acces pointler var ondan almalisin ama tavsiye etmem ag icin bluetooth cok yavas bir teknoloji 1Mbit maksimum. Wireless 802.11b yada g dusunursen daha verimli olur.
olusturuyor ama sadece iki bilgisayar arasinda bir cok bilgisayar arasinda olmasini istiyorsan bluetooth acces pointler var ondan almalisin ama tavsiye etmem ag icin bluetooth cok yavas bir teknoloji 1Mbit maksimum. Wireless 802.11b yada g dusunursen daha verimli olur.
Cevaplarınız için teşekkürler. Blutooth işinden şimdilik vazgeçtim.Ağa bağlı bilgisayara ikinci bir ethernet kartı taksam ve burdan cross kablo ile laptopuma bağlansan zannederim internete girebilirim. Ama ayarlar konusunda pek bilgim yok ağ konusunda epey tecrübesizim Her iki makinede win98se kurulu
Ayrıca elimde cnet in 100/10 Mbps Dual speed hubu var. Lana bağlı kabloyu direkt huba giriyorum Hubun çıkışından her iki bilgisayara giriyorum IP çakışıyor Laptopumda diğer ağa bağlı bilgisayrın ayarları mevcut Yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler