Bildirim
BLUETOOTH MENZİLİ 1.5KM YE NASIL ÇIKAR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
e ozaman sağlam bir anten ile menzilin daha da artması muhtemel,e bu benim 2,5 km ötedeki okulun 2 mbit netinden yararlanma olasılıgımı arttırıyor e buda benim gazımı arttırıyor,nasıl -
sana link de vereyim. cavirmek icin vaktim yok. ama isterseniz ceviririm.
http://www.popsci.com/popsci/how2/article/0,20967,714017,00.html -
tamam bakıyorum linke ama aklıma gelen ilk soru data transferi hızı ne olur sn de onu düşündüm bir an... -
hız dusuk ama bluetooth 2.0 ile artacak (3-10 kat civarı)
tabi wi-fi gibi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 8 Kasım 2004, 19:51:01 > -
way be ii olur aslında
ama biraz da karısıklık olurr..
mesela bi arkın abişii yollican 100 lerce belki 1000 lerce kişii cıkıcak karsına ..
bu nasıl olur ki ? -
denemek lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: onurt
way be ii olur aslında
mesela bi arkın abişii yollican 100 lerce belki 1000 lerce kişii cıkıcak karsına ..
bu nasıl olur ki ?
diğerlerinde de bu antenden bulunmadığı sürece onlar karşına çıkmaz. sadece bu mesafeyi destekleyen aygıtları görürsün -
evet gorurusun ama iletişim kuramazsın . bu kendi pc ilen cihazını daha uzaktna gormak icin yapılabilir. -
benim bt 10 metre buna bişeyler yapmak lazım hakkaten anten manten. bu iş görücekmi acaba cidden -
bence rf güçlendirici denenebilir sonuçta radyo sinyali değilmi.. -
anten guclendirme operasyonu dpgru ama cihazın da guc basması lazım antene -
hah işte bu noktada bt nin antene sinyali sürdüğü noktadan bir müdahale ile güçlendiriciye ordan antene verilebilir,tabi ne kadar güvenli olur orasıda tartışılır... -
semada var bişiler . sadece anten degisiyor gozukuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
evet gorurusun ama iletişim kuramazsın . bu kendi pc ilen cihazını daha uzaktna gormak icin yapılabilir.
bence hiç göremezsin çünkü mesela telefonların 10 metrelik sinyalini sen o kadar uzaktan bulamazsın ve dosya gönderemezsin. -
o halde iki taraflı guclendirme yapmak şart. -
evet. hem senin hemde karşı tarafın menzilinin bu uzaklığı desteklemesi gerekiyor. -
ama cep telefonları herhalde iyi bir uzaklığı destekliyordur diye dusunuyorum. cUNKU Pİyasada su an 200m lik adaptör de satılıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
quote:
Orjinalden alıntı: onurt
way be ii olur aslında
bu nasıl olur ki ?
diğerlerinde de bu antenden bulunmadığı sürece onlar karşına çıkmaz. sadece bu mesafeyi destekleyen aygıtları görürsün
acıklama için saol arkasım ... -
bence denenebilir. ben robotlarla ilgileniyorum. su an rf çiplerle hallediyorum işimi ama belki bu mesafelere cıkarsa blueetooth da ilgimi cekebilir.
Benzer içerikler
- elektromanya güvenilir mi
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- telefon çalmadan kapanıyor
- reeder nerede üretiliyor
- telefon yönlendirme
- samsung s24 plus özellikleri
- iphone x çıkış tarihi
- snapdragon 8 gen 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X