Bildirim
BLUETOOTH MENZİLİ 1.5KM YE NASIL ÇIKAR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
e ozaman sağlam bir anten ile menzilin daha da artması muhtemel,e bu benim 2,5 km ötedeki okulun 2 mbit netinden yararlanma olasılıgımı arttırıyor e buda benim gazımı arttırıyor,nasıl -
sana link de vereyim. cavirmek icin vaktim yok. ama isterseniz ceviririm.
http://www.popsci.com/popsci/how2/article/0,20967,714017,00.html -
tamam bakıyorum linke ama aklıma gelen ilk soru data transferi hızı ne olur sn de onu düşündüm bir an... -
hız dusuk ama bluetooth 2.0 ile artacak (3-10 kat civarı)
tabi wi-fi gibi olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 8 Kasım 2004, 19:51:01 > -
way be ii olur aslında
ama biraz da karısıklık olurr..
mesela bi arkın abişii yollican 100 lerce belki 1000 lerce kişii cıkıcak karsına ..
bu nasıl olur ki ? -
denemek lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: onurt
way be ii olur aslında
mesela bi arkın abişii yollican 100 lerce belki 1000 lerce kişii cıkıcak karsına ..
bu nasıl olur ki ?
diğerlerinde de bu antenden bulunmadığı sürece onlar karşına çıkmaz. sadece bu mesafeyi destekleyen aygıtları görürsün -
evet gorurusun ama iletişim kuramazsın . bu kendi pc ilen cihazını daha uzaktna gormak icin yapılabilir. -
benim bt 10 metre buna bişeyler yapmak lazım hakkaten anten manten. bu iş görücekmi acaba cidden -
bence rf güçlendirici denenebilir sonuçta radyo sinyali değilmi.. -
anten guclendirme operasyonu dpgru ama cihazın da guc basması lazım antene -
hah işte bu noktada bt nin antene sinyali sürdüğü noktadan bir müdahale ile güçlendiriciye ordan antene verilebilir,tabi ne kadar güvenli olur orasıda tartışılır... -
semada var bişiler . sadece anten degisiyor gozukuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: tanak
evet gorurusun ama iletişim kuramazsın . bu kendi pc ilen cihazını daha uzaktna gormak icin yapılabilir.
bence hiç göremezsin çünkü mesela telefonların 10 metrelik sinyalini sen o kadar uzaktan bulamazsın ve dosya gönderemezsin. -
o halde iki taraflı guclendirme yapmak şart. -
evet. hem senin hemde karşı tarafın menzilinin bu uzaklığı desteklemesi gerekiyor. -
ama cep telefonları herhalde iyi bir uzaklığı destekliyordur diye dusunuyorum. cUNKU Pİyasada su an 200m lik adaptör de satılıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
quote:
Orjinalden alıntı: onurt
way be ii olur aslında
bu nasıl olur ki ?
diğerlerinde de bu antenden bulunmadığı sürece onlar karşına çıkmaz. sadece bu mesafeyi destekleyen aygıtları görürsün
acıklama için saol arkasım ... -
bence denenebilir. ben robotlarla ilgileniyorum. su an rf çiplerle hallediyorum işimi ama belki bu mesafelere cıkarsa blueetooth da ilgimi cekebilir.
Benzer içerikler
- samsung ses arttirma kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan hesap makinesi silindi
- tuşlu telefon internet ayarları
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- samsung ekran görüntüsü alma
- en iyi telefon kılıfı markaları
- fastboot ne demek
- google depolama alanı
- türk telekom numara değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X