Şimdi Ara

bluetooth network kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bluetooth network kurulumu hakkında bilgisi olan varmu bilgisayar ağı üzerinden cep telofonu ile internete bağlanabilirmiyim.

• BT ile network kurulmaz, sadece dosya paylasimi olur.
    eger internet icin kullanmak istiyorsan bir bilgisayar telefonu kullanarak internete cikacak, digerleri de onun uzerinden baglanacaklar
  • Bluetooth ile network olmayacağına emin misin ? 2 PC arasında Bluetooth bağlantısı kullanarak network kurabilirsin...Hatta telefon ile kurmuş olduğun bağlantı bile bir network bağlantısıdır...
  • kurulur

quote:

Orjinalden alıntı: kowalski

BT ile network kurulmaz, sadece dosya paylasimi olur.
    eger internet icin kullanmak istiyorsan bir bilgisayar telefonu kullanarak internete cikacak, digerleri de onun uzerinden baglanacaklar
  • arkadasim sen iki bilgisayarin birbirine dosya gonderebilmesine network kurmak diyorsan ona bisey diyemem
    ama ben network deyince domain controller kurup active directory kullanmak felan anliyorum.

yani BT ile network kurulmaz, sadece dosya alisverisi olur
  • network'un sozluk karsiligi ag demek, ister dosya alis verisi yap, ister diger cihaz uzerinden internete baglan, istersen caninin istedigi baska bisey yap bunlarin hepsi network adi altinda toplanir.

BT ile network kurulur
  • yess,
    berkserk ne derse dogru der!

quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

network'un sozluk karsiligi ag demek, ister dosya alis verisi yap, ister diger cihaz uzerinden internete baglan, istersen caninin istedigi baska bisey yap bunlarin hepsi network adi altinda toplanir.

BT ile network kurulur
  • bluetooth ile network baglantısı kurulur,ben bunu yaptım,xp işletim sistemim ve interneti hup router modemden alıyorum,laptop pc mi evde masaüstü pcden internet aldım yani network kurdum...bunun için 2 adet bluetooth gerekiyor,ve bu networkda ister müzik dinle ister paylastırdıgın klasörler içinde sörf yap bana bilgisayarcı 2.bluetooth alırken bosuna ugrasma o gazoz agacı buralarda yetişmez dedi ama ertesi gün sözünü geri yedirdim yani olmaz diye birşey yok herşey o olayın üstünde durmaya bakar...yarım saat ugrasır sıkılır bırakırsan tabiki istediğin olmaz şimdilik hoşcakalın...
  • unutmadan birşey daha...cep telefonunla network kuramazsın sadece bluetooth serial port baglantısı kurarsın buda pc suite programı için kullanılır...network için bluetooth takılı 2. bir bilgisayar gereklidir,cep telefonuyla bilgisayarındaki internete baglanmak istiyorsan işte o gercekten gazoz agacı buralarda yetişmiyor eger cep telefonundan faydalanarak yani gprs olayından faydalanarak bilgisayar ile internete girmek istiyorsan bilgisayarında nokia sitesinden indirecegin modem programı olmalı,daha sonra bluetooth seceneklerinden dial-up networking secenegini tıkla kendi telefonunu bul baglan,bu konu hakkında daha fazla bilgi için kullandıgın gsm operatörüyle görüşebilirsin başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.