Şimdi Ara

BLUETOOTH SES AKTARIMI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aklima takilan bisey var acaba olur mu sizden yardim istiyorum.... Biliyorsunuz ki remote s60 programiyla symbian cep telefonunu bilgisayarimizdan aynen kontrol edebiliyormuyuz... benim istedigim sey ise bilgisayarda bluetooth cihazini bluetooth kulaklik gibi tanitip telefon gorusmelerimi bilgisayarimin hoparloru ve mikrofonu araciligiyla yapmak istiyorum.... Belki de bunun bir programi var ama ben bilmiyorum cunku bunun olmasi cok normal sonucta ikisinin de calisma sistemi ayni..... Herkesten yorum bekliyorum acaba bu mumkun mu?????????

• sen önce profil resmini düzelt yaf o ne öle
    bluetoothun sağ alt köşedeki zımbırtısında o dediğin özellik var onu yükle
    dene yaparsan bizede anlat ben yapamamıştım
  • pardon resmi simdi duzelttim.... blutoothun kendi programiyla olmuyor oradaki headset bolumunde find devices diyince sadece bluetooth kulakligi ariyor.... bu yuzden baska biseyler olmasi lazim....
  • dediğin oluyor. ben kendim yaptım bi kere. bluetooth ile bilgisayardan konuştum
  • arkadaşlar bluetooth kulaklığınız varsa pc de onu tanıtırsanız ve denetim masası ses özelliklerinden ses kartı olarak bluetooth kulaklığı seçerseniz bluetooth kulaklıkla sesli iletişiminizi yaparsınız. yalnız bu her bluetootj sürücüsü ile olmuyor. mesela widcomm için 1.3 ile başlayan sürümde var. 1.2 ve son 1.4 sürücülerde yok.
  • ya benim anlatmak istedigim bluetooth kulaklikla konusmak degilki .... benim istedigim cep telefonumla gorusme yaparken bilgisayarin hoparlorunu ve mikrofonunu kullanayim.... bende zaten bluetooth kulaklik yok bu yuzden bilen varmi acaba nasil olacak???**
  • olması lazım öyle bişey ama ilgilenen yok yaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Hoparlör seçimi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: borga

ya benim anlatmak istedigim bluetooth kulaklikla konusmak degilki .... benim istedigim cep telefonumla gorusme yaparken bilgisayarin hoparlorunu ve mikrofonunu kullanayim.... bende zaten bluetooth kulaklik yok bu yuzden bilen varmi acaba nasil olacak???**

işte onu söylüyorum bende. kendim bizzan şahsen yaptım. konuştum bilgisayarın mikrofonuyla. oluyor. voice gateway diye bir özellik var onunla olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.