Şimdi Ara

bluetoth ile active sync bağlantısı kurma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde BlueSoleil bluetoth cihaz var. ve pocket pc im (casper m500 wm5) ile active sync bağlantısı kurmak istiyorum. asıl niyetim interneti bluetoth ile paylaştırmak istiyorum...
    yada farklı bir yöntemle bunu yapabilirmiyim ....

• bluetooth ile nedense çok kasmama rağmen adam gibi activesync bağlantısı kuramadım :( (cihaz hp 6515) herşey tamam gibi görünüyor, cihazda BT açık, laptopdaki dongle tamam, arayüzlere bakılırsa sorun yok ama eşitleme yapmadı bir türlü :( BT ile eşitleyebilen arkadaşlar anlatırsa seviniriz...
  • arkadaslar oldukca basit yanliz elinizdeki bluotothlarin munkunse en son driverslerini yukleyin yada bulmassaniz yeniden kurun kurulusda activesync secenegini ve tum isaretleri isaretleyin yoksa kendiniz port acmak zorunda kalabilirsiniz
    ilk adim once pocket pc ve bilgisayar bluetothda eslestirin 2si birbini goruyor olsun ve baglanmis sekilde olsunlar

ppc sistem bolumunde bluetoth giriyorsunuz orada com port 4 5 isaretlenmeli ve baslat denmeli

ana ekranda ppc de bluetoth bolumunde bilgisayarinizi giris port bulmasada bilgisayar ismi cikiyor sonra okeleyin cikis port bulmaz gerekmezde zaten

bilgisayarda activesync de baglanti ayarlarinda asagidakilerden birinin baglanmasina izin ver internet ve com 7 olmak uzere hersey isaretlenip oke basin

simdi pocket pcnizden actiesnyc giriyorsunuz araclar sonra ayarlarda pc bolumunde bilgisayar isminizi seciyorsunuz ve 2 dalgada isaretlenecek server bolumunde istediklerinizi isaretleyin ve oke diyin sonra

gene ppc icinde bleutoth ile baglan diyin baglanir zor degil oldukca basit

onemli olan ilk olarak ppc ve bilgisayarin bluetoth da taninmis olmasi portlarin acilmasi hem pc hemde ppc de eslesmelerin ayarlanmasidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 6 Eylül 2006; 17:57:46 >

• arkadaşaım bir türlü olmuyor:((
    jamin kullanıyorum epox marka bir bt donle var..
    şu port açma işini biraz ayrıntılı anlatırsanız memnun olurum..
    saygılar..
  • ilk olarak bluetoth ve bilgisayar birbini tanitmaniz lazim sifreler eslesmeli telofon bilgiyi bilgide telofonu gormeli
    sonraki adimlar
    baslat
    settings (ayarlar)
    sistem
    sisteme geldigimizde bluetoth paremetleri var
    aciyoruz 3 dalga var 3nude isaretlememiz lazim 2 si com acmak icin usttekide paskey sifre icindir isaretlendiginde baslat start basiyoruz ve uyari mesagi okden sonra telofondaki bluetoth bolumundeyiz simdi
    1 ci pencerede hersey isaretli 2 secenek var blutoth calissin 2cisi ise baska makineler beni bulabilsin gorebilsin isaretli simdi aletler bakiyoruz burada bilgisaarimiz varmi varsa sorun yok ve com port giriyoruz cikis port da
    basilinca bilgisayarimizi bulur ok ile cikilir irisde bulmaz oke diyip buradan cikiyoruz
    simdiki adim bilgisayardaki activesync burada baglanti ayarlari diyoruz bilgisayarin bagli oldugu aygit internet
    secili olmali butun hersey isaretli olmali ve ok liyoruz
    simdi son adim ppc deki activesnyc
    ayarlar
    bluetoth ile baglan dememiz yeterlidir normalde baglanmasi gerekli (bilgisayar ve ppc bluetothda bagli olmali mutlaka unutmayin)
    eger sorun olursa activesnyc ppc icindkeinde araclar ve seceneklerde bir iki sey isaretlemeniz gerekebilir
    bilgisayardaki activesnyc ise normalde hep com 7 ayarlidir ve portu acikdir bu yuzden son driversler onemli sorun olmamasi lazim aslinda deneyin zor degil

• Sayın "Mancukya" Pocket PC de kullandığınız yazılım nedir? Windows 2002, 2003 veya Windows mobile5.0 mi?
  • merhaba mancukya
    anlattığın ayarlar sanıyorum eski işletim sisteminde;
    kullandığım jamin de wm5 işletim sistemi var ve dediğin
    ayarları yapma şansım yok menüler farklı:(
    saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth ve wifi çakışması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar 2003 patch lenmis hali 2005 yakin kullandigim ama aslinda 2003
    ama su varki herkezde bendeki sekilde bleutoth ayari olur
    neden derseniz 2003 ve 2005 activesync aynidir bluetoth da ayni sizin baglayamama sebebiniz
    aslinda cok basit bu 2003 2005 olsa dahi sistem ayni
    fazla fark yok ilk normal olarak bilgisayar ve ppc arasinda 2si birbirini gorecek sekilde baglantiyi saglayin bluetoth ustunden ppc de bilgisayari bilgisayardada ppc yi gorun bu yapildiysa gerisi kolay 2002 2003 2005 fark etmez
    ppclerin sistem kisminda bluetoth goruceksiniz (baglanti degil sistem) mutlaka hepinizin romunda marka
    rom ne olursa olsun bu var com port acma yerini bulun giris ve cikis olarak acilmasi lazim farkli degisik olayi yok butun ppclerde bu ayar var teline sistemde bluetoth bakan gorecek (belki program farkli olabilir ama sistemi hep aynidir)
    sonraki adimda basit bilgisayardaki activesync ustunde baglanti ayarlari var orada com port 7 secilerek
    internet secilecek ve hersey isaretli olucak buda butun activsynclerde aynidir
    son olarakda ppc ustunde activesnyc buda hepsinde ayni ppcde activesny secenekler bastiginizda bleutoh ile baglan yazar basarsaniz baglanir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.