Galatasaray'ın yeni transferi Elano Blumer, Brezilya milli takımındaki yerini sağlama almak için sarı-kırmızılı takımı tercih ettiğini söyledi.
Skysport'un internet sayfasında verilen habere göre, transfer sezonunun başında, adı Juventus ve Inter Milan gibi takımlarla anılan Elano, kendisine birkaç teklif geldiğini doğruladı, son kararını, gelecek yıl Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nı düşünerek verdi.
Elano, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın kendisine, "Eğer düzenli oynamazsan Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosuna girmen zor olur" dediğini, bu doğrultuda en doğru tercihin Galatasaray olduğuna kanaat getirdiğini belirtti.
bence Gs'yi küçümsemiş.Sen milanda felan forma şansı bulamazsın.Gsyi git yerin banko hazır olur zaten.
ben böyle bir anlam çıkardım
Ne bekliyordun dostum 2 yaşımdan beri Galatasaray'lıyım demesini mi?
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer
bence Gs'yi küçümsemiş.Sen milanda felan forma şansı bulamazsın.Gsyi git yerin banko hazır olur zaten.
ben böyle bir anlam çıkardım
yani milan inter diyoruz onlar dünya da daha iyi yerlerde...
En azından dürüst. Taraftara tapma hareketi yapıp göstermelik forma öpenlerdense, forma şansı bulmak için, para için geldiğini söyleyenler çok daha değerli.
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
En azından dürüst. Taraftara tapma hareketi yapıp göstermelik forma öpenlerdense, forma şansı bulmak için, para için geldiğini söyleyenler çok daha değerli.
Bende bunu demek istiyorum işte
Her Dünya kupası öncesinde milli takım hevesi olan futbolcular kendilerini yırtarlar.Ve sonrasında da yatarlar..Bu böyledir zaten, bu açıdan bu sene milli takımlara çok oyuncu verecek takımlar öne çıkacak Avrupada ve ligimizde.Yani Beşiktaş'ın, Sivas'ın TS'nin düşüş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yükseliş senesi olacak diyebiliriz..
Ayrıca Elano 1 maç oynayıp 5 maç yatarsa yatsın, Milli takımı rüyasında görür o zaman..Onun bölgesinde zilyon tane oynayabilecek Brezilyalı var.
Kimler banko değilki.Türkiye'de lanet olasi 6 yabancı kuralı olduktan sonra Diatta gelse banko oynar.
Milanda Ronaldinho yu kesemezdi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme