arkadaşlar I-Robot 1080p filmi indirdim, filmi oynatıyorum ama dili ispanyolca, bunu nasıl ingilizce yapıcam?
Eğer indirdiğin filmde İngilizce Dil desteği var ise ancak dili ingilizce yapabilirsin
Oynatıcılarda bu tür ayar seçenekleri mevcut. Eğer indirdiğin filmde İngilizce alt yazı mevcutsa;
Media Player Classic: Navigate - Subtitle Langague - S: [English] seçmen yeterli. Dublaj için ise Audio Langague seçeneğini kullanmanız gerek. BS Player: Filmi açtıktan sonra oynatıcının üzerinde herhangi bir yere sağ tıklayıp - Alt yazılar - Birincil - [English] seçip dili İngilizce yapabilirsiniz.
Bunlara ek olarak eğer İng. dil desteği yoksa, divxplanet 'te her türlü alt yazıyı bulabilirsiniz. Bulduğunuz alt yazıyı filmin bulunduğu dizine atıp, ismini filmin ismiyle aynı yaptıktan sonra sonuna ".srt" uzantı ismini ekleyerek filme dahil edebilirsiniz...
hocam media player classic ile izliyorum dediğin şekilde hallettim çok sağolasın
Rica ederim, iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme