Şimdi Ara

Bluray Disklerdeki Yumurtalar (Gizli Menü ve içerikler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiden DVD lerde bolca ilgilendiğim, şimdi de bluray arşivine geçince aynı takipte olduğum orjinal disklerdeki gizli menüler hakkında bir konu başlatmak istedim.

Aklıma geldikçe ve keşfettikçe buraya yazmaya çalışacağım. Benim yazdıklarımdan başka bildiklerinizi yazarsanız paylaşım da artmış olur.

Batman : The Dark Knight

İlk Diskteki fragmanlar seçeneğinde 3. fragmanı açın. Fragman başladığında sırasıyla ve her bir rakam arasında 2-3 saniye bekleyerek kumandadan 5 6 5 3 7 sayılarını tuşlayın.Fragman kapanıp yeniden açılacak ; fakat sürpriz JOKER versiyonuyla.....

Video çekimi çok iyi olmadı ama yine anlaşılabiliyor

http://www.youtube.com/watch?v=fGO3dFId3fE

3 numaralı fragmanı seçtiğinizde normal olarak başlıyor ve herhangi bir yerinde fragman oynarken kumandadan 56537 sayılarını tuşluyorsunuz normal yayın kesiliyor ve joker versiyonuyla baştan başlıyor.

Up:Yukarı Bak

İlk Diskte Menüdeyken sol ok tuşuna basın. Bir adet balonun taşıdığı Yumurta yazısını göreceksiniz.Filmde geçen yumurtanın çıkarılmış hikayesini yapımcıların ağzından dinleyebilirsiniz.

Umarım bu rakam zamanla paylaştıkça artar ve benim gibi ekstra materyal takipçilerini sevindirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacklenmishesabim -- 14 Aralık 2013; 0:14:21 >

• takipteyim.
  • ilginç konu olmuş takip
  • Bu arada elinizdeki bluraylere göre elimden geldiğince gizli menüleri bulmaya çalışırım.Elimde her film olmadığı için deneyemiyorum.Avengers içinde Play butonunun üzerindeyken sol ok tuşuna basın S.H.I.E.L.D menüsü belirecek ve karakterlerin gizli dosyaları çıkacak.varsa elinde olan dener ve doğrularsa eklerim hemen.
  • avengers bende var akşam bir deneme yaparım. play butonunun üzerindeyken derken?
  • Böyle bir olayın varlığından bile habersizdim Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.Güzel ve ilginç bir konu olmuş
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    menü üzerinde Play seçeneğinin üzerine gelip ok tuşu yerine sol ok tuşuna basın.merakla bekliyorum
  • bu linkte birçok örnek var.Ama bazıları Region Kodlarından dolayı olmayabiliyor

http://bluray.highdefdigest.com/eastereggs.html
  • dvd ilk almaya basladigim yilarda cok ilgimi cekiyordu bu supriz yerler sonra biraktim ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube videosu koysan daha iyi olur bence.
  • ilginçmiş gerçekten
  • İyi Fikir.Bu akşam çekmeyi denerim.
  • bekliyoruz.resimde koyabilirsin.
  • Dark Knight için video hazır kalite için kusura bakmayın artık

http://www.youtube.com/watch?v=fGO3dFId3fE
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.