Şimdi Ara

Bluray filmlere altyazi nasil eklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar noontec v9 satin aldim ve dun 39gblik bluray film indirdim torrentten fakat turkce altyaziyi halledemedim. Bazi forumlarda altyazi dosyasini steam klasorunun icinde en yuksek boyutlu m2ts dosyasinin adiyla ayni yaparak o klasore kopyalayin demis fakat bende ise yaramadi. Filmde 19 tane altyazi secenegi var ben bunlardan birini turkce ile nasil degistirebilirim acaba?ayrica noontec v9 sahibi olan arkdaslar varsa cihaz hakkinda yardimlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım Mtvtoolnix programından diğer yabancı altyazıları veya sesleri çıkarıp sadece türkçe olanları bırak ve öyle izlemeyi dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.selimy.selim

arkadaşım Mtvtoolnix programından diğer yabancı altyazıları veya sesleri çıkarıp sadece türkçe olanları bırak ve öyle izlemeyi dene bakalım.

Arkadasim turkce altyaziyi nasil yukliycem filme ama bu programlami?

• quote:

Orijinalden alıntı: ave10

quote:

arkadaşım Mtvtoolnix programından diğer yabancı altyazıları veya sesleri çıkarıp sadece türkçe olanları bırak ve öyle izlemeyi dene bakalım.

altyazı filme dahil mi yoksa ayrı bir txt dosyası falan mı
  • quote:

quote:

quote:

Hayir ustad turkce altyazi filme dahil degil. Filmde 19 tane altyazi var ve ben bunlari media playerimdan degistirebiliyorum sorun yok bunlarda. Ama ben netten srt uzantili altyazi indirdim turkce ve bunu filme eklemek istiyorum. Yani filmde ing bulgarca yunanca fince bile var. Bunlari silip sadece ingilizceyi birakmak birde turkceyi eklemek istiyorum filmd ayriyeten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir ustad turkce altyazi filme dahil degil. Filmde 19 tane altyazi var ve ben bunlari media playerimdan degistirebiliyorum sorun yok bunlarda. Ama ben netten srt uzantili altyazi indirdim turkce ve bunu filme eklemek istiyorum. Yani filmde ing bulgarca yunanca fince bile var. Bunlari silip sadece ingilizceyi birakmak birde turkceyi eklemek istiyorum filmd ayriyeten.

Tamam işte söylediğim programla diğer altyazıları kaldırabilir ve türkçe altyazıyıda ekleyebilirsin. Nette resimli anlatımları mevcuttur onlara bak istersen.

• Tesekkur ederim aksam eve gidince deniycem insallah basaririm.
  • quote:

Arkadaslar noontec v9 satin aldim ve dun 39gblik bluray film indirdim torrentten fakat turkce altyaziyi halledemedim. Bazi forumlarda altyazi dosyasini steam klasorunun icinde en yuksek boyutlu m2ts dosyasinin adiyla ayni yaparak o klasore kopyalayin demis fakat bende ise yaramadi. Filmde 19 tane altyazi secenegi var ben bunlardan birini turkce ile nasil degistirebilirim acaba?ayrica noontec v9 sahibi olan arkdaslar varsa cihaz hakkinda yardimlarini bekliyorum.

stream dosyası blue ray film demektir mkv toolnix adı üstünde mkv ler için
    m2ts ye bu şekilde ilave çıkartma yapılamaz diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.