Bluray player almak ve bu cihazı mevcut ev sinema sistemime bağlayarak 5.1 ses almak istiyorum. Ev sinema sistemimde 5.1 ses alabilmek için sadece optik giriş var ancak şu an piyasadaki ekonomik bluray cihazların hiçbirinde optik çıkış yok, hepsi coaxial.
1- Bluray player'i, 3D Plazma tv'ye HDMI ile bağlayıp, 3D tv'yi de ev sinema sistemine optik kablo ile bağlarsam ev sinema sisteminin hoparlorlerinden 5.1 ses alabilir miyim?
2- Piyasada önerebileceğiniz optik çıkışlı ekonomik bir Bluray player varmıdır? Şahsen ben bulamadım...
3- Bluray player yerine WD TV Live Media Player daha mı kullanışlı olur? (Bluray haricinde mkv, divx, mp3, mp4, m2ts, vs. de oynatacağım)
yardımınız için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: quorkie
Merhaba,
Bluray player almak ve bu cihazı mevcut ev sinema sistemime bağlayarak 5.1 ses almak istiyorum. Ev sinema sistemimde 5.1 ses alabilmek için sadece optik giriş var ancak şu an piyasadaki ekonomik bluray cihazların hiçbirinde optik çıkış yok, hepsi coaxial.
1- Bluray player'i, 3D Plazma tv'ye HDMI ile bağlayıp, 3D tv'yi de ev sinema sistemine optik kablo ile bağlarsam ev sinema sisteminin hoparlorlerinden 5.1 ses alabilir miyim?
2- Piyasada önerebileceğiniz optik çıkışlı ekonomik bir Bluray player varmıdır? Şahsen ben bulamadım...
3- Bluray player yerine WD TV Live Media Player daha mı kullanışlı olur? (Bluray haricinde mkv, divx, mp3, mp4, m2ts, vs. de oynatacağım)
yardımınız için şimdiden teşekkürler...
optik çıkışı olsa bile stereo ses alabilirsin 5.1 optik çıkışlı tek bluray player yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. 3d bluray player almak istiyorum LOGITECH Z5500 ses sistemim var. Bilen bilir dtv vs hepsini çözüyor zaten kendisi. Ben bu ses sistemine bağlayacağım ve 5.1 ses çıkışı alacağım bir 3d bluray bulamıyorum. Neredeyse hiç birinde yazmıyor 5.1 , yazanlarda bilmeden yazıyor. Bu durumda hangi cihazlar optik ve ya coaxielden gerçek surraund 5.1 ses verir?
optik cıkıstan baglarsanız ve film 5.1 i destekliyorsa alırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme