Şimdi Ara

Bluray Playera 1080P Dvd Yapma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese , elimde 1080p bir film var . Sony bluray playerım var. Malasef Sony bluray playera HDD takıp film izlemek mümkün değil . Bende elimdeki filmi Dvd formatında yazmak istiyorum fakat dvd yazma programları görüntüyü düşürüyorlar ( Doğal olarak bunu yapanlar dvd playerlarda izliyorlar ben ise bluray playerda ) . Şimdi ben elimdeki filmi 1080p olarak dvd yapamaz mıyım ?

• Aynen fikri olan varsa kaliteyi düşürmeden filmi dvdye yazabiliyor muyuz açıklarsa bizde ona göre yapalım.Bende 720p belgeseller var ama tek part değil bundan dolayı bi seri belgeseli 2-3dvdye yazıcam.4.7den daha fazla boyutlu video dosyalarını 4.7ye kaliteyi düşürmeden yazmak mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheFuck?

Merhaba herkese , elimde 1080p bir film var . Sony bluray playerım var. Malasef Sony bluray playera HDD takıp film izlemek mümkün değil . Bende elimdeki filmi Dvd formatında yazmak istiyorum fakat dvd yazma programları görüntüyü düşürüyorlar ( Doğal olarak bunu yapanlar dvd playerlarda izliyorlar ben ise bluray playerda ) . Şimdi ben elimdeki filmi 1080p olarak dvd yapamaz mıyım ?

hocam filmi mkv marge gui programı ile bölün boyutu nekadar bilmiyorum ancak işde 4,7 gb yi geçmiyecek şekilde bölün sonra nero da yazın dvd ye kaliteden hiç kaybetmeden izleme şansınız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheFuck?

Merhaba herkese , elimde 1080p bir film var . Sony bluray playerım var. Malasef Sony bluray playera HDD takıp film izlemek mümkün değil . Bende elimdeki filmi Dvd formatında yazmak istiyorum fakat dvd yazma programları görüntüyü düşürüyorlar ( Doğal olarak bunu yapanlar dvd playerlarda izliyorlar ben ise bluray playerda ) . Şimdi ben elimdeki filmi 1080p olarak dvd yapamaz mıyım ?

hocam filmi mkv marge gui programı ile bölün boyutu nekadar bilmiyorum ancak işde 4,7 gb yi geçmiyecek şekilde bölün sonra nero da yazın dvd ye kaliteden hiç kaybetmeden izleme şansınız olur

Hocam dediğiniz gibi zaten bölmüştüm filmi . Neroyla dvd ye yazarken görüntüden kalite kayıp olmuyor mu ?

• yok olmuyor
  • Megui programıyla bölünce kalite kaybı olmazda;
    BluRay oynatıcınız mkv dosyalarını tanıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.