Şimdi Ara

Bluray Playerler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Aradım ama bununla ılıglı konu bulamadım. Bluray oynatıcılara baktıgınızda fıyatlar arasında dehşet farklar var. Misal Lg yi 200TL ye Samsung u 3D olarak 250 tl ye panasonıg i 400 tl ye alabirlirken Harman Hardon'a bakıyorum 1500TL. bu aradaki farkı neye verıyoruz? marka ısmıne mı yoksa Kalıtelı bluray olmasının bır artısı var mı goruntude? sonucta ızlenılen fılm aynı. Bu fıyat farkını neye gore verıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 28 Haziran 2013; 15:00:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

Herkese merhaba. Aradım ama bununla ılıglı konu bulamadım. Bluray oynatıcılara baktıgınızda fıyatlar arasında dehşet farklar var. Misal Lg yi 200TL ye Samsung u 3D olarak 250 tl ye panasonıg i 400 tl ye alabirlirken Harman Hardon'a bakıyorum 1500TL. bu aradaki farkı neye verıyoruz? marka ısmıne mı yoksa Kalıtelı bluray olmasının bır artısı var mı goruntude? sonucta ızlenılen fılm aynı. Bu fıyat farkını neye gore verıyoruz?

Merhaba. Harman kardon'un kapağını açıp içine baktığınızda devrelerin, çiplerin büyük oranda altın kaplamalardan oluştuğunu göreceksiniz. Altın en hızlı iletkendir. Bu durum taşınan görüntü sinyallerinin kalitesinin bozulmaya uğramadan bir uçtan diğer uca daha çabuk taşınmasını sağlar.
  • elimde kolonlar var 5.1..Tek olarak bluray oynatıcı alsam bunları bağlayabilirmi yim. tek olarak kolonları olmadan sadece dekoderi bulabilirmiyiz 5.1 kolonları bağlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belli78

elimde kolonlar var 5.1..Tek olarak bluray oynatıcı alsam bunları bağlayabilirmi yim. tek olarak kolonları olmadan sadece dekoderi bulabilirmiyiz 5.1 kolonları bağlamak için.

Dekoder ile kolonlar genelde takım olarak satılır. Fakat 2. el elektronik eşya satan yerlerde bulabilirsiniz. Mesela: Eskidji gibi.
  • aradım taradım öyle birşey bulamadım.
  • Guzel bir pc toplasam bluray okuyuculu tvnin yanına koydam 5+1 kolondan nasıl ses alabilirim tvyemi baglamam lazım pcyemi. Pcye baglasam sadece tv izlerken nasıl ses alıcam? Yani 5+1 tv ve pc nasıl kurulmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu hd yayınlar var. lg lw4500 tv (optik çıkışlı), ps3, dh4430 ses sistemi (dvd optik girişsiz). tvye usb takıp film izliorum genelde bluray. tabi ses sistemi oynatmadığı için tvnin kulaklığına bağladım ses sistemini. 5.1 ses alamıyorum 2.1 oluyor. çözümü olan arkadaş var mı 5.1 ses almam için. teşekkürler.
  • 5+1 dediğiniz ses sistemi dediğiniz nasıl birşey? Pc hoparlörü mü, AVR sistem mi yoksa bluray playerlı hazır paket sistemlerden mi? Buna göre bağlantı şekli değişir. Bunu bilmeden birşey söylemek zor.

Bu arada henüz ses sistemi almadıysanız bütçenize göre seçenekler önerilebilir. Ses sistemleri kısmına bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

5+1 dediğiniz ses sistemi dediğiniz nasıl birşey? Pc hoparlörü mü, AVR sistem mi yoksa bluray playerlı hazır paket sistemlerden mi? Buna göre bağlantı şekli değişir. Bunu bilmeden birşey söylemek zor.

Bu arada henüz ses sistemi almadıysanız bütçenize göre seçenekler önerilebilir. Ses sistemleri kısmına bakabilirsiniz.

Cevap icin tesekkur ederim ses sistemini daha almadım pc ve tv icin sizce en islevsel olan ses sistemi hangisidir voltrani nasıl tamamlamalıyım ogrenim tavsiye kısmına ona gore bakim

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87054142

Önerim Avr'li ev sinema sistemi şeklinde olacaktır. Yukarıdaki başlığı incelersen biraz fikir sahibi olursun.

• bluray oynatıcılar niye sinema sistemlerindeki gibi klipsli çıkşları olarak satılmaz anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.