Şimdi Ara

Bluray Türkçe alt yazı eklemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bluray filme nasl alt yazı ekleyebilirim? indirdiğim filmde ing alt yazı var ve herhangi bi dosya olarak değil silemiyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

arkadşlar bluray filme nasl alt yazı ekleyebilirim? indirdiğim filmde ing alt yazı var ve herhangi bi dosya olarak değil silemiyorumda.

Uyumlu altyazıyı bul. Sonra film ile altyazı dosyasının uzantılara kodar olan kısmını aynı isimde kaydet ve film dosyasının yanına koy. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

arkadşlar bluray filme nasl alt yazı ekleyebilirim? indirdiğim filmde ing alt yazı var ve herhangi bi dosya olarak değil silemiyorumda.

Uyumlu altyazıyı bul. Sonra film ile altyazı dosyasının uzantılara kodar olan kısmını aynı isimde kaydet ve film dosyasının yanına koy. Bu kadar.

ilgin için teşekkür ederim. ama anlamadım uzantılara olan kadar derken isimleri tamamen aynı yaptım ikisininde olmadı? yine ing alt yazı var ve sanırım o alt yazı içine gömülü onu çıkarmadan Türkçe alt yazıyı ekleyebilirmiyim?
  • mkv merge programını kullan,bluray indirdim derken ofilm mkv dir sanırım,filmi programa ekle bütün altyazıları ve sesleri görürsün,istemediğin seslerin ve altyazının solundaki kutucuğun içindeki tıkı kaldır aşağıda klasörün oluşturulağı yeri gösteren yerde ismi değiştir ve okeyle 3-5 dak.içinde filmin oluşur..
  • @Snathius Önce (tsMuxerGUI) Programını temin edip kurun (Free'dir). Daha sonra programı açın, TR Altyazı ekleyeceğiniz BluRay Filmin En büyük boyutlu olan M2TS dosyasını ekleyiniz. (STREAM Klasöründedir) Ve sonra kullanmak istemediğiniz herhangi bir Altyazıyı listeden çıkartınız, önceden senkronlu olarak uyumlu olduğunu kontrol ettiğiniz SRT formatlı TR Altyazınızı ekleyiniz ve altta (Language) kısmından dilini çıkardığınız altyazı dili ile aynı yapınız ve sonra M2TS Muxing'i işaretleyip kaydedeceğiniz yeride orjinal BluRay'dan ayrı bir Klasör seçip ayarlayın ve sonra Startmuxing'e basın çıkan M2TS dosyasını STREAM Klasöründeki Orjinal M2TS dosyası ile değiştirin bu kadar. BluRay'ı açtığınızda tabii ki Türkçe altyazı diye yazmayacaktır yer değiştirdiğiniz altyazı hangisi ise onu seçtiğinizde karşınıza eklediğiniz TR altyazı çıkacaktır. Ben bu şekilde üç dört tane BluRay'a altyazı ekledim çalıştı Yalnız TMT ile son 10dakikalarını kesiyor bu yüzden POWERDVD kullanıyorum. Bu şekilde bir kaç Belgeselede TR ses ekledim süper oldu gayet güzel çalışıyor. Fakat Hala BDRW edinemediğim için bu Filmleri BD Medyaya basıp deneme şansım olmadı fakat bazı Formlarda PS3'te deneyip çalıştıran arkadaşlar var. Kolay gelsin.

• Arkadaşım blue ray veya matroska (mkv) veya rip dosyalarında ki altyazıları gömmek ,kaldırmak veya silmek için herhangi bir program kullanmana hiç gerek yok kafanı karıştırma çok basit ve sade bir yolu var ilk olarak BS player media oynatıcısını kur daha sonra izlemek istediğin filmin divxplanetten altyazı araması yaptır burada fpslerine dikkat et nasıl bulurum dersen Frame Rate oranları sana uygun altyazı secmene yardımcı olur filmin formatına göre zaten ayrılmıştır.25,000-23,976-24,000 gibi daha sonrada eğer varsa ripleyen ismine ve çözünürlüğüne göre 720p-1080p dvd veya divx mi ona göre seçimini yaparak altyazını indirdiğin zaman filmin ismi ile altyazı ismini birebir yaparak dosyayı bs player da filmi çalıştır ve sağ tıkladığında altyazı yükle der sana sende altyazı seçiminde birincil altyazı ikincil altyazı olarak orada eng veya tr olarak görebilirsin bazen yükleme yapmana gerek olmadan filmin ismi ile altyazı ismi aynı olduğundan dolayı direk olarak ta görebilir biraz sana karışık gelebilir ama çok basit bir işlem sırası takıldığın yerde yardımcı olurum

HDSOURCE.....1080p ts
    DIVX RELEASE.....05.20.09
    SUPPLIER.....TEAM TLF
    RIPPER.....VawaV
    IMDB RATE.....8.3
    FRAME RATE.....23.976fps
    VIDEO CODEC.....X264 1153 4473kbps
    AUDIO CODEC.....AC3 640kbps
    ASPECT RATIO.....2.35:1
    RESOLUTION.....1280X 544
    RUNTIME.....122MiN
    GENERE..... Crime / Drama / Thriller / Western
    LANGUAGE..... English
    SUBSTITLE.....N/A
    MOVIE SIZE.....98 X 50MB

iMDB LiNK:http://www.imdb.com/title/tt0477348/

• quote:

quote:

quote:

ilgin için teşekkür ederim. ama anlamadım uzantılara olan kadar derken isimleri tamamen aynı yaptım ikisininde olmadı? yine ing alt yazı var ve sanırım o alt yazı içine gömülü onu çıkarmadan Türkçe alt yazıyı ekleyebilirmiyim?

İzlemek için ne kullanıyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FarCry 1 Alt Yazılı Türkçe Yama
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İzlemek için ne kullanıyorsun?

GOM player ve Windows media player

• GOM Player kullanmadım. Media player da ise seçeneği bilmiyorum. Fakat BS player içinde altyazı seçeneği var.
  • quote:

GOM Player kullanmadım. Media player da ise seçeneği bilmiyorum. Fakat BS player içinde altyazı seçeneği var.

çok teşekkürler dostum. bs player indirdim ve çok kolay oldu ugraştırıcak sanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathius -- 26 Mayıs 2010; 19:39:44 >
  • quote:

quote:

GOM Player kullanmadım. Media player da ise seçeneği bilmiyorum. Fakat BS player içinde altyazı seçeneği var.

çok teşekkürler dostum. bs player indirdim ve çok kolay oldu ugraştırıcak sanmıştım

Birşey değil arkadaşım. İşe yaramasına sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.