Şimdi Ara

BluTv 7 Gün Ücretsiz Deneme Kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
34.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BluTv bölümü olmadığı için konuyu buraya açıyorum.

Para vermeden film veyahut dizi izleyenlerin önüne ancak bu şekilde geçebildiler. Özellikle Sıfır Bir dizisinin 5. sezonunda 7 gün ücretsiz denemeyi kaldırdılar. Çünkü güzel para kazandıkları tek dizi Sıfır Bir :)

• keşke komple kaldırsa netflix de blutvde.

bizim her ay para vererek izlediğimiz yere millet her ay farklı sanal kartlarla üye olarak kullanıyor. Haksızlık bu

ya da tc kimlikle falan eşleştirsinler veya telefon numaralarıyla eşleştirsinler.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ee verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

keşke komple kaldırsa netflix de blutvde.

bizim her ay para vererek izlediğimiz yere millet her ay farklı sanal kartlarla üye olarak kullanıyor. Haksızlık bu

ya da tc kimlikle falan eşleştirsinler veya telefon numaralarıyla eşleştirsinler.
    https://forum.donanimhaber.com/netflix-30-gunluk-ucretsiz-denemeyi-kisaltmali--136739541

Bir kişide en az 3-4 tane banka kartı veyahut kredi kartı var. Netflix için konuşacak olursak hiç adil değil. Bir yandan her ay parasını veren kişi, diğer yandan her ay ücretsiz izleyen kişi.

Düzenleme getirilmeli diye düşünüyorum.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse üye olmazsa, bu platform nasıl gelişecek?

Alt yazı ve dublaj için bir maliyet harcıyorlar. Bize özel dizi çektiler, yenilerde yolda. Organize İşler olayı vs...

Dünya'nın en ucuz Netflix'i bizde. Resmi hesap açık açık 4 arkadaş bir araya gelerek ayda 10 TL'ye izleyebilirsiniz diyor.

Orijinal kullanma bilincimiz artsa, daha çok insan üye olsa, platformdaki içerikler de o ölçüde artar.

1 ay ücretsiz hak verilmesi güzel bir şey, ama insanların sürekli başka kartlar ile bunu suistimal etmesi hiç etik değil.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    telefonunda çözümü var bolca numara gırerler sagdan soldan
  • Ben denemek istiyordum ama kalkmış... neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netflixin artık denemeye ihtiyacı yok zaten herkes kullanıyor birbirine tavsiye ediyor. Bence de kaldırsınlar denemeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    telefona da tek seferlik kod gelecek hocam yani sağdan soldan olmasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Şubat 2019; 17:15:20 >
  • Tam da bugün denemek istiyordum. Yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 22 Şubat 2019; 20:2:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.