Arkadaşlar Blz. uzantılı oyunu tele atıyorum fakat.Blzinstapp ta görünmüyo.Bende o yüzden kuramıyorum.Bi ayrıntıyı falan mı unutuyorum acaba.Bilen bi arkadaş varsa yardım etsin ya....Şimdiden saolunn...:)
.blz uzantılı dosyayı direk e: nin içine at hiçbir klasörün içine atma görür o zaman
allah senden razı olsun manin.bende acaba bendeki blzinstapp mı bozuk diye başka blzinstapp arıyordum.saolasın...
hangi tel.de deniyorsun?
sx1 de
sx1 bildiğim kadarıyla her oyunu çalıştırmıyor du sen dene bakalım bize haber verirsin.sonic i kesin çalıştırır ama diğerlerini zor gibi.
sonici çalıştırdı dediğin gibi fifa2004 ü de çalıştırıyomuş ama ben kuramadım 3 tane part şeklinde indirdim oyunu birinci partı kurdum ikinci part ta hafıza az diye hata verdi baktım hafızaya 45 mb boş yer vardı daha... o yüzden kuramadım. daha bi sürü oyun kurdu ya ama begenmedim sildim. Fifa 2004 ü system dosyası şeklinde buldum ama onuda kurmayı bilmiyorum. Bir de zaten konu açtım kurdugum oyunları kaldıramıyorum... Yönetici de daha önceden kurdugum bütün herşey var fakat blz uzantılı olan dosyalar yok..Bi yardımcı olursan sevinirim ya.
bide beyler yukarda bi tezat var bazılarını siliyo. Ama bazıları yok mesela virtualtenis diye bi oyun var oyunu açmadı tel.bende siliyim dedim bulamadım yöneticide
sx1 çoğu oyunu çalıştırıyor se hiç merak etme hatta en çok n-gage oyunu çalıştırab tel sx1 dir
manin hoca yeni başlık açtım orda da bi sorunum var ya bi bakıversen iyi olur...seviinirim şimdiden saol
benim yükleyip çalıştırdıgım n-gage oyunları tony hawk tomb raider fifa 2005 fifa2004 sonic # buna basınca renk düzelir requem of hell (çok güzel oyun) pandemonium King of fighters ext puyopop
yaw manin fifa 2004 ü nasıl yükledin hoca ya.Blz miydi yoksa system klasörü içindemiydi bi söle ya nasıl yaptın...ben bugün system klasörü içinde buldum ama nasıl kurucam bilemedim..bide 3 part halinde buldum.. birinci partı kurdum ama ikinci partta yeterli hafıza yok dedi. baktım hafıza ya 25 30 mb boş yer vardı.bi kaç bişiy sildim 45 mb boş yer oldu tekrar denedim aynı şeyi sölüyo..ne yapmam gerekir sence...bu oyunn blz uzantılısı var mı bi yerde en kolayı o ya hemen kuruveriyim varsa yerini sölermisin ...yoksa başka çözüm yollları ne olabilir...
sx1 forumunu bi araştırsana şimdi vaktim yok cıkıcam halı sha macım var da şöle diim sistem klasöürünü direk at parça parça atma
arkadaşlar bu blzinstapp ı nerden indirebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme