Özkana niye cevap veriyorsun ki? Akp'nin 3 tane hatasını söylemesini iste, yazdığını anlamamış gibi yapıp kıvırarak konuyu başka yere çekecektir hemen. Ana sporu, maaşlı işi bu. Tek laf edemez akpye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bmc nin yarısının katarın olması yani kâra ortak olmaları nasıl bir durum sizce (3. sayfa)
-
-
- Önce haddini bilde konuş çocuk. 2007 yılından beri bu foruma üyeyim. Ülkenin yarısında internet yoktu ben üye olduğumda.
- Yetkili müdürüm evet, 10 yıl ekmek yediğim şirket hakkında hadsiz, bilgisizce, saygı dışı ve terbiyeden yoksun her türlü yoruma cevap veririm.
- Bu konu hakkında ileri geri konuşulmaya devam edilirse daha sert ve tartışmaya kapalı cevaplar alacaksınız.
-
Unutmayınız, fikirler ancak bilgi ışığında ortaya çıkar. Bilginiz yok ise forumlara dahi olsa fikirlerinizi yazamazsınız, 60 yıllık bir şirketi zan altında bırakamazsınız. Yaşınız kadar bu sektöre hizmet etmiş insanlara iftira atamazsınız.
-
İyide sen de pek bilgili değilsin, niye buradasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
You do not understand and I think you will not understand.
That is why I am writing my message in English.
I worked as a mid-level manager in the company in question for 10 years.
I have tried to respond to the false information you have given about this company.
But you persistently rely on false news served by some press organizations. This country will develop despite you.
-
Öyledir öyledir. Hesap eski ama sen bir yerlerden almışın. Eski hesap mı yok? Bu bölüme birden gelen hesapların hepsi eski ve daha önce buraya uğramamış üyeler. Benimde çizilen hesabım 2005'ti. Ben böyle artistlik yapmıyorum. Yok internet yoktu falan. İnternet vardı da millet almamıştı. 56k modem kullanmışız da ne önemi var. Kıllarının kadayıf olması marifet değil.
Adam bir yerden fırlayıp geliyor yok müdür yok 10 yıldır çalışıyorum falan filan. İnternet ortamında herkes müdür, amir, her mesleğin adamı oluyor.
İstediğin cevabı ver en fazla hesabın çizilir. Tabi yedeği varsa oradan devam edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 19 Ağustos 2024; 11:15:38 > -
Bilgisiz birini kanıtlarla yenmek olanaksızdır. Demiş Mc Ador. Bilim cesaret verir, cehalet ise küstahlık. diye eklemiş Margaret Atvood.
Bu insanlarda daha zeki olmadığıma göre, hadi siz kendi aranızda tartışın bakalım.
-
Verdiğim hangi bilgi yanlış, lütfen yaz. Ekran görüntüsü koy.
Bilgin olmadığı halde bilgi verdiğini sanan sensin
Firmada 10 sene çalışıp orta seviye yönetici olman bana çok şey anlatıyor zaten.
Sana sorulan basit soruyu dahi görmezden geldin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 19 Ağustos 2024; 10:12:54 >
Bilgisiz birini kanıtlarla yenmek olanaksızdır.
-
A tipi, B tipi hisselerini sordum sadece.
Kanıt sunmadın.
Bende şimdi new york borsasından savunma sanayi hissesi alıp amerikanin ordularına hükmedeceğim.
Biraz okçu, paladin falan da basarım.
Konu başlığı da, sorunun yazılışı da bence az rastlanır şekilde son derece terbiyeli.
"bmc nin yarısının katarın olması yani kâra ortak olmaları nasıl bir durum sizce"
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan çıkıyorsa, buna samimiyetle inanıyorsanız bu soruya doğru düzgün cevap verilir.
-
Doğru düzgün okuma yazma biliyorsanız cevap verdiğimi görürsünüz. Demek ki okuduğunuz anlamamak gibi sorunlarınız var.
Duymak istediklerini duymayınca protesto eden bireyler topluma zarar verir. Gerçekleri yazıyorum, kanıt sunuyorum nev-i şahsına münhasır bir arkadaş şirketin ticari sır sayılabilecek evraklarını soruyor. (Şirket halka açık değildir, bu nedenle bu evraklar burada paylaşılamaz)
Katar sizin sahip olduğunuz herhangi bir mala ortak olmak istese herkesten önce koşarsınız, adamlar dünyanın yarısına ortak ama bir ülke sevdalısı siz olduğunuz için size garip geliyor.
Efendiler, 21. yüzyıldayız. Sınırlar yok artık, ülkeler farklı müttefiklikler kurmak zorunda.
Bu arada madem Osmanlıca yazıyorsunuz sizi anlatan şu cümle ile bitireyim
İdrâk-i maâlî bu küçük akla gerekmez. Zira bu terazi o kadar sıkleti çekmez.
-
Noldu ya? İşine gelmeyince ortaya sallama yazmışsın.
Şirketin ticari sır sayılabilecek evrakını sen nasıl kanıt olarak sundun peki?
Colda, senin terazin bu sikleti çekmez. Neyi zorluyorsun ? A grubu imza yetkisi geçmişte Ethem Sancak'ta idi, şimdi Fuat Bey'de desem anlayabilecek misin ? Bunu idrak edebilecek misin ? Edemezsin, edemeyeceksin. Boşuna uğraşma, kapasite bu.
-
He bak geldin dediğime.
Şimdi bu Katarlı ortağın global olarak yönetiminde söz sahibi olduğu firmaları yaz buraya.
Hani diyon ya bütün dünyada ortaklıkları var diye.
Göster kapasiteni.
Yaratana şükürler olsun ki, beni bilgiye nasıl erişeceğimi bilecek kadar yetenekli yarattı. Ya senin gibi yaratsa idi. Yada bilgi yoksunu insanlara cevap verecek sabrı vermeye bilirdi. Şükürler olsun
Çin Ziraat Bankası, Airbus Group (%6.65), Londra Menkul Kıymetler Borsası (%15.1),[5] Total (%4), Barclays (%6.65), Glencore (%42.8), Vivendi (%3), Volkswagen AG (%17),[6] Porsche, Lagardère Group (%12.83),[7] Royal Dutch Shell (%3),[8] Paris Saint-Germain FC (%100),[9] Virgin Megastore,[10] HSBC, Credit Suisse (%5.20), Miramax Films (%100)
-
Tamam işte, şimdi bunların hangileri A tipi, hangileri b tipi.
Onu da yazalım
Bu kadar olmaz be kardeşim. Hakikaten cehaletin bu kadarı ancak eğitim ile olur. Ben kime laf anlatmaya çalışıyormuşum konunun başından beri.
Kimden alıyorsunuz bu özgüveni ? Nasıl bu kadar pervasızca böyle bir soru sorabiliyorsun ? Kim veriyor sana bu yetkiyi ? Bunu nasıl bana sorabileceğini düşünüyorsun ? Bunu sana düşündüren eğitimin, birikimin, profesyonel yaşantın nedir ?
-
Diploma ile mi üye oldun foruma?
BMC namı değer "British Motor Company"
Zamanında İngiliz Ortaklığıyla Türkiye'ye gelmişti sonra %100 Türk oldu, sonra yine %49 Katarlılara geçmiş.
Aslında bu tarz firmaların yabancı ortak barındırmasında hiçbir sakınca yok.
Çünkü bu tarz firmalar kazandığı karı ortaklara dağıtmaz yine yatırıma harcar.
2023 yılında 50 milyon dolar kar etti diyelim. Bunu gidip ortaklara dağıtmaz gider 50 milyonluk yeni yatırım yapar.
Peki ortakların kazancı ne? Ortaklar hisseleri ellerinden çıkarırken kazanç elde ederler.
Altay tankı başarılı olursa İleride en-az 7-8 ülkeye satılmış olacak. Bu durumda Katarın aldığı hisseler enaz 2-3 kat değer kazanacak.
Tabi satmayıp isterse elinde de tutabilir.
Rekabet kurulu Satışa onay verirken Katar ordusunun 100 kadar Altay Tankı alması gündeme geldi ve bu konuda anlaşıldı.
2025 başı gibi seri üretim bandından inen ilk Altay Tankları ortaya çıktığında Katarla da resmi sözleşme imzalanacaktır.
Altay Tankı için Sadece Katar değil başka ülkelerde görüşme içerisinde şuan. Mayıs ayında açıklanmıştı.
Katarın elinde ortak olduğu bir Tank firması varken gidip başka ülkeden tank almasını gerektiren bir durum yok.
Birçok ülke elindeki eski nesil tankı Ukrayna'ya hibe etti ve çok fazla ülkede Modern Tank açığı oluştu.
Türkiye için çok tarihi bir fırsat yaklaşıyor.
Siha konusunda yaşadığımız ihracat başarısını Tank konusunda neden yaşamayalım?
Ben irili ufaklı enaz 8-10 ülkeye tank satabileceğimizi düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X