Şimdi Ara

bmc nin yarısının katarın olması yani kâra ortak olmaları nasıl bir durum sizce (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet tank konusunda da Türkiye için tarihi bir fırsat doğuyor ama on milyarlarca dolarlık kar potansiyeli ve daha fazlası olacak bir şirketin kârının yarısı katarın hem de çerez parasına aldı yarı hissesini, şöyle düşün 5000 tank satıldı 15 milyon eurodan 75 milyar dolar yapar dimi, 37.5 milyar doları katarın, valla karlı iş Allah bereket versin, olmayacak iş mi bu savaş ortamında elbette olacak iş bu potansiyel var, dedim ya Allah bereketini versin katarlılara, evet katar karı ile yatırım yapar ama bunu Türkiye'ye yapacağının garantisini mi vermiş, vermiş ise bizi aydınlattığınız için teşekkürü borç bilirim.

• askerikartal kullanıcısına yanıt

sen milliyetçi felan değilsin şirketine hatıra gönül borcu olan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın sadece. Bizim ise aidiyetimiz sadece gönül borcumuz sadece bu mübarek ülkeye ve ali menfaatlerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 28 Ağustos 2024; 22:2:40 >
  • Para emegi satin alir.
    Turk muhendisler gece gunduz calisacak imalatcinin bi tarafindan ter akacak ELİN ARABİ suya sabuna dokunmadan cukkalayacak.ordan gelen paranin bir kismini elden Dogu Karadenizli bir gruba mama olarak verecek.
    Yani kazanan millet degil aileler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Halen bilginiz olmadan fikir beyan etmeye devam ediyorsun. Oysaki ben benim yazdıklarımdan ders çıkarıp hayatına farklı bir yön verdiğini düşünmüştüm. Bence yazdıklarımı göz önüne al ve artık yaşam tarzını değiştir, göreceksin daha bilgili ve saygı gösterilen bir olacaksın.

• sething kullanıcısına yanıt

Para emeği satın alır sözü ile bu konu hakkında fikir beyan etmenizi sağlayan tecrübelerinizi çok meral ettim gerçekten. Bilgisi olmadan fikir beyan eden bir kullanıcı daha.

Size ben küresel ekonomi, globalizm, müşterek çıkarlar vs anlatmam lazım ki gerek var mı onu da bilmiyorum.

• askerikartal kullanıcısına yanıt
    Küresel ekonomi globalizm müşterek çıkarlar anlatmana gerek yok daha konunun başlığına temasına cevap veremedin. Anca şunu bilmezsiniz bunu bilmezsiniz. Nerede ahlaksızlık yaptığımızı iftira attığımızı anlamadık daha.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.