Şimdi Ara

bmc nin yarısının katarın olması yani kâra ortak olmaları nasıl bir durum sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmc altay tankında başarıya ulaştı sayılır, bir tank satış fiyatı 14 milyon euro, 250 tankı 3.5. milyar euro ya aldık, tankın projesi bittiğinde çok karlı bir iş olacak tank ihracatı , ayrıca bmc sadece tank üretmiyor zırhlı araç, otobüs kamyon da üretiyor, ha niye mi beni rahatsız ediyor yarısının katarın olması çünkü kâra ortak, kara ortak olması ihracaattan aldığı payın yurtdışına çıkması demek başka ülkede yatırıma dönüşmesi demek, yoksa katar parayı Türkiye sınırlarında değerlendirse bir şey olmaz, haa ihraacattan kazandığı parayı yurt dışına çıkarmayan türk iş adamı yok mu o da var, o da ayrı bir sorun.

• iktidarımızın harika fikirlerinden bir tanesi..

• Katar sadece Kar'a değil ki zarara da ortak. Ayrıca YATIRIMADA ORTAK. Milyonlarca Dolar yatırım yapıyor o projeye.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

özkank ben de ak partiye oy atıyorum ,ama yanlışını da söylerim, yanlıştı , yanlış yaptı, on milyarlarca euroluk ihraacat kar yapacak potansiyeli olan şirketi ucuza sattık onlara, mühendislerimiz geliştirecek onlar da kara ortak olacak, yani iktidarın her yaptığını savunursak olmaz.

• @DARTH_BLACK hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. lütfen objektif değerlendirin.

• akp başımızda olduğu için bu tip konular seni ilgilendirmez merhoş.

yarın cuma var güslünü al bunları düşünme 

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Arkadaşım yatırım yapamazsan KAR NERDEN GELECEK !

Katar para koyuyor fabrika gelişiyorda üretim oluyor. Ayrıca bu tarz yerlerde Yüzde yüz devletin elinde oldumu çok çabuk her parçaya ambargo yiyebiliyorsun. Katar üstünden ambargolarda delinebilir İhracatta ithalatta kolayşabilir.

Burada bizim ilk amacımız kendi TSK'nın ihtiyaçlarını karşılamak zaten. İhraç etmek sonraki işer. Ve kar olsun yeter ki Katar'ın Türkiye konu kazanacak ve gene Türkiye içinde dönecektir para.

Elinde ABD'si Fransası İngilteresi Kore'si flan saf cahil değil heralde neden büyük askeri projeleri hep ortaklı yapıyorlar ? Başka ürteler ile proje bazlı birleşiyorlar. Tek yapamazlar mı kar gidiyor mu diyorlar sence ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

hacım burada az koydu katar, bak milyonluk yatırım diyorsun, milyonluk yatırım milyarlar euro getirecek, katar uyanıklık yaptı biz kaybettik ,

parçaya felan amborgo yemeyiz , çünkü tank yüzde yüz yerli olacak,

yani bu ülke 1 milyar dolar çıkaramadı mı da katarı bmc ye ortak yaptı, neresi büyük askeri proje bunun, katar ne mühendislik desteği vermiş,

Sen ömründe hiç ticaret yapmamışın belli.

Adama yapsaydın kursaydın derler o zaman. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti neden kuramamış. Bunu bile bin bir zorluk yaptırım ve ambargo ile ilerletmeye çalışıyoruz motor vermiyor bir sürü devlet.

Ayrıca katar YATIRIMI YAPAN sen işi koyansın. Yönetimin sende ayrıca fabrika senin topraklarında. Neyi neden eleştiriyon belli değil.

Ak partiye oy veririm ama Allah beni sizin gibi her yaptığı yanlışı yalayacak pozisyona düşürmesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekibim için yapılan iş başvurularını incelerken üzülüyorum, bu çocuklara bu maaşları mı vereceğiz diye. Fakat sonra bu tip konuları okuyorum ve görüyorum ki size asgari ücret bile fazla.

Katar'ın yatırım şirketi olan yapı( Türkiye'deki Oyak gibi düşünün ) dünyadaki bir çok şirkete ortak, bunlardan biriside BMC Otomotiv. Bu şirket bu ortaklık için yüz milyonlarca dolar yatırım yaptı. Kâra ve zarara ortaklar.

Fakat bu konularda bilgisizce fikrini beyan eden beyefendiler, öyle bir devr-i devrandayız ki sizin fikirlerinizi bile beyan etme hakkınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerikartal -- 16 Ağustos 2024; 8:20:38 >
  • askerikartal kullanıcısına yanıt
    Ne demek öyle bir devrandayız ki Yani elinizde olsa adamı konuşturmuyacağınız bile. Siz kim oluyorsunuz ülkemin Ali menfaatlerini savunmak ne zamandır suç oldu. Eğer tezini güzelcene bizi ikna edecek şekilde savunuyorsan konuş yoksa insanları tehdit etme. Hiç kimse Türk milletinin fedakarlıklarını aşağılayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 16 Ağustos 2024; 8:33:11 >

Katarlı yatırım şirketinin tam ismi nedir?

Ben bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katar Silahlı Kuvvetleri Endüstri Komitesi

Bilginiz yoksa fikrinizi beyan edemezsiniz. Savunma sanayi dediğiniz şeyi sadece Baykar videoları seyretmek değildir efendi. Üretim, şirket, ortaklık, globalizm ne demektir bunları bilmiyorsanız böyle konular açamazsınız, açılana yorum yazamazsınız.

• O Türk milletimin altayının her ihracat başarısınında her karında katarın alacağı payın/ karın peşindeyiz böyle biline.

Böyle arayınca diğer global ortaklıklarına dair bir bilgi çıkmıyor.

Var mı bir kaynak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç bir bilginiz, birikiminiz yok. Elinizde tencere kapağı ile battal gazi destanları seyredince ülke kurtulmuyor efendi. Ne ticaret bilirsiniz, ne üretim, ne pazarlama ne de Know-How.

• Colda kullanıcısına yanıt

Katar Yatırım Otoritesi emlak yatırım şirketi Qatari Diar[4] ile Qatar Holding LLC'nin tek hissedarıdır ve Katar Milli Bankası'nın %50 ile Katar İslami Bankası'nın %16 oranında hisselerine sahiptir. Bununla birlikte Çin Ziraat BankasıAirbus Group (%6.65), Londra Menkul Kıymetler Borsası (%15.1),[5] Total (%4), Barclays (%6.65), Glencore (%42.8), Vivendi (%3), Volkswagen AG (%17),[6] PorscheLagardère Group (%12.83),[7] Royal Dutch Shell (%3),[8] Paris Saint-Germain FC (%100),[9] Virgin Megastore,[10] HSBCCredit Suisse (%5.20), Miramax Films (%100), Sainsbury's,[11] Alpha Bank ve Veolia Environnement gibi birçok çok uluslu şirket ile ortaklığı bulunmaktadır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.