Şimdi Ara

BMW 1.16 EGR Valfi arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5bin KM'de olan BMW 1.16 aracım, yolda giderken birden durdu ve bir daha çalışmadı. Otobanın ortasında araç tek başına kaldı ve hareket etmedi. Trafik için de tehlike arz eden bir durum meydana geldi. EGR Valfi arızası olduğu söylendi. Sizce bu araçta fabrika hatası olabilir mi?

• Aynısımı bilmiyorum ama bende de o km civarlarında, manyetik valf değşmişti. Ama bende araç durmamıştı, araç daha yavaş bir şekilde gitmeye devam etmişti.(Araç tam kullanılda değil gibi bir hata vermişti.)
  • Merhaba bazı parti üretim 1.16d lerde egr valfi ve yangın tüp sorunlu olduğu için değişim yapıldı. Muhtemelen sizide servisten arayacaklardı ama araba daha önce davranıp sorun verdi. Forumda bu konu iki ay kadar önce tartışıldı. Ben ondan sonra arayıp şase nodan sorgulattım geri çağırma yok dediler ama şimdi içime kurt düştü. Ben araacı 2015 eylül sonunda aldım.
  • Merak etmeyin değişim sonrası eskisi gibi sorunsuz çalışacaktır aracınız. Güle güle kullanın sınıfındaki en iyi arabayı kullanıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Passat 1.4 Tsi enjektör sorunu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.