Bildirim
BMW 1.16 EGR Valfi arızası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynısımı bilmiyorum ama bende de o km civarlarında, manyetik valf değşmişti. Ama bende araç durmamıştı, araç daha yavaş bir şekilde gitmeye devam etmişti.(Araç tam kullanılda değil gibi bir hata vermişti.) -
Merhaba bazı parti üretim 1.16d lerde egr valfi ve yangın tüp sorunlu olduğu için değişim yapıldı. Muhtemelen sizide servisten arayacaklardı ama araba daha önce davranıp sorun verdi. Forumda bu konu iki ay kadar önce tartışıldı. Ben ondan sonra arayıp şase nodan sorgulattım geri çağırma yok dediler ama şimdi içime kurt düştü. Ben araacı 2015 eylül sonunda aldım. -
Merak etmeyin değişim sonrası eskisi gibi sorunsuz çalışacaktır aracınız. Güle güle kullanın sınıfındaki en iyi arabayı kullanıyorsunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X