Şimdi Ara

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
50.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kalavun

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha
    Compact executive car olarak geçiyor, sadece fiyatı D segmenti

Compact Executive bildiğim kadarı ile D sınıfı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Compact_executive_cars

Buyrun. BMW 3 serisi tartışmaya konusu olabilir (ebat itibarı ile) ama S60 için de C denemez herhalde. Sizin bahsettiğiniz C sınıfı Compact Cars diye geçer. bunlara Golf, Jetta vs gibi araçlar dahildir.

İyi Geceler

Executive premium anlamını taşır.

Compact exectuive C sınıfı premium dır

D sınıfı araçlar large family car olarak geçer

Örn ford mondeo

Bizim infiniti mid-size executive car olarak geçiyordu :) D sınıfı premiumun tanımı budur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 5 Ocak 2012; 1:48:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

BMW 1 Serisini B sınıfı, 3 Serisini de C sınıfı hacminde yapmayı da bıraksa tamam olacak.

aynen katılıyorum hocam araçlar konfor ve motor gücü bakımından ileri düzeydeler asıl ait oldukları sınıfın hakkını veriyorlar ama iç hacim konusunda özellikle gerçekten başarısız buluyorum bmw yi motoru güçlü bir araçta insan heybetli bir görünüm arıyor haliyle gerçi şimdi geldide aklıma ağırlığı düşündüklerinden yapmıyor olabilirler mi sonuçta 320d 520d den hızlıdır yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

3 serisini d segmenti yapan sizsiniz, d segmentinde filan değil

Lüks C segmentinde

Çüşşşş. C segmentimi ayıp ya . D segmenti bile değil d premium.

hocam yapmayın sınıf konfora ve kaliteye göre değil midir? 320d bırakın c leri çoğu d sınıfı araçtan bile daha konforlu bir araçtır.

Bak ben 320 sahibiyim

Konfor filan 0 320d de :)))

Sürüş zevki inanılmaz ama :)

Zaten ben konfor sevmiyorum nefret ederim :) İlk babamın aracı infiniti I30 da attım acemiliği ben, oda D sınıfı bir araç, ondaki konforun 10 da 1 i yok 3 serisinde Olmasında zaten :)

hocam bende 320d sahibiyim ve bence gayet konforlu bir araç tabi gerektiği şekilde kullanabilirseniz onun dışında bende 200 le gittim mi konfor aramıyorum

• quote:

quote:

quote:

Buyrun. BMW 3 serisi tartışmaya konusu olabilir (ebat itibarı ile) ama S60 için de C denemez herhalde. Sizin bahsettiğiniz C sınıfı Compact Cars diye geçer. bunlara Golf, Jetta vs gibi araçlar dahildir.

İyi Geceler

Örn ford mondeo

Bizim infiniti mid-size executive car olarak geçiyordu :) D sınıfı premiumun tanımı budur :)

Dallandırıp budaklandırmanın lüzumu yoktur Hocam Viki'den kaynak verdim ama arzu ederseniz başka yerlerden de terminoloji hakkında alıntı yapabilirim. Genel kabul Viki'de ki şekli iledir. Ama siz de diyorsanız bir bildiğiniz vardır. Paşa gönlünüz darılmasın

Allah rahatlık versin. Ben daha fazla kalamıyorum. İyi geceler.

• @caipirinha hocam yalnis anlama art niyetli birsey soylemiyorumda bazen ole yorumlar yapiyorsun ki cuk oturuyor yerine ama bazen bi o kadarda disina tasiriyorsun. 3 serisinde konfor 0 dedin abi yapma gozunu seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 5 Ocak 2012; 1:55:05 >
  • Mad prince hocam sizde haklısınız, ama bmw sahibi zaten konfor aramamalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

@caipirinha hocam yalnis anlama art niyetli birsey soylemiyorumda bazen ole yorumlar yapiyorsun ki cuk oturuyor yerine ama bazen bi o kadarda disina tasiriyorsun. 3 serisinde konfor 0 dedin abi yapma gozunu seveyim.

Bak

Konfor 0 i iyi yönde dedim

Sürüş zevki veren araç zaten konforlu olmamalı :) Yolu hissetmelisin .Süspansyonları diğer araçlara göre serttir 3 ün, virajda mükemmeldir ama :) Konfordan kastın 210 ile viraja girmekse bmw 3 = rolls royce :)
  • Aman bmw den asagiya binmeyin beyler incileriniz dokulmesin.. Yaw millet ac perisan bunlar bmw derdinde helal olsun turk gencligi size..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

Aman bmw den asagiya binmeyin beyler incileriniz dokulmesin.. Yaw millet ac perisan bunlar bmw derdinde helal olsun turk gencligi size..

Ne alakası var birader.Sat o zaman xbox unu git 5-10 aç doyur.Kendini açlara ver...
  • quote:

Aman bmw den asagiya binmeyin beyler incileriniz dokulmesin.. Yaw millet ac perisan bunlar bmw derdinde helal olsun turk gencligi size..

quote:

E kasa rulezzz
  • Adamın bmw ile problemi var, bmw 3 serisi başlığına attığı yorum

quote:

c serisi varken alınmayacak bir hava atma aracı...

:))))
  • quote:

quote:

quote:

İyi Geceler

Örn ford mondeo

Ah bu senin USA merakını napacaz hiç bilmiyorum ya 3-serisi bahsettiğin gibi C segmentiyse, 1-serisi ne olmakta? Tinny, Little, Cute, Luxury B-Plus mı diyorlar

• Ben hatchbackleri arabadan saymıyorum, yanlış anlaşılmasın sedancıyım ben :) Arkası kesilmiş bir araca bineceksem bu SUV olur.
  • quote:

quote:

Ya su bizimkiler zamaninda guneydoguyu yerine yunanistani alsalarmis ya simdi altimda bmw kolumda yunanli sarisin olurduuu bee

http://forum.donanimhaber.com/m_55026528/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56279469

Arkadasin konu disinda yazdigi yorum. Bmw si olanlara pek tahammul edemiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 5 Ocak 2012; 2:09:35 >

• Golfle 1 serisini kıyaslayanlar hatta daha iyi diyenler vardı vw ciler nerde girmemişler insan bir teşekkür eder haluk kardeşe
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Golfle 1 serisini kıyaslayanlar hatta daha iyi diyenler vardı vw ciler nerde girmemişler insan bir teşekkür eder haluk kardeşe

var hocam 2.sayfada hıc gerı kalırlar mı audi de var busefer işin içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Golfle 1 serisini kıyaslayanlar hatta daha iyi diyenler vardı vw ciler nerde girmemişler insan bir teşekkür eder haluk kardeşe

var hocam 2.sayfada hıc gerı kalırlar mı audi de var busefer işin içinde

Hay Allah kardeşim görememişim hızlıca ilerlemiş şoke olmuştum
    haluk kardeşimizden premintinminyumtum segmentte testlerinin devamını bekliyoruz mersoya doğru ilerleyelim haluk hocam

• quote:

Millet ekmek parasi icin calisiyor sizler gibi ayda 5000 tl kazanip bmw ye binmiyorlar...siz dalganizi gecin gun gelir bu devran doner insallahh..
  • quote:

Başlık, resimler, yorumlar, konu içeriği, dönen muhabbet ve sonunda bu mesaj.

Yemin ediyorum SS alıp gönderin şu konuyu; Hacettepe'de Psikyatri servisinde 3 ay ders diye okuturlar. Test sürüşü başlığında ne alaka bu mesaj. Devrelerim yandı gece gece. Çıldırmış millet ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Test sürüşünden sonra başka bir 1 serisi gördüm kenarda muhtemelen yeni sahibini bekleyen.

Şu araç:

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :)

BMW 1.16i test sürüşü izlenimleri :)

Beyaz renk daha güzel gitmiş geldi bana.

Beyaz ızgaralar arabayı boğmuş bence.

Keşke siyah ya da krom olsaymış.

• quote:

quote:

Millet ekmek parasi icin calisiyor sizler gibi ayda 5000 tl kazanip bmw ye binmiyorlar...siz dalganizi gecin gun gelir bu devran doner insallahh..

Şunun yazmış olduklarını alıntılayıp, konuyu daha da kirletmeyin. Bırakın kendi kendine gelin güvey olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.