Şimdi Ara

BMW 1.20i Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir süredir araç bakıyorum, aslında baktığım bant 150.000 civarı idi, ancak bir kısmını başka bir yatırıma ayırmak istiyorum. Kafamda kesinlikle arkadan itişli bir araç almak var.(Bir ara a4'e kaydım ama) 3.20ied bakıyordum özetle. Sonra buhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-model-plus-m-plus-plus120i-plus12.000-km-de-335047111/detay araca denk geldim. Yaşadığım şehirde olması sebebiyle test etme fırsatım oldu. Araç gerçekten 3.20ied'den bile daha iyi hızlanıyor. Kullanımı inanılmaz keyifliydi yani. Fabrika değerleri de 0.4 saniye daha iyi zaten.(0-100 7.2) Ama arka kısım c sınıfı araçlara göre bile küçük.

Neyse asıl mesele bunlar değil aslında. Araç galeri sahibinin arkadaşın, yani kullanmaya devam edilmiş ilana koyulduktan sonra. İlanda her ne kadar 12.000 km yazsa da araç şu anda 20.000 km'ye gelmiş. Yani bu da demektir ki bu araç ilan koyulduğundan beri 8.000 km kullanılmış. Böyle bir durum olunca gözüm korktu açıkçası, yani aracı alırsam 2-3 sene ya da 1 sene sonra satamayacağıma ilişkin. Ama aynı paket ve benzer km 1.16'ilerde aynı fiyat, insanlar neden bu aracı almıyor? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 16 Nisan 2017; 22:34:5 >

• Alınırmı tabi alınır ama ben o fiyata çıksam muhtemelen sedan bakarım. Şahsi değişir bu araç temizse çok km yapmıyorsanız her araç alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaca birakiyorlar en son
    0.4 sn once 100 e cikmak cok onemli degil bu paralara cikinca 3 kasaya kayar alicilar ztn tr de sedan sevilir ustelik 3 kasa hem arka yasam alani hem bagaj olarak cok avantajli bende 1.18 var lci guzel arac 1.20 i de bakmistim almadan once o zamanlar boyasiz 1.20 ler 105-110 arasi gidiyordu (6 ay once) su anda 115-120 arasi olmasi makul
  • 1 serisi 116 d aldık 2 sene olacak içi küçük vede çok ekonomik bir araç..
    ama seri ve premium algısı oldukça hissettiriyor.

ilandaki fiyatlara dizelde bulabilirsiniz.

bu parayı edermi, sadece şanzıman ve motora 80 üstü para istenilen modelleri görünce

noktada evet eder..
  • Bu fiyata kendimce çok iyi bir seçenek.
    +Performans ,yakıt ,M paket ,Hafiflik avantajı ,Sürüş keyfi.
    -Arka yaşam alanı ,D segmentine göre zayıf izolasyon ,ikinci el.
    Başka ilanlara bak bence ,daha ucuza ve dürüst satıcı ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 17 Nisan 2017; 9:15:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyokushin K kullanıcısına yanıt
    118.000 diyorlar da biraz daha düşer gibi.

@TuzluSoğan Benimde korkum satamamak zaten, yani araba ilana koyulduktan sonra 8.000 km kullanılmış, kim bilir ne zamandır ilanda.
  • Bende bunun makyajsızı var. 170 beygir. 1 seneyi aşkın 25 bin kmdir keyifle biniyorum. Pek tutulmamasının sebebi sıfırdaki fiyat farkı bence, 116i(yeni haliyle 118i) ninde de gayet yeterli performans vermesi 120i nin satışını azaltıyor. Bir de yeni motor(1.5), daha az tüketim faktörü var tabii ki. Bu araç 320i ed ve 320d den daha performanslı bu kesin, zaten yolda deneyimledim de bi çok kez :)

F30 kasanın prestiji, konforu tabii ki f20 den iyi ama sürüş keyfi ve dinamikler konusunda da gerisinde kalıyor bence. Aile aracı olarak kullanılmayacak ve önceliğiniz sürüş keyfi ise 120i, 320i ed den daha fazla tatmin edecektir. Rakipleri a3, a serisinin aksine; genel hissiyat olarak da mini f30 zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BMW 320İ Alınır Mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 kişilik bir aileyiz şu anlık. Aracı 15 dakika civarı kullandım ama gerçekten keyifliydi:) Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz? 1.20i'nin 1.18i'den %10 daha az yakıt tükettiğini söylüyorlar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam 2 kişilik bir aileyiz şu anlık. Aracı 15 dakika civarı kullandım ama gerçekten keyifliydi:) Yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz? 1.20i'nin 1.18i'den %10 daha az yakıt tükettiğini söylüyorlar ama.

Hangi 118i den daha az?

Şimdi bendeki de 118i ama makyajsız olduğu için 120i ye denk düşüyor. 7 beygir daha az, motorlar aynı, tüketim de aynı.

Yeni 118i ise yeni 1.5 motorlu 136 hp ve eski 116i ye denk düşüyor

120i ve 116i de aynı yakıyorlar.

Yeni 118i ise, bildiğiniz aksine, tam tersi %10-15 az yakıyor.

120i: istanbul şehir içi normal kullanım 8.5-10.5 litre arası yakar. Gazlamalı 11-13 litre takılırsınız. Şehirler arası kasarsanız 5-5.5 litreleri rahat görürsünüz. Otobanda 140-160 gibi hızlarda performanslı kullanımlarda 6.5-7.5 ile gidersiniz.

Eski 1.18'iden bu motor %10 daha az yakıyor diyorlardı.Bu aracın yakıtı ile 3.20ied'nin yakıtı neredeyse aynıdır herhalde değil mi?
  • Benim 118i ile 320i ed aynı yakıyor. 120i nin daha az yaktığını hiç duymadım. Yazılımla 7 beygir arttırılmış hali diye biliyorum sadece. Fabrika verilerini de aynı diye hatırlıyorum. Kullanıcılarını bulup sormak lazım.
    Fabrika verileri aynıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 17 Nisan 2017; 12:48:6 >
    Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Araç benimde inanılmaz hoşuma gitti. Ama kafamı kurcalayan tek soru; bu aracın satılması baya zor gibi duruyor.
  • Hocam benzinli araç biraz daha zor satılıyor 1 serisinde çünkü 0 km alınırken benzinli dizel farkı 4 5 bin TL civarındaydı 118i-116d için
    Ama dizelden bu aracın keyfinin çeyreğini bile zor alırsınız
    M Plus donanım yeterli katlanır ayna hifi müzik sistemi gelişmiş gösterge iç dış M paket var araçta ekstra olarak çok isterseniz 800 900 liraya Cruise taktırabilirsiniz
    Bütçe biraz daha esnerse Mineral Gri içi kırmızı olan 120i yi alın bence
  • Aracı maksimum 2 kişi kullanacaksanız alın arkaya kimse oturamıyor
  • bu arac ekim kasimdan beri ilanda benim bildigim ve daha eskide olabilir cunku ben 1.18 aldigimda ilandaydi daha eskide olabilir o yuzden 8000 yapmis olmasi dogal onun disinda yeni 1.18 kesinlikle daha az yakar sehir icinde yaklasik 2 lt az uzun yolda farketmez pek .makyajsiz 1.18 le yeni 1.20 nin 7 hp fark disinda farki yok o 7 hp de standart kullanici anlamaz anca dynoda belli olur yakitlarida aynidir.eskidende 1.16 1.18 den fazla satilirdi fiyat farki az olmasina ragmen su an 1.20 yok ama satildigi donemde de yine az satildi 1.18 lci den.1.16 ve 1.18 lci gayet yeterli perf. sunuyor cogu kullanici icin.1.20 i pek tutmadi o yuzden.Satarken zorlanabilirsin ilandaki 1.20 lerin cogu neredeyse 6 aydir ilanda.mesela 107 ye 109 a ilana cikmis 2 arac vardi ekimde hemen satildilar muhtemelen 2000 asagisina gittiler 2 aracta boyasiz pahali olan maviydi.115 den fazla verme derim
  • tabi .1.20 ye cikinca 3 e doner cogu kullanici o da var. oncede yazmistim
    Hocamhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kamas-motors-3.20i-ed-40-yil-makyajli-estoril-blue-siyah-deri-401738701/detay/ şu aracı takip ediyorum bir süredir. 163'den aşağıya inmiyorlar. 160'a verirlerse almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Hocamhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kamas-motors-3.20i-ed-40-yil-makyajli-estoril-blue-siyah-deri-401738701/detay/ şu aracı takip ediyorum bir süredir. 163'den aşağıya inmiyorlar. 160'a verirlerse almayı düşünüyorum sizce iyi bir fiyat mı?

2016 alinir bu fiyata diye dusunuyorum ama line li bir araci cok daha ucuza alirsin ivir zivir oyuncaklara duskunlugun yoksa sportline bir 3.20 isini gorur bence yine bu fiyatlara cikinca 5.20 alinir
    soyle diyelim 110-115 e kadar 1 115-135 e kadar 3 135-160 arasi 5 alinir benzinli asagi yukari benim piyasadan izlenimlerim ve kullanici tercihleri
    sunroof xenon veya led 1 serisi + deri koltuk 3 serisi +hayalet vakum 5 serisi icin alista kullanista ve satista standart parametreler

Hocam 5 istemiyorum açıkçası, daha sportif bir araç istiyorum. Ivır zıvır oyuncaklara aslında düşkünlüğüm yok, ama istediğim 2-3 şey var kesin olarak.
    1-M direksiyon
    2-Elektrikli, hafızalı koltuk
    3-M alcantara veya 40. yıl deri koltukları
    4-Aracın renginin estoril blue olması:)
    5- Kesin olmamakla birlikte araçtaki büyük ekran çok hoşuma gidiyor. Kenarlarda boşluk olmaması gerçekten estetik kazandırmış. Bir de M body kitin sportif duruşu hoşuma gidiyor.

İlk mesajdaki 1.20'de dikkatimi çekmedi değil, ama satılması çok zor bir araca benziyor. Bir de aracın ibreleri kısmında yakıt tüketimi manuel olarak gözüküyor. Makyajlı 1'lerde bu ekran dijital olmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 17 Nisan 2017; 18:54:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.