Şimdi Ara

BMW 1.20i e87 n46 valvetronik arıza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım 136000'de motor arıza lambası yandı başta yakıttan dolayı yandığını düşünüp ustam önce o sorunu çözdü, daha sonra arızayı sildi, araca yeni yakıt alındı ve tekrar yola çıktıktan sonra normal hızda ilerlerken tekrar arıza lambası yandı tekrar ustaya giderken araç çekişten düştü yavaş yavaş 50'ye kadar çıktı bende daha fazlası için zorlamadım, tekrar makineye bağlandığında valvetronik hız limitleme ve valvetronik dahili arıza hatalarını verdi, ustam önemli birşey yok deri fakat bu sorunu daha önce yaşamış olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim, çözüm olursa yarın paylaşırım,

• Çözüldü..
    İlk yakıt arızasının yazılımdan tamamen silinmemesinden dolayı bu arızayı yapmış.
  • Çözüldü yazdım fakat sorun tekrarlandı, yarın valvetronik motoruna bakılacak, dinamoya benzeyen bu motor Hakkı'nda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aofpsycho

Çözüldü yazdım fakat sorun tekrarlandı, yarın valvetronik motoruna bakılacak, dinamoya benzeyen bu motor Hakkı'nda bilgisi olan var mı?
    valvetronic n45'teki gibi bir vanos ise dişliler + zincir değişecek fiyatları oldukça tuzlu
    yok m52 m54 teki gibiyse beisan marka tamir kitleri mevcut
    herkesin yapabileceği anlayacağı birşety değil fakat
  • Arıza motoru durdurmuyor yada ekstra bir ses çıkartmıyor sadece hız sınırlıyor ve yavaş yavaş hızlanıyor
  • Çözülmeyen arıza devam ediyor, hiç bilgisi olan yok mudur arkadaşlar? Valvetronik motoruyla ilgili?
  • quote:

Çözülmeyen arıza devam ediyor, hiç bilgisi olan yok mudur arkadaşlar? Valvetronik motoruyla ilgili?
    istanbuldaysan star servise götür bari onlar bizden iyi anlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E34 5.20i Buji problemi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da değilim maalesef
  • quote:

İstanbul'da değilim maalesef
    hangi şehirdesinmiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VieraGT

hangi şehirdesinmiz

Alıntıları Göster
    Sorun halloldu o kadar önemli bir durum değilmiş, valvetronik'e giden tesisatta ufak bi kaçık varmış, devamında hatanın devam etme sebebi kalitesiz lpg sebebiyle gerçekleşmiş
  • Aylardır aynı şekilde 2-3 haftada bir aynı hatayı tekrarlıyor, sorunun tüple olduğuna kanaat getirebildik ama çözüm olarak hala kesin birşey yok, tüpün markası prins bu arada, hata kodu "Valf strok kontrolü 2a67" daha sonrasında yanlış hayırlamıyorsam "kızdırma karbüratörü 1-2" benzinden tüpe geçerken, bir titreme sonrası veriyor, çözümleriniz değerlidir, teşekkürler
  • P1062 hatası geldi şimdide halen devam beyler, yok mu yardım edecek olan?
  • quote:

P1062 hatası geldi şimdide halen devam beyler, yok mu yardım edecek olan?
    Ben de e87 118ia var. Ekranda arıza çıktı, sildirdim. Fakat bu sefer de çekiş düştü. Parça değişti (Valvetronik) 600 TL gibi bir ücreti var, işçilik hariç. Düzeldi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmayster -- 12 Ağustos 2016; 14:20:01 >
  • Teşekkürler, bende aynı arızadan dolayı olmuş, 700 parçaya+100 jak gibi birşeye verdim el emeği başka işlerden dolayı toplamda 400 verdim ama bu bir kıstas değil
  • quote:

Teşekkürler, bende aynı arızadan dolayı olmuş, 700 parçaya+100 jak gibi birşeye verdim el emeği başka işlerden dolayı toplamda 400 verdim ama bu bir kıstas değil
    Aynı sorun 1.18i aracımda olmuştu. Lpg aldığımdan kısa bir süre sonunla bununla karşılaşmıştım. O dediğiniz parça değişti. 800e yakın bir ücret ödemiştim.
  • Aynı sonun bendede var şuan yarım motor lambası 2 üç haftada bi gösteriyor bilgisi olan varmı teşekkürler

• up

Çözüme ulaşan var mı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderti

up

Çözüme ulaşan var mı !
    hocam valvetronik değişecek.
  • Salim9176 S kullanıcısına yanıt
    Hocam arızayı giderebildiniz mi? Sonuç ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfXavier

hocam valvetronik değişecek.

Alıntıları Göster
    Aynı sıkıntı bende de var ancak çekişten düşmedi araç. Kesin olarak valveteonik mi değişmeli acaba? Ankara’da gösterebileceğim bir yer var mı?

Sorunu tam olarak açıkladığım link burada yardımcı olursanız çok sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/bmw-120i-yarim-motor-arizasi-ve-ariza-kodlari-yardim--139996120

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.