Bildirim
Bmw 1 mi? Golf 6 mı? Astra J kasa mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi donanım motor düşünüyorsunuz. Fİyat aralığı yakıt tüketimi kıstaslarınızı belirtirseniz daha iyi olacaktır -
esasen 33-38 aralığında düşünüyorum.motor seçeneği olarak kullanıcılar yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır sanırım.
Bunun dışında değerlendirme kriterlerim; konfor,iç genişliği( aile arabası olacak), mekanik ve diğer aksamların sağlamlığı,kronik arıza vb. şekilde. -
Ic hacimde golf diger herseyde bmw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kasadan aile aracı olmaz bence. -
varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vibrant
Arkadaşlar merhaba.Bir önceki kasa BMW 1 serisi ile VW Golf 6 arasında kaldım.Bu araçları kullananların yorumlarını almak istiyorum.
Söz konusu BMW 1 serisinin arka koltuğuna bindiniz mi? -
düşüncelerinizi detaylandırabilirseniz okumaya açığım -
Golf 6 sahibiyim ve yeni 1 serisinden bile kat kat daha geniş bir iç hacime sahip. Bence tercihinizi Golf'ten yana kullanın. Hem servisi daha ucuz olur hem de aile için çok daha uygun bir araç olur. Bir de rcd510 alırsanız iç mekan olarak da 1 serisinin önüne geçebilir bence. -
Yok binmedim.Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? -
Binerseniz neden bu soruyu sorduğumu anlayacaksınız. 1.75 boyunda olan birisi bile arka bölüme binerken şekilden şekile giriyor, çıkmak daha da zor.. -
O kasa 116 dan kesinlikle uzak durun.
Konfor, performans ve genişlik cok kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genişlik olarak benim Grande Punto bahsettiğiniz model bmw 1 serisinden daha rahat. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vibrant
Yok binmedim.Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
e87 Allah yüzüme baktı ki bu arabadan çabucak kurtuldum neyini anlatayım agresif kullanmayla 50 liralık benzinle 60 km gittiğimi mi ben hayatımda bu kadar yakan araba görmedim 8 silindirli sanki mübarek arka desen yok gibi bişey coupe sanki araç dostum sana tavsiyem sakın alma 1 serisini bak tecrübe konuşuyo dinle beni yada al 1 hafta takıl gör -
Bir tanıdığın var aslında ulaşabilirsem denerim.1.75 bile sığamıyorsa sıkıntı var demektir. -
Uygun fiyata Bmw alma fikri cazip geliyor ama o arabanın Bmw olması dışında pek bir cazibesi yok. İçi dar ve albenisi yok. Az kaçar çok yakar. Lpg taksan bagaj nerdeyse iptal oluyor zaten küçük. Son zamanlarda eski kasa Leon'larla beraber apaçi style şahıslarda görmeye başladım.
Bunlar benim gözümde olumsuzlukları, her şeye rağmen o bir Bmw. Sitenin otoparkında var bir tane füme renk otomatik,araç çok temiz görünüyor ışıl ışıl. Bakınca hayran bırakıyor kalbinizin sesini dinleyin zevk sizin para sizin. =) -
Golf 5 sahibiyim, golf 7'ye hastayım, ama 1 de o iç mekan, o şanzıman ve o arkadan itiş varken alınacak modeller yakın fiyattaysa golf'ün yüzüne bile bakmam, hatta kaputuna tükürürüm.
Yalnız 33-38'e ne kadar temiz bir 1 serisi alınabilinir ondan da şüpheliyim.
Bu arada bir donanımhaber klasiği yine başlamış; az kaçar çok yakar, apaçi arabası vs... -
Yazılarınızı dikkate alacağım.BMW deyince konfor ve sürüş keyfi geliyor aklıma ama bu model konfor konusunda başarısız sanırım.Zira youtb daki incelemelerde de değinilmiş.Yakıt konusunda,gerçekten bu durumda ise hiç bulaşmamak gerek -
Evet özellikle beyaz rengi çok hoş duruyor.Kalbimi dinlersem BMW der ama, mantıklı karar vermek zorundayım -
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Golf 6 sahibiyim ve yeni 1 serisinden bile kat kat daha geniş bir iç hacime sahip. Bence tercihinizi Golf'ten yana kullanın. Hem servisi daha ucuz olur hem de aile için çok daha uygun bir araç olur. Bir de rcd510 alırsanız iç mekan olarak da 1 serisinin önüne geçebilir bence.
Aslında servis müdürü arkadaşım golf 6 yı aklıma soktu.Sağlamlık ve konfor açısından çok övdü.Birde bu arka tarafta bağımsız süspansiyon olmasının artısı var mı? golf 7 de yok diye eleştirilmişti,merak ettim. Birde rcd510 nedir, teyp falan mı?
Benzer içerikler
- honda civic kronik sorunları
- opel astra otomatik şanzıman tipi
- evimin önüne araba park ediyor nereye şikayet edilir
- matador lastik yorum
- toyota hilux en çok tutulan modeli
- renault rafale 2024
- volkswagen virtus
- jeep avenger fiyat
- elektrikli otomobil markaları
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X