Şimdi Ara

BMW 116 İ / WW TIGUAN ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR MERHABA , siteye yeni üye oldum. BMW 116 i almayı dusunuyorum. bugun gidip konustum sunroof lu , hız sabitleyicili , alasımlı jantlı full versiyon 67 000 TL dediler 62 civarına kadar dustuler , ben begendim ve aklıma yattı gibi ama yinede sizin fikirlerinize ihtiyacım var. bu aksam karar vermem gerekiyor artık. bir suredir dusunuyorum zaten. Biliyorum aynı sınıf değiller ama WW tiguan 4-2 ile arasında kaldım. ikiside aynı fiyat. sizce ne yapmalıyım..??

• 1 serisi hayranı olarak bakarsam tabiki 1 serisi derim. Ama sıfır alıpta o parayı verene kadar daha güzel araçlar var. Tiguan güze bir araç Ama 1 serisi ile karşılaştırırsak çok farklı konsepteler. 62bin lira M paket olmadıkça verilmez bana kalırsa. İkinci elden daha uygun fiyatlara 1 serisi bulursun. 3 kapımı 5 kapımı düşünüyorsun. E
  • ikisi çok farklı segmentlerde araçlar...

bende bmw kullanıcısıyım ancak 1.16i yerine tiguan'ı tavsiye ederim..
  • forumdaki herkese merhaba,

yeni bir üyeyim, bir süredir okuyorum.
    artık yazıyorum da.

kozbi ile aynı tereddütü ben de yaşıyorum.
    2010 ilk aylarında ben de ikisi arasında bir tercih yapacağım.

1.16 için iyi bir fiyat almışsın, araç full ancak neredeyse çıplak araç fiyatına.
    özel bir bağlantın var mı, bayi den mi aldın?
    bu şartlarda 1.16 bir adım öne geçiyor bence.

tiguan için aldığın fiyat & aksesuar bilgisini paylaşabilir misin?

bir de 1.16 sanırım daha önce kasa yenileyecek.
    bu da bir faktör olarak düşünülmeli.
    tam tarihleri bilmiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbz -- 11 Aralık 2009; 17:23:35 >
  • merhaba arkadaslar , baska forumlarda 116i veya tiguan 4*2 arasında kaldıgımı yazıp sizlerden fikir almıstım. fakat dün bir anda sartlarımızı biraz daha zorlayıp 320d advantage paket almaya karar verdik.. hatta kaporamızı verdik yarın kredi basvurusu yapıyoruz. aracın malıyetı 41200 euro olucak.. son indirimlerle fiyatı bu kadar dusurtebıldım. yanında orjınal bmw paspası , ılk bandrol hediyesi, ilk bakım 25-30 000 km hediyesi , boya koruma pakedi gibi hediyelerle.
    fakat ilk defa bu kadar yuksek rakamlar odeyerek arac alıyoruz. baya bir sınıf atladık yani.. suanki aracım toyota yaristi...
    simdi yinede dusunuyorum bu kadar para vererek bu aracı almakla ıyı yaptımmı acaba diye.. yada bu rakamlara baska bırsey alabılırmıydım diye..
    yorumlarınızı bekliyorum..............
  • bu arada mehmetbz 116 icin aldıgım fiyatı istersen sanada alabilirim..
  • Ödeme gücüm var,Allah'a çok şükür kendime de güveniyorum her türlü ödeyebilirim diyorsan iyi yapıp yapmak meselesi neresinden bakarsan bize göre değişir. İmkanım ols abende alırdım en azından böyle bir katkı yapayım sana ;

Güle güle binmek nasip olsun. İyi tercih güzel araba. Kaza bela olmadıktan sonra ve eminim titizlikle bakacaksın aracına ozman uzun yıllar kullanırsın. 5-6 yıl sonra bile herzaman kendini taşıyan bir araba markası olarak yine seve seve bineceksindir buna eminim. Mesela bunu Tigun için demek zor. Sıkılabileceğin bir araba olabilir bir süre sonra.

Bize düşen hayırlı günlerde kullanmanı dilemek. Gerçekten güzel araba. Motorseçimi çok iyi. Hem 2000 motor hemde dizel. Performans ve ekonomi bir arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: kozbi

ARKADASLAR MERHABA , siteye yeni üye oldum. BMW 116 i almayı dusunuyorum. bugun gidip konustum sunroof lu , hız sabitleyicili , alasımlı jantlı full versiyon 67 000 TL dediler 62 civarına kadar dustuler , ben begendim ve aklıma yattı gibi ama yinede sizin fikirlerinize ihtiyacım var. bu aksam karar vermem gerekiyor artık. bir suredir dusunuyorum zaten. Biliyorum aynı sınıf değiller ama WW tiguan 4-2 ile arasında kaldım. ikiside aynı fiyat. sizce ne yapmalıyım..??

naptın sonuç ne oldu?
    ben de ya sportage ya da 1.16i almayı düşünüyorum..
    kelalaka modeller ama bilmiyorum
    2008 arıyorum ben de kmsi az temiz...!!!
    kimde var 1.16..
    memnun musunuz!!?

• arkadaş 3.20 D aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.