Şimdi Ara

BMW 116 Motoru Güçlendirme İşlemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

5 te çıkıyorum.Anadolu yakasındayım.7ye kadar oradaysanız gelirim tabi seve seve.Uçarım hatta:)

Hocam normalde kalıyorum o saatlere ama yarın ekstrem bir durum var saat 7 gibi Atatürk havalimanında olmam gerekiyor bir paket teslim alacağım.
    Cumartesi gündüz nasıldır programınız?
  • İyi durumdadır cumartesi gündüz.Arkadaşımı da alır gelirim.biz daha 25 yaşında sebi sübyanız.öğreneceğimiz çok şey var muhakkak:)
  • Hocam merak etme bende 23 çok değil az bile, ama normalin üzerinde bir ilgim alakam var bu işlere.
    O zaman gündüz kısmet olursa sanayide bir araya geliriz.
  • Aaaa öyle deme senin bilgin paylaşılmaya değer.Genç yaşta bu kadar bilgiliysen zaten ohoooo daha da iyi.Yarın haberleşelim özelden veya bu topic üzerinden hafta sonu için.
  • Hocam size daha radikal bir çözüm sunayım. 1.16'nızı satın, üzerine modifiyeye harcayacağınız parayı ekleyin, 1.20i alın lpg taktırıp performans derdi olmadan keyifle aracınıza binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

5 te çıkıyorum.Anadolu yakasındayım.7ye kadar oradaysanız gelirim tabi seve seve.Uçarım hatta:)

Hocam normalde kalıyorum o saatlere ama yarın ekstrem bir durum var saat 7 gibi Atatürk havalimanında olmam gerekiyor bir paket teslim alacağım.
    Cumartesi gündüz nasıldır programınız?

Paket seni paket yapmasında aman dikkat
  • quote:

Aaaa öyle deme senin bilgin paylaşılmaya değer.Genç yaşta bu kadar bilgiliysen zaten ohoooo daha da iyi.Yarın haberleşelim özelden veya bu topic üzerinden hafta sonu için.

Yarın kısmetse öğlen vakitlerinde orada olurum.
  • Birkac saat sonra 2 gibu 32. Sokak turkoglu mercedes te olucaz gelenler gelsin
  • Mini cooper S motoruyle aynı motor kullanılıyor 116 da...Buda teorik olarak demek oluyor ki Cooper S yakıt sistemi,manifoldu,turbosu ve beynini aracına uyguladığın zaman 210HP güç alabilmen mümkündür.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.