Şimdi Ara

BMW 116d vs Mercedes-Benz A180 CDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
15.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plantamax

1)
     BMW 116d vs Mercedes-Benz A180 CDI

2)

MODE: ON

A little less conversation a little more action...

Success is not a coincidence...

TOEFL TERK MOD: OFF

For God's Sake , get out

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW 1 seirisinde daha güçlü motor, daha az yakıt tüketimi, arkadan itiş, daha yüksek sürüş keyfi, avantajlı sürüş pozisyonu, daha ferah iç mekan, daha geniş bagaj hacmi var. bir çok test merkezide bu başlıklarda hemfikir. ayrıca bana göre 1 serisinde idrive da daha başarılı. mercedesdeki ekran gibide kalitesiz değil. ben bu nedenlerle hala 1 serisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    el freninide bir sonraki kasada değiştirriler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Cls hariç , mercedes'i bmw'ye tercih etmem için bi neden yok.

Avrupa'nın tek markası var bana göre , o da BMW'dir.

Şaka mı bu?Ciddi söylüyor olamazsınız.Audiyi Vw falan geçtim Mercedes kadar dünya üzerinde bilinen başka bir marka yoktur.Koskoca Mercedesi silip attınız.Bu kadar fanatizm kokan bir yorum ender görülür.Durun tahmin edeyim.Japon arabalarını Avrupa arabalarına karşı savunuyorsunuz ama Avrupa arabalarına karşı olan ön yargınızı gizlemek için de yine Japon arabaları gibi motor konusunda başarılı olan markayı yani Bmw yi tercih ettiniz ki kendi kriterinize uygun bir marka bulmuş oldunuz.Audi Mercedes gibi markaları seçseydiniz o markaların Japon arabalarından üstün olduğu kalite konfor gibi konuları da göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bu durum savunduğunuz Japon arabalarının eksik yanlarını ortaya çıkartabilir,açık vermenizi sağlayabilirdi.

Aynı şeyler Vw veya herhangi diğer Avrupa arabalarının fanatikleri için de geçerli.Niye böyle ya hep ya hiççiyiz?Niye her markanın eksi ve artıları bulunduğunu kabul edemiyoruz?

Vw yi silenler çok forumda.Yerin dibine batıranlar.Onlara alıştık da Mercedes i silmek Avrupada Mercedesi yok saymak hangi aklın ürünüdür anlayamıyorum.Ben Mercedes markasına ayrı bir sempati duyarım.Ama hiçbir zaman Bmw,Audi Vw markasının büyüklüğünü unutmam.Hepsi de çok başarılı ve dev markalar.Tıpkı Honda gibi,Tıpkı Toyota gibi.

Bütün marka fanatiklerine karşıyım.

Neyse 2 araca gelince.tasarım olarak Mercedes Bmw den daha güzel görünüyor.Daha elit ve estetik.Bmw nin ise iç mekanını daha başarılı buluyorum dizayn açısından.Birini alacak olsam Mercedes alırdım.

arkadasım niye celallendin bu kadar?

olayı fanatikliğe bağlarsın tamam da, japon araçlarını sevmeme nasıl bağladın hayret...

ne yazmışım, cls hariç mercedesi bmw'ye tercih etmem demişim.

evet etmem , insanlar da etmiyor artık o yüzden de bmw zirveye yerleşmiş durumda.

mercedes tabi ki büyük bi marka, bunu tartışacak halimiz yok. ama gerileme devresinde.

avrupa'da tek marka var derkeb avrupanın en başarılı markası bmw'dir. emin adımlarla zirveye geldiler ve kolay kolay alamaz diğer markalar.

İnsanlar tercih etmiyor artık demek için arada ciddi satış farkı olması lazım.

Şu an A ve CLA'da sıra yazılıyor. Geçen hafta CLA için Ağustos deniliyordu. Makyajlı E, S ve GLA bu yılın yeni modelleri. Bu araçlar da piyasaya çıkınca farkın kapanmaması için hiçbir neden yok.

Alt sınıflara yeni yeni önem verdi Mercedes. E ve F sınıflarında ise tartışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum.

• Hayırdır dedim kimse GOLF yazmamış ilkkez :D direk araya sıkıştırmışsın GOLFüde
  • A serisinin tek üstünlüğü tasarımı bence. Ki o da göreceli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C premium sınıfta mercedes a serisinden gerisi hikaye
  • Bence volvo v40 ama golf R-line da fena olmaz. R-line paket golf a serisini de 1 serisini de ezer.
  • 1 serisi daha iyi ama ön tasarımı mercedes A serisine göre çok kötü .
  • ikiside güzel bence ama nedense kalbim bir bmwci olarak mercedes diyor
  • quote:

Cls hariç , mercedes'i bmw'ye tercih etmem için bi neden yok.

+1905

İki marka arasında ciddi anlamda fark var.
  • BMW M paket olmadikca 1 serisinden 5`e kadar ozellikle onden hic kasli ve spor durmuyor. Ancak M paket olunca arac bambaska gorunuyor gozume.

M paket 1 serisini tercih ederdim sadece gorunus olarak. Ancak o rahatsiz koltuklar hic yakismamis BMW`ye arac bosline bile olsa.

Simdi birileri kizacak bana ama GOLF`un koltuklari bosline BMW`den daha rahat. 2 aracida kullanmadim sadece showroom`da inceledim o kadar.
  • 1 serisi makyaj mı yiyecek ne çabuk kaynak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes
  • A180
  • röno motoruyla bmw karşılaştırılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

1)

2)

MODE: ON

A little less conversation a little more action...

Success is not a coincidence...

TOEFL TERK MOD: OFF

Büyükler konuşurken araya girilmez.

• 1 serisi daha performanslı özellikle 118i
  • İkisine aynı anda bakınca Dizayn olarak A serisi benı benden aldı... Bmwyi düşünemiyorum şuanda.
  • Videonun sonunda konfor açısından 1 , sürüş dinamikleri açısından a serisi daha iyi dedikten sonra benim şahsi seçimim sürüş dinamikleri açısından 1 serisi dedi.

Ben mi yanlış anladım, kafam Karıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

röno motoruyla bmw karşılaştırılmaz

BMW de peugeot ve citroen motorunu kullanıyo ona bakarsan... ayrıca f1 de en fazla tercih edilen motor reno motorudur. bmw f1 e girdi ama dayanamayıp çıktı mercedes hala devam ediyor ve f1deki 3 markaya motor sağlıyor. yani reno ve mercedes motorlarının kalitesi dayanıklılığı tartışılmaz... peugeot motorundansa reno motoru olsun bence daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.