Şimdi Ara

BMW 116d vs Mercedes-Benz A180 CDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
15.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 serisinin koltuguna oturun sonrada A`nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStig

1 serisi m paket olmadıkça hiç bir çekiciliği yok bence. Bu arada hayırlı olsun.

stig ne zamandan beri konuşur oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

Orijinalden alıntı: TheStig

1 serisi m paket olmadıkça hiç bir çekiciliği yok bence. Bu arada hayırlı olsun.

stig ne zamandan beri konuşur oldu

DH'ye geldiğinden beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de golf bi baska...

• quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

röno motoruyla bmw karşılaştırılmaz

Reno motoruyla pejo motoru karsilastirilmaz, renult motoru daha iyi.

• 116 göze daha hoş geliyor bence.(ikisinin de boş halini kıyaslıyorum yoksa AMG harika)
    Motor,arkadan itiş,sürüş keyfi derken bence BMW

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söle bir bakiniyordum Mercedes ve BMW konuları ilgimi cekti. 7 sene BMW kullandıktan sonra bir değişiklik yapıp Mercedes e geçiş yaptım.

Bence BMW ve MB i karşılaştırmak elma ile ayvayı karşılastırmak gibi. Tamamen farklı amaçlar için yaratılmış iki araç.

MB konfor ve rahatlık için herşeyi düşünmüş BMW ise sürüş zevki konusunda herşeyi düşünmüş.

Bence tüygibi hafif hisli yolu bile hissetmeyeceğiniz bir araç istiyorsanız MB i seçmelisiniz. Yok ben yolu hissetmek isterim direksiyonum yol koşulları hakkında bana tam bilgi verecek araç bütün yönlendirmelerime harfiyen uyacak filan derseniz BMW tercih etmelisiniz.

Son olarakta BMW katalogtaki yakıt tüketimi verilerine daha yakın veriler yakalıyor MB ise katalog verilerinin yanından gecemiyor. en azından benim kullandığım modeller için bu böyle. 2.5 LT BMW ile 100 kmde 13 LT harcarken 1.8LT MB ile 100 km de 16 LT yakıt

tüketiyorum. (şehir içi kullanımda)

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: emre356

quote:

Cls hariç , mercedes'i bmw'ye tercih etmem için bi neden yok.

Avrupa'nın tek markası var bana göre , o da BMW'dir.

Şaka mı bu?Ciddi söylüyor olamazsınız.Audiyi Vw falan geçtim Mercedes kadar dünya üzerinde bilinen başka bir marka yoktur.Koskoca Mercedesi silip attınız.Bu kadar fanatizm kokan bir yorum ender görülür.Durun tahmin edeyim.Japon arabalarını Avrupa arabalarına karşı savunuyorsunuz ama Avrupa arabalarına karşı olan ön yargınızı gizlemek için de yine Japon arabaları gibi motor konusunda başarılı olan markayı yani Bmw yi tercih ettiniz ki kendi kriterinize uygun bir marka bulmuş oldunuz.Audi Mercedes gibi markaları seçseydiniz o markaların Japon arabalarından üstün olduğu kalite konfor gibi konuları da göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bu durum savunduğunuz Japon arabalarının eksik yanlarını ortaya çıkartabilir,açık vermenizi sağlayabilirdi.

Aynı şeyler Vw veya herhangi diğer Avrupa arabalarının fanatikleri için de geçerli.Niye böyle ya hep ya hiççiyiz?Niye her markanın eksi ve artıları bulunduğunu kabul edemiyoruz?

Vw yi silenler çok forumda.Yerin dibine batıranlar.Onlara alıştık da Mercedes i silmek Avrupada Mercedesi yok saymak hangi aklın ürünüdür anlayamıyorum.Ben Mercedes markasına ayrı bir sempati duyarım.Ama hiçbir zaman Bmw,Audi Vw markasının büyüklüğünü unutmam.Hepsi de çok başarılı ve dev markalar.Tıpkı Honda gibi,Tıpkı Toyota gibi.

Bütün marka fanatiklerine karşıyım.

Neyse 2 araca gelince.tasarım olarak Mercedes Bmw den daha güzel görünüyor.Daha elit ve estetik.Bmw nin ise iç mekanını daha başarılı buluyorum dizayn açısından.Birini alacak olsam Mercedes alırdım.

arkadasım niye celallendin bu kadar?

olayı fanatikliğe bağlarsın tamam da, japon araçlarını sevmeme nasıl bağladın hayret...

ne yazmışım, cls hariç mercedesi bmw'ye tercih etmem demişim.

evet etmem , insanlar da etmiyor artık o yüzden de bmw zirveye yerleşmiş durumda.

mercedes tabi ki büyük bi marka, bunu tartışacak halimiz yok. ama gerileme devresinde.

avrupa'da tek marka var derkeb avrupanın en başarılı markası bmw'dir. emin adımlarla zirveye geldiler ve kolay kolay alamaz diğer markalar.

İnsanlar tercih etmiyor artık demek için arada ciddi satış farkı olması lazım.

Şu an A ve CLA'da sıra yazılıyor. Geçen hafta CLA için Ağustos deniliyordu. Makyajlı E, S ve GLA bu yılın yeni modelleri. Bu araçlar da piyasaya çıkınca farkın kapanmaması için hiçbir neden yok.

Alt sınıflara yeni yeni önem verdi Mercedes. E ve F sınıflarında ise tartışmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum.

hocam yalnız avrupa pazarı için bahsedersek mercedes ciddi bir düşüş yaşıyor gerçekten eskisi gibi değil ha avrupadakiler bizim milletimiz gibi 'off be yıldızı yeter' demiyor o da ayrı mesele.Ama gerçek şu ki tr de artarken mercedes satişları avrupada düşüşte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mercedesin tamponlarını farlarını söksen gene bmw den güzel durur...

golf gibi prömiyum boş bir aracı bunların yanında aynı sayfaya koymak şebeklik yapmak gibi bişey...
  • quote:

Cls hariç , mercedes'i bmw'ye tercih etmem için bi neden yok.

Avrupa'nın tek markası var bana göre , o da BMW'dir.

Aynen katılıyorum.
  • o kadar para baglasam tercihim a 180 mercedes olurdu.

• BMW de arkadan itiş donanımı bulunmuyor da, ARKADAN ÇEKİŞ standart

Öğrenin artık şunu... Türkçeyi katlettiniz.
  • M paket 1 serisi al dostum...estoril maviyide cak.oh mis ikiwide cok guzel arac hangisini alirsan al pisman olmazwin zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.