Bildirim
BMW 116d vs Mercedes-Benz A180 CDI
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
çok sevdiğim 2 araba olmasına rağmen bu çekimi yapanların amatörlüğü tamamını izlememi engelledi. Yahu dilin bu kadar sürçüyorsa o sahneyi tekrar çek arabaların özellikleri ancak bu kadar sıkıcı ve hızlı anlatmaya çalışırken rezil ederek anlatılabilirdi. Bu arada "Bmw daha yumuşak bir sürücü kitlesine hitap ediyor" demeside beni benden aldı :D
Ps: elemana o kadar kıl oldum ki arabalar hakkında yorum yapamadım.. -
birini alacak olsam mercedes alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 9 Mayıs 2013; 22:10:32 > -
A serisi harbiden bi başka duruyor be -
o eblek bakisi ile bmw kaybediyor her turlu ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cls hariç , mercedes'i bmw'ye tercih etmem için bi neden yok.
Avrupa'nın tek markası var bana göre , o da BMW'dir. -
1 serisi m paket olmadıkça hiç bir çekiciliği yok bence. Bu arada hayırlı olsun.
A serisi yollarda bir başka duruyor.A serisinin yanında çirkinliğine rağmen,yinede Bmw 1 serisini tercih ederim. -
Gecen yolda gordum mercedesin A klasini, volvo gibi burnu var, yandan bakildiginda sanki astra gibi duruyo (belkide bi bana oyle geliyodur :D)
BMW de benim fikirlerim farkli, genelde ilk ciktiginda pek begenen olmaz ama insan zamanla sevmeye basliyo (E87, E65, F20 gibi), bir nevi zaman otesi design -
Bu sınıfta bir araca para veriyorsam arkadan itişli olması büyük fark yaratır.
Ayrıca bmw nin iç mekanı daha kaliteli.
A serisi de amg donanım olmadan bir şeye benzemiyor.
BMW nin aktarma kabiliyeti de A serisine göre daha iyi.
Yol tutuş sürüş dinamikleri vs,kısacası benim için 1 serisi her açıdan daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: HondAta
Avrupa'nın tek markası var bana göre , o da BMW'dir.
Şaka mı bu?Ciddi söylüyor olamazsınız.Audiyi Vw falan geçtim Mercedes kadar dünya üzerinde bilinen başka bir marka yoktur.Koskoca Mercedesi silip attınız.Bu kadar fanatizm kokan bir yorum ender görülür.Durun tahmin edeyim.Japon arabalarını Avrupa arabalarına karşı savunuyorsunuz ama Avrupa arabalarına karşı olan ön yargınızı gizlemek için de yine Japon arabaları gibi motor konusunda başarılı olan markayı yani Bmw yi tercih ettiniz ki kendi kriterinize uygun bir marka bulmuş oldunuz.Audi Mercedes gibi markaları seçseydiniz o markaların Japon arabalarından üstün olduğu kalite konfor gibi konuları da göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bu durum savunduğunuz Japon arabalarının eksik yanlarını ortaya çıkartabilir,açık vermenizi sağlayabilirdi.
Aynı şeyler Vw veya herhangi diğer Avrupa arabalarının fanatikleri için de geçerli.Niye böyle ya hep ya hiççiyiz?Niye her markanın eksi ve artıları bulunduğunu kabul edemiyoruz?
Vw yi silenler çok forumda.Yerin dibine batıranlar.Onlara alıştık da Mercedes i silmek Avrupada Mercedesi yok saymak hangi aklın ürünüdür anlayamıyorum.Ben Mercedes markasına ayrı bir sempati duyarım.Ama hiçbir zaman Bmw,Audi Vw markasının büyüklüğünü unutmam.Hepsi de çok başarılı ve dev markalar.Tıpkı Honda gibi,Tıpkı Toyota gibi.
Bütün marka fanatiklerine karşıyım.
Neyse 2 araca gelince.tasarım olarak Mercedes Bmw den daha güzel görünüyor.Daha elit ve estetik.Bmw nin ise iç mekanını daha başarılı buluyorum dizayn açısından.Birini alacak olsam Mercedes alırdım.
-
Golf alırsın hem daha konforlu hem de paran cebinde -
sanıyorum bmw 1 serisinin on goruntusune makyaj gelicek..
ama A serisinin tipi cok fena yaw param olsa alırım hic tereddütsüz ama malesef :( -
sırf el freni gozun onunde olmadigi icin mercedes'i tercih ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: emre356
quote:
Şaka mı bu?Ciddi söylüyor olamazsınız.Audiyi Vw falan geçtim Mercedes kadar dünya üzerinde bilinen başka bir marka yoktur.Koskoca Mercedesi silip attınız.Bu kadar fanatizm kokan bir yorum ender görülür.Durun tahmin edeyim.Japon arabalarını Avrupa arabalarına karşı savunuyorsunuz ama Avrupa arabalarına karşı olan ön yargınızı gizlemek için de yine Japon arabaları gibi motor konusunda başarılı olan markayı yani Bmw yi tercih ettiniz ki kendi kriterinize uygun bir marka bulmuş oldunuz.Audi Mercedes gibi markaları seçseydiniz o markaların Japon arabalarından üstün olduğu kalite konfor gibi konuları da göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bu durum savunduğunuz Japon arabalarının eksik yanlarını ortaya çıkartabilir,açık vermenizi sağlayabilirdi.
Aynı şeyler Vw veya herhangi diğer Avrupa arabalarının fanatikleri için de geçerli.Niye böyle ya hep ya hiççiyiz?Niye her markanın eksi ve artıları bulunduğunu kabul edemiyoruz?
Vw yi silenler çok forumda.Yerin dibine batıranlar.Onlara alıştık da Mercedes i silmek Avrupada Mercedesi yok saymak hangi aklın ürünüdür anlayamıyorum.Ben Mercedes markasına ayrı bir sempati duyarım.Ama hiçbir zaman Bmw,Audi Vw markasının büyüklüğünü unutmam.Hepsi de çok başarılı ve dev markalar.Tıpkı Honda gibi,Tıpkı Toyota gibi.
Neyse 2 araca gelince.tasarım olarak Mercedes Bmw den daha güzel görünüyor.Daha elit ve estetik.Bmw nin ise iç mekanını daha başarılı buluyorum dizayn açısından.Birini alacak olsam Mercedes alırdım.
arkadasım niye celallendin bu kadar?
olayı fanatikliğe bağlarsın tamam da, japon araçlarını sevmeme nasıl bağladın hayret...
ne yazmışım, cls hariç mercedesi bmw'ye tercih etmem demişim.
evet etmem , insanlar da etmiyor artık o yüzden de bmw zirveye yerleşmiş durumda.
mercedes tabi ki büyük bi marka, bunu tartışacak halimiz yok. ama gerileme devresinde.
avrupa'da tek marka var derkeb avrupanın en başarılı markası bmw'dir. emin adımlarla zirveye geldiler ve kolay kolay alamaz diğer markalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emre356
quote:
arkadasım niye celallendin bu kadar?
olayı fanatikliğe bağlarsın tamam da, japon araçlarını sevmeme nasıl bağladın hayret...
ne yazmışım, cls hariç mercedesi bmw'ye tercih etmem demişim.
evet etmem , insanlar da etmiyor artık o yüzden de bmw zirveye yerleşmiş durumda.
mercedes tabi ki büyük bi marka, bunu tartışacak halimiz yok. ama gerileme devresinde.
avrupa'da tek marka var derkeb avrupanın en başarılı markası bmw'dir. emin adımlarla zirveye geldiler ve kolay kolay alamaz diğer markalar.
Ben Avrupanın tek markası Bmw cümlesinden diğer markaları yok sayan bir mana çıkardım.Eminim ki birçok insan da aynı manayı çıkarırdı.Yine de bunu kast etmediyseniz bir şey diyemem.
-
golf gitsin kumda oynasın... -
1 serisi makyajdan sonra satışlarda cok daha etkili olcağına eminim. F20 kasaya yollarda rastlamak zor hakkaten
Benzer içerikler
- honda jazz yorum
- ssangyong korando 2012 alınır mı
- hyundai getz tutulan modeli
- honda civic fc5 paket sıralaması
- seat arona yakıt tüketimi
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X