Bildirim
bmw 116i - mazda 3 - megane coupe hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0 km dizel bir megane coupe tercih ederdim yerinde olsam -
Mazda 3 -
dizel almayı pek düşünmüyorum çünkü dizel alacak kadar araba kullanmıyorum. ama megane coupe gerçekten beni kendisine çekse de japon olması sebebiyle mazda 3 e kayıyorum. 116 yı istememin tek sebebi onun muhtemelen diğerlerinden daha atak bir araba olması. diğerlerini kullanmadım bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz? -
yani performans olarak bu üçünü karşılaştırırsak nasıl olur acaba? -
Performans işini 1.4 TCE motorla halledebilirsiniz.İyi bir pazarlıkla beyaz Megane Coupe + PP güzel bir terciholur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 14 Haziran 2010; 21:28:01 > -
1.4 megane 116 kadar yüksek performansa sahip olur mu? çünkü 116 nın ivmelenmesi gerçekten çok muazzam ve motor sesini düşünürsek müthiş. -
bildiğimiz BWM 1.16'dan mı bahsediyorsunuz atak diye? 1.16'nın 0-100'ü 12.3 saniyedir, yani pek atik bir araç değildir..
Bu listedekilerden en atak olanı Turbo Megan Coupe'dir, tipi en güzel olan da o... 1.4 130 bg'lik Meganın 0-100'ü ise 9.6 sn
karar sizin..
edit : ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 14 Haziran 2010; 22:15:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ncrdbl
bildiğimiz BWM 1.16'dan mı bahsediyorsunuz atak diye? 1.16'nın 0-100'ü 12.3 saniyedir, yani pek atik bir araç değildir..
Bu listedekilerden en atak olanı Turbo Megan Coupe'dir, tipi en güzel olan da o... 1.4 130 bg'lik Meganın 0-100'ü ise 9.6 sn
karar sizin..
pardon haklısın ama ben dedim zaten onları kullanmadım diye:) arabalar hakkında çok tecrübem yok ama kullandığım arabalar içinde en atak olanıydı. ivmelenmesi ve yolcuların kafasını geriye atması bile gayet tatminkar bence. ama haklısn megane ın hızlanması daha yüksek. peki sürüş keyfi, yol tutuşu ve sorunsuzluk olarak bakacak olursak olaya? kusura bakmayın tekrar söylüyorum bilgi almaya çalışıyorum pek bilgim yok çünkü:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mrenace
quote:
karar sizin..
pardon haklısın ama ben dedim zaten onları kullanmadım diye:) arabalar hakkında çok tecrübem yok ama kullandığım arabalar içinde en atak olanıydı. ivmelenmesi ve yolcuların kafasını geriye atması bile gayet tatminkar bence. ama haklısn megane ın hızlanması daha yüksek. peki sürüş keyfi, yol tutuşu ve sorunsuzluk olarak bakacak olursak olaya? kusura bakmayın tekrar söylüyorum bilgi almaya çalışıyorum pek bilgim yok çünkü:)
Sorunsuzluk olarak BMW gayet iyi Adac verilerine göre konuşuyorum.Megane 'a sorunlu yaftası yapıştırılsada özellikle bu son kasalar sorunsuzluk olarak öncekine göre oldukça iyi.2006 sonrası ise büyük gelişme var yine Adac verilerine bakarak söylersek.Yinede yeni piyasaya girmiş turbo motor sorun çıkarırmı bilmiyorum.Kullanıcı sayısı oldukça az , şu ana kadar sorun yaşayan duymadım ama siz alın sorun yaşamazsınız demekte doğru olmaz.Sorunsuzluk olarak BMW 1 ile yakın diyebiliriz.Sürüş keyfi ve yol tutuş olarak BMW daha iyidir.Bu konularda zaten BMW diğer markalara pek pabuç bırakmaz.Megane hakkında şöyle bir tahminde bulunabilir.Hb versiyonunu kullandım yol tutuşu Golf VI ile aynı.Coupe da ise süspansiyonlar %10 oranında daha sert ve araç 2 cm daha alçak dolayısıyla yol tutuşu gayet tatminkar olur diye düşünüyorum.Sürüş keyfide yine tatminkardır. Kafayı geriye atması ise performansa göre BMW den daha iyidir..İmkanınız varsa test edin diyecem ama ve TCE motorlu Coupe test aracı olduğunuda pek zannetmiyorum.
-
beyaz megane coupe dizel derim cam tavanlı ise yemede yanında yat -
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
quote:
quote:
karar sizin..
Sorunsuzluk olarak BMW gayet iyi Adac verilerine göre konuşuyorum.Megane 'a sorunlu yaftası yapıştırılsada özellikle bu son kasalar sorunsuzluk olarak öncekine göre oldukça iyi.2006 sonrası ise büyük gelişme var yine Adac verilerine bakarak söylersek.Yinede yeni piyasaya girmiş turbo motor sorun çıkarırmı bilmiyorum.Kullanıcı sayısı oldukça az , şu ana kadar sorun yaşayan duymadım ama siz alın sorun yaşamazsınız demekte doğru olmaz.Sorunsuzluk olarak BMW 1 ile yakın diyebiliriz.Sürüş keyfi ve yol tutuş olarak BMW daha iyidir.Bu konularda zaten BMW diğer markalara pek pabuç bırakmaz.Megane hakkında şöyle bir tahminde bulunabilir.Hb versiyonunu kullandım yol tutuşu Golf VI ile aynı.Coupe da ise süspansiyonlar %10 oranında daha sert ve araç 2 cm daha alçak dolayısıyla yol tutuşu gayet tatminkar olur diye düşünüyorum.Sürüş keyfide yine tatminkardır. Kafayı geriye atması ise performansa göre BMW den daha iyidir..İmkanınız varsa test edin diyecem ama ve TCE motorlu Coupe test aracı olduğunuda pek zannetmiyorum.
her şey iyi güzel de sadece bmw ve megane ı kıyaslamışsın sanki? mazda 3 ün bunların yanında adı geçmiyo sanırım? megane kullanmadım ama yeni clio kullandım direksiyon adeta yağa batırılmış gibiydi çok ilginç geldi bana. bunun yanında megane ın iç dizaynı çok tatmin edici değil. megane a sorunlu yaftasının yapıştırılma sebebi ne acaba?
-
bmw 1.16 varsa el altında, yeni kasası gelene kadar konun derim, araba almaya gerek yok. yok illa araba alıcam derseniz mazda 3 alın.. -
mazda 3 harika -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
quote:
quote:
karar sizin..
her şey iyi güzel de sadece bmw ve megane ı kıyaslamışsın sanki? mazda 3 ün bunların yanında adı geçmiyo sanırım? megane kullanmadım ama yeni clio kullandım direksiyon adeta yağa batırılmış gibiydi çok ilginç geldi bana. bunun yanında megane ın iç dizaynı çok tatmin edici değil. megane a sorunlu yaftasının yapıştırılma sebebi ne acaba?
Peformans konusu geçtiği için Mazdayı hiç hesaba katmadım.Oda güzel bir otomobil ama motor ve performans olarak pek bir şey vadetmiyor.20 senedir az ufak geliştirerek aynı motoru kullanıyor sonuçta.Dolayısıyla sorunsuzluk olarak Mazdanın oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz..Megane II lerdeki kronik bir iki problemden dolayı sorunlu yaftası yapıştırılmıştır Meganlara.Dediğim gibi 2006 yılından sonra iyileştirildi.Megane iç dizaynı dediğiniz gibi çok sade ve tatmin edici değil, ama kalite olarak sorunu yok.Direksiyon olarak Clio da hissettiklerinizi Megane ile de hissedebilirsiniz.Buda hayal kırıklığına neden olabilir.O yüzden bir şekilde araçları sürmeniz gerekiyor bence.
-
renault diyenlere hayetle karsılıyorum mazda ve bmw gibi bir sirketle renault u nasıl kıyaslarsınız anlamıyorum, renault bir hurda yıgını istedigi kadar yakısıklı olsun bmw 1 kasası hosuma gitmiyor o yüzden mazda diyorum oldukca teknolojik bir araba yakısıklı performans konusundada binmeyenler yorum yapmasın o zaman 1.6 105 ph dan cok daha güçlü bir araba... -
1.6 105 hp 145 nm torklu araçtan behsediyoruz neyin performansından bahsediyorsun.Toyota gibi gizli beygirler varsa orasını bilemem.Hurda yığını filan olayına takılmıyorum.Belliki ön yargılarından dolayı sana laf anlatmanında imkanı yok. Bu arada coupe görünce ağzınıda kapatmayı da unutma. -
Şimdi bu araçlar içinde en performanslısı megane. En sorunsuzu mazda. En zevklisi bmw. Gel gelelim senin tam olarak ne beklediğine bağlı. Eğer 1.16 nın performansı sana yetiyorsa bence direkt babanın arabasına el koy. Hem sonuçta bmwnin bu serisi de çok sorunsuz. E performansı da sana yetiyor. Üstüne üstlük içlerinde en çok sürüş bakımından bundan zevk alırsın. Bence babanın aracına el koy. O da kendine gitsin bir mazda 6 falan alsın. Ya da ne bileyim başka birşey de alabilir. O babana kalmış tabi. Bu arada golfte düşün derim. Dsgli bir golf seni memnun eder. -
MAZDA 3 AL HOCAM KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAZSIN RENO MEGAN AL DİYENLER ARABADAN ANLAMAYANLARDIR BEN ÇOK UZUN YOL YAPTIM SÜREKLİ YOLDA KALMIŞ MEGAN GÖRDÜM AMA YOLDA KALMIŞ BİR MAZDA 3 HİÇ GÖRMEDİM... -
quote:
Orijinalden alıntı: byatunga
Şimdi bu araçlar içinde en performanslısı megane. En sorunsuzu mazda. En zevklisi bmw. Gel gelelim senin tam olarak ne beklediğine bağlı. Eğer 1.16 nın performansı sana yetiyorsa bence direkt babanın arabasına el koy. Hem sonuçta bmwnin bu serisi de çok sorunsuz. E performansı da sana yetiyor. Üstüne üstlük içlerinde en çok sürüş bakımından bundan zevk alırsın. Bence babanın aracına el koy. O da kendine gitsin bir mazda 6 falan alsın. Ya da ne bileyim başka birşey de alabilir. O babana kalmış tabi. Bu arada golfte düşün derim. Dsgli bir golf seni memnun eder.
dsg ne fark yaratıyo ki? ayrıca golf fiyat olarak biraz pahalıya kaçar sanırım.
@alisbeyali hocam zaten mazdaya çeken tek şey sorunsuz olması ve tasarımı ama atik bir araba deil. megane 3 e daha çok aklım gidiyo diyebilirim.
Benzer içerikler
- mini cooper yorumları
- sürmesi en kolay arabalar
- volvo v40 paket sıralaması
- renault symbol 1.4 expression plus yorumları
- skoda octavia optimal yorum
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X