Şimdi Ara

Bmw 2 model arası çelişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam lar halihazırda jetta 1.6 tDi kullanmaktayım.BMW markasına transfer olmak istiyorum.1.20i ve 218i arasında kaldım araçları m paket ve sıfır olarak alacağım kullanan arkadaşlar varsa bir iki ufak tavsiye verirse sevap işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120i bildigim kadariyla 1.6 170 Hp'lik versiyon.218i 1.5 3 silindir 136 Hp'lik versiyon.Kesin olmamakla boyle hatirliyorum.170 Hp'lik motoru F30 3 serisinde kullaniyorum.O motorun tadini 2.0 ve ustu haric hicbirisi vermez.218i'yi direk eleyin o yuzden.1 serisi M paket ve Estoril Mavi oldu mu tadindan yenmez.

• 2.18i pek bir bmw ruhunda değil. Önden çeker ilk araç ve 8 ileri yerine 6 ileri vitese sahip. Yeni nesil 1.5 3 silindir motor mevcut.Ancak üst donanımlarıda iç mekan harika bir tasarıma sahip
  • 2 serisinin 2.elide zayıf ayrıca satışlarıda pek iyi değil yalnız 218i seçeneği gelince satar diye düşünmüştüm fakat düşündüğüm gibi olmadı ben olsam 1 serisi alırdım hem bgde yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

2.18i pek bir bmw ruhunda değil. Önden çeker ilk araç ve 8 ileri yerine 6 ileri vitese sahip. Yeni nesil 1.5 3 silindir motor mevcut.Ancak üst donanımlarıda iç mekan harika bir tasarıma sahip

Konuyu açan açank ihtimal 2 coupe sen bahsesiyorsur. Arkadan itiş ve 8 ileri.

• Hocam 218i coupe mu yoksa tourer mi? Coupe olduğunu varsayarak cevap veriyorum kullanımınıza bağlı olarak coupe bi otomobil sizin tercihiniz tasarım olarak 2 serisi önde ancak 120ide gerçekten çok başarılı bi motor var performans ve yakıt ekonomisini birleştirmiş. Bence tasarım önemli ise 2 serisini motor önemli ise 1 serisini tercih edin. Yalnız ikisi de M paket ve estoril blue ya da kırmızı renklerde olursa çok iyi tasarıma sahip oluyor.
  • Benimde aklımda 1.20i var 130000 bütçeye m paket ve bir kaç aksesuar daha istiyorum.Pazarlık için gideceğim hafta içi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 model farkları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana Subaru Levorg öneriyorum. Bence bu iki araçtan daha iyi. Bi incele

115.000 e alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

2.18i pek bir bmw ruhunda değil. Önden çeker ilk araç ve 8 ileri yerine 6 ileri vitese sahip. Yeni nesil 1.5 3 silindir motor mevcut.Ancak üst donanımlarıda iç mekan harika bir tasarıma sahip

Tam anlamadım ama ne yazdığını, sanırım arkadaş coupe den bahsediyor demişsin. Benimde aklıma ilk o geldi ama 1 serisinin fiyat aralığındaki araç active tourer diye onu baz alarak cevapladım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Tam anlamadım ama ne yazdığını, sanırım arkadaş coupe den bahsediyor demişsin. Benimde aklıma ilk o geldi ama 1 serisinin fiyat aralığındaki araç active tourer diye onu baz alarak cevapladım

Pardon dostum şu saçma telefon yüzünden. Telefonun kendi klavyesinde türkçe karakterler yok bende onun yerine swype klavye satın aldım. Bu klavyede sanırım forumla uyumlu değil bir şey yazarken silme tuşuna basınca yazdığın sözcüğü silip bir önce yazdığın sözcüğü ekliyor. Çıkamadım içinden.

1.20i şuan 1.16d otomatikten bile pahalı. M paket 1.20i rahatlıkla 130 u geçecektir. Yani 2.18 ile baya yakındır fiyatı.

1.20 için konuşursak, 177 hp PSA motoru var üzerinde diye biliyorum. 7.2 gibi birde 0-100 ü var. Aktarma, şanzıman ve motor harikulade. Sürüş konusunda tam bir eğlence, keyif arabası.

2.18 coupe 1.5 3 silindir 136 beygir BMW motoru var. Bu motor tüketim olarak başarılı. Performans tatminkar. M paket 2 serisi coupe olmanın zerafetini yaşatıyor. Tasarımı çok iyi.

Benim önerimse m paket olmasa bile 218 cabrio alınması olur. Fiyat olarak 120 ve 218 in M paketlerinden çok pahalı olmayacaktır 2 cabrio. Baz donanımda yeteri kadar dolu zaten. Cabrio'nun keyfini güçlü motoru olan bir HB'ye değişmem şahsen.

• Aracımın değeri 65000 15000 ben koyacağım gerisi kredi 55000-60000 bandı beni zorlanıyor almışken full olsun istiyorum malum bmw paketler de pahalı hayırlısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.