Şimdi Ara

BMW 2 Serisi Yeni Active Tourer (U06) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
7
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu özellik fabrika çıkışlı kapalı geliyor. VIN kodu üzerinden internetten donanım kontrolü yaparsanız, "tabela okuma özelliği iptali seçeneğini" de donanımlar arasında göreceksiniz. Anladığım kadarıyla Prof. Sürüş Asistanı tabelaları okuyup hızı otomatik olarak hız sınırına uyarladığı için bu donanımı kapatarak getiriyorlar Türkiye'ye. Aksi durumda bizim saçma sapan hız tabelaları ile otonom sürüş mümkün değil.

Benim tercihim de bu özelliğin tamamen kapatılması değil, sürüş asistanından ayrılıp, sadece ekrana bilgi olarak yansıtılması olurdu. Ama maalesef tamamen iptal ederek getirmişler.

Öte yandan DUR ve Yol Ver tabelalarını okuyabiliyor ve uyarı veriyor. Yine kırmızı ışığa hızlı yaklaştığınızda durmayacağınızı düşünerek ekranda kırmızı ışık uyarısı da çıkarabiliyor.

• mekatu M kullanıcısına yanıt
    Güzel bir açıklama
    Adaptif olmayanlarda hız ekrana yansıyor çünkü
    Teşekkür ediyorum
  • Yeni yazılım gelmiş 11/2024.30. kısayol menüsünden start stop kapatilabiliyor. Onun dışında çok kayda değer bir değişiklik göremedim.
  • sqOn S kullanıcısına yanıt

Forumlarda şöyle bir bilgi var bu güncelleme ile ilgili. Fren sistemi ilgili aracın ikaz hassasiyeti konusunda da bir güncelleme yapılmış sanırım.

Summary:

- BMW Digital Key even easier and more flexible to share

- Improved comfort access

- Upgrade diagnostic brake system

https://u11.bimmerpost.com/forums//showthread.php?t=2151365

• Merhaba, sarı sitede 2.30 plug in olanları var galerilerde satılmış . Kullanan var mı acaba? Fiyatları 2.5 milyon , sıfır. Ne düşünürsünüz bu araç hakkinda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.