Arkadaşlar herkese selamlar, forumda biraz araştırdım ama konular çok eski ve verilen ürün tavsiye linkleri uçmuş. Zannediyorum BMW Harman Cardon ses sistemi aldırmak için stock ses sistemini bu kadar berbat olarak sunuyor. Bikaç yıl önce ufak tefek anfi filan taktırdım ama ses gayet kötü, işten eve gelirken yolda azcık dinliyorum diye fazla üstünde durmadım. Eşime audi 2017 model 1.4 tfsı aldım, ne ses sistemi koymuşlar arabaya yahu.. Sırf ses sistemi çok iyi diye audiyi kullanmaya başladım şimdi.. BMW gibi sürüş zevki yok kesinlikle ama neyse konumuz bu değil. İzmir'de yaşıyorum, bu araca ne yapabiliriz, önerileriniz nelerdir, sırf para kazanacak diye saçma sapan adamlara aracı kestirip biçtirmek istemiyorum.. Focal Hertz koltuk altı basları kapı hoparlörleri ve anfi olarak ne önerirsiniz ? Parçaları internetten mi almalı, işçiliğine güvendiğimiz birine mi götürmeli ? Yorumlar için simdiden teşekkürler. |
BMW 2014 3.20D F30 SES SİSTEMİ TAVSİYESİ ?
-
-
Carvocal İzmir şubesi ile görüşüp, profesyonel destek almanızı öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Carvocal izmir ile dün görüştüm bugün sabah aracı bıraktım akşamına teslim aldım.
27.000 liraya maal oldu.
Takılan parçalar
Focal is BMW 100L 2 ad
Focal ic BMW 100L 2 ad
Audison SR 5.600 Amfi 1 ad
Focal ISUB BMW4 Subwoofer 2 ad
Mükemmel işçilikle çalışmışlar diyebilirim.
Hiç bir yerde kablo vs görünmüyor.
İzolasyon malzemesini özellikle belirtmiştim, sonuç çok iyi.
Yüksek ses olurda aracın her tarafı titrer filan diye korkmuştum.
Neyse ki öyle bir problemde yok, arabanın sağı solu zarıl zarıl ötmüyor.
Camları kapatınca içerisi konser alanı gibi.
Fiyat nasıl bilmiyorum, özellikle yazdım ki yaptıracak arkadaşların kafasında bir fikir oluşsun.
Yorumun için teşekkürler.
-
bişey değil. hayırlı olsun. 23000tl civarı malzeme tutuyor zaten. 4 bin civarı işçilik normal. dışarda herhangi biryerde yaptırcağınız orjinal olmayan sistemlerden daha iyi olmuştur. ürünler markalı. güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim. malzeme fiyatlarına nereden baktınız, ben araştırmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyrianaCodys -- 12 Kasım 2022; 0:38:49 > -
googledan. aşağı yukarı bir tahmin yaptım. yalıtım, kablo vs bunlarıda ekledim.quote:
Orijinalden alıntı: SyrianaCodysteşekkür ederim. malzeme fiyatlarına nereden baktınız, ben araştırmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X