Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ysr06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.135
Cevap
107
Favori
78.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aksesuar vs faturalandırmadan alamazlar hocam. Hesap kitap belli, masraflar dahil sigorta hariç yaklaşık 2.119.500tl tutuyor, 7500tl sigorta çıktıysa totalde 2.127.000tl yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Alırlar alırlar hocam neler neler dönüyor. Hesap soran mı var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arazbayraktar A kullanıcısına yanıt

5 Nisan gibi ödedim ilk kaporayı. Sanırım boşa düşen bir aracı bana verdiler, ondan biraz hızlı süreç.

• Bugün bayileri aradım ama maalesef umutlu konuşmadılar araç için.aramam gereken bi yer varsa burdan yada özelden yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim arkadaşlar

• Bugün ödemeyi kapadım. Az önce baktım e-devlete tescil düşmüş bile...

Koltuk ısıtma + arka renkli camlar yok.

Neyse 11kW alıyor olması tesellim.

Cam sorun değil, kendim full yaptırırım. Ancak koltuk ısıtma iyi olurdu....

• certac C kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın . Ne zaman bulmuştunuz aracı ?

• Bende 5 nisan da ödedim kaporayı. Kosifler’i aradım. Ne zaman bakiyeyi kapatacağımı ve aracın durumunu sordum. Araç halen transferdeymiş.
    yarın muhtemelen eşimin aracını satıyorum. Sorun çıkmaz değil mi gelişte ve vergi dilimi olayında dedim. ST “Ben bilemem ki ne olacağını dedi.
    . 5 gün sonra falan bakiyeyi kapatırız. Ay sonundan önce araç gelmez muhtemelen dedi.
    Benimle ilgilenen ST biraz gergin. 😃 Aradığımda da açmıyor, 2. defa 2 saat sonra tekrar aradığımda yine açmayıp sonra geri dönüş yaptı. Nereden çıktı bu 230e olayı gibi tavırları.
    Arabayı yarın satarsam en az 10 gün kiralık araç olayına gircem muhtemelen.
    2180 tl toplam ödeme olacak demişlerdi. Onunda detayını falan hiç konuşamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 14 Nisan 2025; 20:27:24 >
  • Yarın kalan 1 milyon tl ile bakiye kapatıcam, araç bugün yarın gelecek bayiye, hafta içi teslimat beklentisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi descartes46 -- 14 Nisan 2025; 20:47:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• xradiancex kullanıcısına yanıt

Kosifler araci kullaniyor plaka tescil hizmetleri icin iade tutaru dogrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cincinati3434

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın . Ne zaman bulmuştunuz aracı ?

Geçtiğimiz salı arandım, perşembe vekalet, bugün bakiyeyi kapadım. Saat 19.00 gibi kontrol ettim tescil düşmüştü e-devlete..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Bakalım muhasebe sorumlusu gelsin kalem kalem harcamalara ait belgeleri talep edeceğim hocam. Sigorta 7.400 çıkmış aslında, ben 7.500e yuvarladım.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıl bir aracıymış vw audiden 10 bin lira fazla tescil ücreti alıyor. Hayır, noter için 1500 lira vekalet ücretini de ben ödedim :)

• Diğerlerini bilemiyorum ancak Kosifler için Trafik Sigortası hariç toplam 2.120 gibi tutuyor.

Sigortayı onlar yaparsa üstüne ekleyip kalanı geri alabilirsiniz.

Sigortayı siz kendiniz yaparsanız yaklaşık 20 bin TL geri alırsınız. (2.140 verdiğinizi öngörüyorum)

• TheLiberianChild T kullanıcısına yanıt
    Ben 2180 ödeyeceğim araç gelirse.. Ne düşünüpte bu kadar istediler merak ediyorum açıkçası.

• Tabii ben Mart'ta alanlardanım.

Nisan'da ne olup bitti fikrim yok. Ama fiyat değişikliği yoksa ilginç bir durum. Hangi Bayii?

• Araç gelse bile bu fiyattan satmayacaklardır artık.ihtimalle.Ben kaçırdım yüksek ihtimalle :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio_53 -- 14 Nisan 2025; 21:47:4 >
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Hocam model y nin bu araca göre iki özelliği üstün. Birincisi herkesin hem fikir olduğu hacım. İkincisi ses sistemi. Gerçi makyajla onuda kırmışlar. Bunun disinda sürüş dinamiği, malzeme kalitesi, hissettirdikleri, suspansiyon kalitesi her konuda bmw tesla nin içinden geçer. Teslanin surus kalitesi son derece vasat. Kamyonet havası var arabada. Direksiyon turu berbat. Sürüsü müthiş baltaliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.